اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالاترین آمپری که توی منبع تغذیه خازنی تونستین به دست بیارین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالاترین آمپری که توی منبع تغذیه خازنی تونستین به دست بیارین

مدارات تغذیه خازنی فقط برای جریان های ثابت کاربرد دارند و بیشتر از 300 میلی آمپر هم به کار نمیآن ، چون راندمان کمی دارند هم مقدار خازن ها بزرگ میشه ...
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
      با سلام:
      منتظر تهیه خازن 150 میکرو فارای ولتاژ بالا هستم، این کار شدنی است، فقط حوصله می خواهد. حتما نقشه و تحلیل مدار و محاسبات را این تاپیک قرار می دهم.
      آخه چرا دنبال روش غیر ایزوله هستین :angry: :angry:

یه پاور دست دوم 20 تومنه

ارزون تر هم توی شیراز سراغ دارم

راحت 12ولت جریان بالا(10آمپر بیشتر)
      5 ولت جریان بالا در 20 آمپر
      و 3.3 ولت در حد 20 آمپر میده

نه ضریب توان شبکه رو تغییر میده که قبض زیاد بیاد نه خطر برق گرفتگی داره
      با جون خودتون بازی نکنید

دیدگاه

چقدر بعضی از دوستان منفی باف هستند

به قول آقای تحیری این کار شدنی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
          چقدر بعضی از دوستان منفی باف هستند

به قول آقای تحیری این کار شدنی هست
          من کی گفتم نشدنی هست
          حرف توی دهن مردم میذارید
          من همچین حرفی نزدم والا

شما یه بار با دقت بخون خواهشا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            من کی گفتم نشدنی هست
            حرف توی دهن مردم میذارید
            من همچین حرفی نزدم والا

شما یه بار با دقت بخون خواهشا
            شما چرا به خودتون میگیرین؟
            من اسمی از شما اوردم؟
            از کسانی که نمیتونن کمکی تو این تاپیک بکنن خواهش دارم انرژی منفی ندن
            مچکرم

دیدگاه

عزیزم،میتونم دقیقا بپرسم چرا اینقدر به تغذیه خازنی علاقمن شدید،بقول دوستمون یه پاور ببند بره
              اقا خطرناکه

راستی تاجاییکه من میدونم تو برق خونه،پاورفکتور پایین قبضو بالا نمیبره،چیجوریاس؟
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                عزیزم،میتونم دقیقا بپرسم چرا اینقدر به تغذیه خازنی علاقمن شدید،بقول دوستمون یه پاور ببند بره
                اقا خطرناکه

راستی تاجاییکه من میدونم تو برق خونه،پاورفکتور پایین قبضو بالا نمیبره،چیجوریاس؟
                توی کنتور های دیجیتالی توان ری اکتیو هم حساب میشه

دیدگاه

یک نکته ای برای پاورهای خازنی وجود داره:
                  این مدار اگر برای جریان های پایین استفاده بشه هم سایز کوچیکه داره و هم قیمت تمام شده معقول هستش.
                  ولی جریان های بالا سایز مقاومت و خازن مورد استفاده بزرگ میشه و ابعاد مدار هم بزرگ میشه و اینکه مدار ایزوله نیست!
                  از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                    توی کنتور های دیجیتالی توان ری اکتیو هم حساب میشه
                    جدی؟ oo: :eek:
                    نمیدونستم تا این حد این کنتور ها برای جیب خانواده مض هستن :angry:
                    ما که کنتورمون قدیمیه :wow: :wow:

دیدگاه

سلام
                      من با نظر دوستانی که پاور کامپیوتر رو پیشنهاد دادن کاملا موافقم و برای این مطلب هم دلایلی دارم .

