اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق گرفتگی؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق گرفتگی؟؟؟

نوشته اصلی توسط mohammad751

پدیده دیگر که در ولتاژ های بالاتر رخ می دهد شکست دی الکتریک پوست بوده یعنی پوست در بالانر از یک ولتاژ خاص ناگهان هادی می شود .
    پس هم اقای تحیری و هم دوستشون شانس اوردن چون اگه اینطور میشد فک کنم اقای تحیری باید دوستشونو با جارو وخاک انداز جمع میکردن
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
      پس هم اقای تحیری و هم دوستشون شانس اوردن چون اگه اینطور میشد فک کنم اقای تحیری باید دوستشونو با جارو وخاک انداز جمع میکردن
      با سلام:
      البته آن دوست من یک آدم استثنایی بود که تمام قوانین برق و علوم، معیار های پزشکی را به چالش کشیده بود. من آن آزمایش را در حضور چند شاهد انجام دادم که اگر کسی خالی بندی کرد به سزای اعمالش برسد، وقتی از آن همه آزمایش ها سر بلند در صحنه ظاهر شد و با پوزخند نامبرده به دیگران روی همه ما را کم کرد و ثابت کرد که سزای کسی که باور نمی کند همین پوزخند برایشان کافیست. در پایان از همه کاربرانی که در این پست، تجربیاتشان را قرار دادند تا مورد استفاده دیگران شود قدر دانی می گردد.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

دفعه بعد موقع تست برق گرفتگی، یک آمپر متر با شخص مورد آزمایش سری کنید تا مقدار جریان عبوری معلوم باشه از روی جریان و ولتاژ مقاومت بدن شخص بدست میاد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
          دفعه بعد موقع تست برق گرفتگی، یک آمپر متر با شخص مورد آزمایش سری کنید تا مقدار جریان عبوری معلوم باشه از روی جریان و ولتاژ مقاومت بدن شخص بدست میاد .
          با سلام:
          مقاومت پوست نامبرده قبل از تست 265 کیلو اهم بود. این ماومت 1/2 نرمال یک فرد معمولی می باشد.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
            با سلام:
            مقاومت پوست نامبرده قبل از تست 265 کیلو اهم بود. این ماومت 1/2 نرمال یک فرد معمولی می باشد.
            مقاومتی که با اهم متر بدست میاد برای ولتاژ حدود 3 ولت هست .چون مقاومت پوست غیر خطی است در ولتاژ 220 ولت مقامت پوست تغییر میکنه به همین دلیل اگر هنگام برق گرفتگی جریان اندازه گیری می شد مقاومت واقعی پوست بدست میامد

دیدگاه

http://torkamon.blogfa.com/page/413.aspx

...
              http://www.bia2scientific.loxblog.com/post/54
              ...

http://making.blogfa.com/post/319

...
              ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X