مهم نیست که برخی دوستان بپذیرند یا خیر ، اما این نوع منابع جدا برای جریانهای کمتر از 500 میلی آمپر قابل استفاده هستند و عمدتا در جریانهای حدود 70 و 80 میلی دیده شدند .
                      مساله ایزوله نبودن این نوع منابع موضوع بسیار جدی هست که کاربرد این مدارات رو بسیار محدود میکنه .
                      از نقطه نظر دیگه این نوع منابع در هنگام اتصال به شبکه اصلی برق ، پالس جریان با بزرگی قابل توجهی رو به مدار تحت تغذیه خودشون وارد میکنند و روشهایی که برای کنترل این پالس جریان به کار میره دارای محدودیتهایی هست که استفاده اون رو باز هم برای جریانهای بالاتر از 500 میلی آمپر به شدت محدد میکنه .
                      هر چه جریان مورد نیاز در خروجی بالاتر باشه ظرفی خازن سری اصلی باید بیشتر باشه و این مساله پالس ضربه جریان رو در حد غیر قابل کنترلی تشدید میکنه .
                      در حقیقت وقتی که مدار به جریان متناوب 220 ولت وصل میشه عمل وصل در یک لحظه بسیار کوتاهی توسط یک سوییچ اتفاق میافته و فرکانس پالس ورودی در این لحظه بسیار بسیار بالاتر از فرکانس شبکه یعنی 50 هرتز هست .
                      اگر فرض کنیم عمل وصل در لحظه بسیار کوتاهی به طور مثال 1 نانو ثانیه اتفاق میافته ( آخرین لحظاتی که کنتاکتهای سوییچ هنوز به هم نرسیده و بالاخره در یک لحظه به هم میرسند) این زمان در واقعیت به طور تصادفی ممکن هست بسیار کوچکتر از این رقمها باشد .

بگذارید این جریان رو برای خازن سری 1 میکروفاراد و 150 میکرو فاراد حساب کنیم .
                      کافیه که در دلحظه وصل به جای فرکانس عکس زمان اتصال رو در فرمول راکتانس خازن قرار بدیم و بعد که مدار به حالت پایدار رسید دوباره میشه از رابطه اصلی جریان ثابت مدار رو حساب کرد.
                      پس بجای 1 بر روی 2*3.14*f*c در لحظه اتصال از رابطه 1 بر روی 2*3.141 تقسیم بر t ضرب در c استفاده میکنیم .
                      Xc به ازای 1 میکرو فاراد برابر با 159 هزارم اهم خواهد بود .
                      Xc به ازای 150 میکرو فاراد برابر با 1 میلیونیوم اهم خواهد بود .
                      در خازنهای سری تا حدود 2.2 میکروفاراد از یک مقاومت ضربه گیر چند 10 اهمی با توان حدود 2 وات به صورت سری با خازن استفاده میشه و گاهی از NTC به جای اون استفاده میشه تا پس از برقراری جریان ضربه مقاومت قطعه در حد مورد نیاز پایین بیاد . اتفاقی که برای مدار در واقعیت میافته این هست که برای لحظات کوتاهی خازن به یک مقاومت با راکتانس 159 هزارم اهم تغییر وضعیت میده و ولتاژ ورودی شبکه رو به سمت بار وصل میکنه این قضیه جریان ضربه بزرگی رو در مدار ایجاد میکنه که چون زمانش بسیار کوتاه هست در مقاومت اهمی سری با خازن که در بالا گفته شد به صورت گرما تلف میشه .
                      در این مدارها در سمت بار هم از یک دیود زنر با توان بالا استفاده میشه تا اثر جریان ضربه در بار به صورت یک ولتاژ بالا در سمت بار ظاهر نشه و اگر توان این زنر موازی با بار به اندازه کافی بالا نباشه در اولین دفعات استفاده از مدار اتصال کوتاه میشه .
                      برای خازن 150 میکروفاراد شما بفرمایید مقاومت با چه توانی میشه تو مسیر این مدار قرار داد ( اگر محاسبه بشه باید در حدود چند صد وات باشه ) و توان زینر هم تغریبا باید با مقاومت برابر باشه .

جناب علی تحیری با توجه به محاسبات و تجربه در این زمینه بنده پیش بینی میکنم که حتی تست این مدار اگر شرایط حساب شده ای نداشته باشه فاجعه ای در حد آسیب شدید به بار و یا سایر قطعات و حتی شخص خود شما داشته باشه . بنده شخصا مداراتی با خازن بالاتر از 2 تا 3 میکرو فاراد رو در این زمینه ندیدم .

به هر حال برای شما آرزوی موفقیت دارم و منتظر بیانات ارزشمند شما و سایر دوستان در ادامه هستم.
                      موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

با توجه به توضیحات دکتر میکرو ، من که دیگه جای چونه نمی بینم :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.micro
                          سلام
                          من با نظر دوستانی که پاور کامپیوتر رو پیشنهاد دادن کاملا موافقم و برای این مطلب هم دلایلی دارم .

مهم نیست که برخی دوستان بپذیرند یا خیر ، اما این نوع منابع جدا برای جریانهای کمتر از 500 میلی آمپر قابل استفاده هستند و عمدتا در جریانهای حدود 70 و 80 میلی دیده شدند .
                          مساله ایزوله نبودن این نوع منابع موضوع بسیار جدی هست که کاربرد این مدارات رو بسیار محدود میکنه .
                          از نقطه نظر دیگه این نوع منابع در هنگام اتصال به شبکه اصلی برق ، پالس جریان با بزرگی قابل توجهی رو به مدار تحت تغذیه خودشون وارد میکنند و روشهایی که برای کنترل این پالس جریان به کار میره دارای محدودیتهایی هست که استفاده اون رو باز هم برای جریانهای بالاتر از 500 میلی آمپر به شدت محدد میکنه .
                          هر چه جریان مورد نیاز در خروجی بالاتر باشه ظرفی خازن سری اصلی باید بیشتر باشه و این مساله پالس ضربه جریان رو در حد غیر قابل کنترلی تشدید میکنه .
                          در حقیقت وقتی که مدار به جریان متناوب 220 ولت وصل میشه عمل وصل در یک لحظه بسیار کوتاهی توسط یک سوییچ اتفاق میافته و فرکانس پالس ورودی در این لحظه بسیار بسیار بالاتر از فرکانس شبکه یعنی 50 هرتز هست .
                          اگر فرض کنیم عمل وصل در لحظه بسیار کوتاهی به طور مثال 1 نانو ثانیه اتفاق میافته ( آخرین لحظاتی که کنتاکتهای سوییچ هنوز به هم نرسیده و بالاخره در یک لحظه به هم میرسند) این زمان در واقعیت به طور تصادفی ممکن هست بسیار کوچکتر از این رقمها باشد .

بگذارید این جریان رو برای خازن سری 1 میکروفاراد و 150 میکرو فاراد حساب کنیم .
                          کافیه که در دلحظه وصل به جای فرکانس عکس زمان اتصال رو در فرمول راکتانس خازن قرار بدیم و بعد که مدار به حالت پایدار رسید دوباره میشه از رابطه اصلی جریان ثابت مدار رو حساب کرد.
                          پس بجای 1 بر روی 2*3.14*f*c در لحظه اتصال از رابطه 1 بر روی 2*3.141 تقسیم بر t ضرب در c استفاده میکنیم .
                          Xc به ازای 1 میکرو فاراد برابر با 159 هزارم اهم خواهد بود .
                          Xc به ازای 150 میکرو فاراد برابر با 1 میلیونیوم اهم خواهد بود .
                          در خازنهای سری تا حدود 2.2 میکروفاراد از یک مقاومت ضربه گیر چند 10 اهمی با توان حدود 2 وات به صورت سری با خازن استفاده میشه و گاهی از NTC به جای اون استفاده میشه تا پس از برقراری جریان ضربه مقاومت قطعه در حد مورد نیاز پایین بیاد . اتفاقی که برای مدار در واقعیت میافته این هست که برای لحظات کوتاهی خازن به یک مقاومت با راکتانس 159 هزارم اهم تغییر وضعیت میده و ولتاژ ورودی شبکه رو به سمت بار وصل میکنه این قضیه جریان ضربه بزرگی رو در مدار ایجاد میکنه که چون زمانش بسیار کوتاه هست در مقاومت اهمی سری با خازن که در بالا گفته شد به صورت گرما تلف میشه .
                          در این مدارها در سمت بار هم از یک دیود زنر با توان بالا استفاده میشه تا اثر جریان ضربه در بار به صورت یک ولتاژ بالا در سمت بار ظاهر نشه و اگر توان این زنر موازی با بار به اندازه کافی بالا نباشه در اولین دفعات استفاده از مدار اتصال کوتاه میشه .
                          برای خازن 150 میکروفاراد شما بفرمایید مقاومت با چه توانی میشه تو مسیر این مدار قرار داد ( اگر محاسبه بشه باید در حدود چند صد وات باشه ) و توان زینر هم تغریبا باید با مقاومت برابر باشه .

جناب علی تحیری با توجه به محاسبات و تجربه در این زمینه بنده پیش بینی میکنم که حتی تست این مدار اگر شرایط حساب شده ای نداشته باشه فاجعه ای در حد آسیب شدید به بار و یا سایر قطعات و حتی شخص خود شما داشته باشه . بنده شخصا مداراتی با خازن بالاتر از 2 تا 3 میکرو فاراد رو در این زمینه ندیدم .

به هر حال برای شما آرزوی موفقیت دارم و منتظر بیانات ارزشمند شما و سایر دوستان در ادامه هستم.
                          تجربه تا فرمول خیلی فرق داره دوست گرامی
                          زمانی عقیده همه مردم جهان این بود که کره زمین صافه اما بعدا خلافش ثابت شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                            تجربه تا فرمول خیلی فرق داره دوست گرامی
                            زمانی عقیده همه مردم جهان این بود که کره زمین صافه اما بعدا خلافش ثابت شد
                            چرا داخل این سایت اکثرا با علم دانشگاه و علم فرمولی مخالف هستند و فکر میکنن هیچ ارزشی نداره؟؟؟
                            اخه وقتی فرمول نتیجش ی چیز عجیب میشه به نظر شما کم فکری نیست ک بخوایم تو عمل ثابتش کنیم؟؟؟
                            همه جای دنیا میگن علم باید هم تئوری خونده بشه و هم عملی فرا گرفته بشه
                            بعد شما میگید فرمول با عمل خیلی فرق داره؟؟؟ (نه داداش شاید جوابی ک با عمل به دست میارید با جواب تئوری 10 15درصد تفاوت داشته باشه) دقیاقا مثل اینه ک بگید این ادمایی ک میشینند نرم افزار شبیح ساز مینویسند بخاطر اینه ک بی کار نباشند و اونایی هم ک استفاده میکنن واسه سر گرمیه
                            یا میگید علم رو باید تو ازمایشگاه یاد گرفت نه دانشگاه!!! (مکانیک سر کوچه ما علمشو تو تعمیر گاهش یاد گرفته فقط هم بلده پیکان کاربرات تعمیر کنه تو این کار هم خیلی وارده منتها اگه ی ماشین به روز بردی پیشش ...... من ی دوست دارم با چنتا رفیق هاش از دانشگاه تهران مدرکشون رو گرفتن BMW تقویت میکنن علمشون هم تو دانشگاه یاد گرفتن)
                            خواهشن حرفایی ک هیچ پایه علمی نداره و باعث میشه دیگران راجب بهتون ی جوری دیگه فکر کنن رو کنار بزارید
                            بابت کاشت باقالی هم معذرت ولی این حرف ها باید زده میشد

دیدگاه

جناب AMIR_N این اولین باری نیست که این صحبتها رو میشنویم !
                              همین اندیشه ها مارو تو سطح جهان سوم نگه داشته ، یعنی مثل کارتون پروفسور بالتازار دو تاچیزو باهم قاطی میکنیم اگه ترکید که یعنی نشده و اگه نترکید میپریم بالا و سه بار میگیم هورا ...

صحبتهای من و شما و همفکرهای ما بالاخره به گوش شنوندش میرسه و من به همین امید هنوز مینویسم و مینویسم و ...

:nerd: :read: :cry2:
                              موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

دوستان من کاری به مدرک دانشگاهی شما ندارم من اصلا کاری به شما ندارم شما اگه میگی نمیشه من حرف شما رو قبول ندارم شما هم میتونین حرف منو قبول نداشته باشین من ترجیح میدم توی تجربه شکست بخورم تا با فرمول های شما بخوام از اول یه کاری رو انجام ندم
                                من تجربه میکنم اگه شد که نتیجه گرفتم اگه هم نشد بازم تجربه کردم و چیزی از دست ندادم نمیدونم شما چرا انقدر نگران من هستین انقدر انرژی منفی ندیدن لطفا
                                به قول شما من اون تعمیرکار سرکوچه رو بیشتر قبول دارم حداقل انقدر به خاطر مدرکش به دیگران فخر نمیفروشه
                                به قول شاعر: به مدعی نگویید اسرار عشق و مستی بگذار او بمیرد از درد خودپرستی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X