اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت جریان خروجی دیود زنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقویت جریان خروجی دیود زنر

نوشته اصلی توسط علی تحیری
    با سلام:
    معمولا برای جلوگبری از اتصال کوتاه و سوختن ترانزیستور از یک دیود، که کاتد آن به + ولتاژ خروجی و آند آن به بیس ترانزیستور وصل است استفاده می کنند. چون اتصالی یعنی وصل شدن ولتاژ منفی به قطب مثبت، در این هنگام ولتاژ منفی به ولتاژ مثبت وصل می شود، با وصل شدن این دو ولتاژ ( در حقیقت ولتاژ منفی) جریانی از کاتد این دیود پس از گذشتن از آند به بیس ترانزیستور می رسدو چون نوع ترانزیستور ان پی ان است، با منفی شدن بیس این ترانزیستور، این ترانزیستور به حالت خاموشی می رود تا اتصالی برطرف گردد.
    سلام
    ممنون از پاسختون.....این دیود رو بزارم عالی میشه...یعنی یه مدا منبع تغذیه دارم ولی محافپ انصال موتاه نداره واسش می زارم حتما...بازم مرسی
    فقط مثبت خروجی همون امیتره دیگه درسته؟؟؟چون این جا امیتر مثبت ولتاژ خروجیه..
    در اصل مدارمون این میشه:

درسته؟
    وقتی دیود باشه جریان زیر بار خیلی کم میشه.............چیکار کنم؟ :read: :read: :read: :read: :cry2:
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      سلام
      مدار رو اختم با دیود زنر5ولت....مدار عالی کار میده ولی زیر بار زود جریانش کم میشه.وگر نه مشکلی دیگه نداره
      جدی :surprised:
      منظورتون از زیر بار زود جریانش کم میشه،چیه؟
      ینی واقعا این مدار افت ولتاژ نداشت؟
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
        جدی :surprised:
        منظورتون از زیر بار زود جریانش کم میشه،چیه؟
        ینی واقعا این مدار افت ولتاژ نداشت؟
        سلام
        زیر بار که جریان کم بشه افت ولتاژآ‌هم داریم دیگه...
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خب حرف منم همین بود دیگه،میگم این مدار افت داره،من که نمیتونم با افت ولتاژ کنار بیام،شاید شما بتونید
          تنها راهی هم که برای افت نداشتن پیداکردم یا استفاده از اپ امپه یا رگلاتور که توش اپ امپه

دیدگاه

وقتی دیود باشه جریان زیر بار خیلی کم میشه.............چیکار کنم؟ :read: :read: :read: :read: :cry2:

میشه بگید بعد از چه میزان جریان کشی افت ولتاژ داشتید
            A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet

میشه بگید بعد از چه میزان جریان کشی افت ولتاژ داشتید
              0.05امپر(یه آزیر بهش وصل کردم)همین3.5تا4ولت بود ولتاژ
              نوشته اصلی توسط Nima200
              خب حرف منم همین بود دیگه،میگم این مدار افت داره،من که نمیتونم با افت ولتاژ کنار بیام،شاید شما بتونید
              تنها راهی هم که برای افت نداشتن پیداکردم یا استفاده از اپ امپه یا رگلاتور که توش اپ امپه
              منم از رگولاتور استفاده می کنم فقط هدف از ساخت این مدار یه ازمایش بود.
              البته توی پروتئوس درست جواب میده و مشکلی نیس ولی واقعی نه.....
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

منم از رگولاتور استفاده می کنم فقط هدف از ساخت این مدار یه ازمایش بود.
                البته توی پروتئوس درست جواب میده و مشکلی نیس ولی واقعی نه.....
                پس نتیجه این شد، که امکان تقویت نیست؟
                از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                  پس نتیجه این شد، که امکان تقویت نیست؟
                  نه آقا این چه نتیجه ایه؟
                  کلا هر ولتاژی به بیس بدین،توی امیتر یک ولتاژ کمی کمتر از ولتاژ بیس رو خواهید داشت که وقتی جریان میکشین،این ولتاژ کمتر میشه،پس باید بیس رو زیاد کنین تا ولتاژ همونیکه قبل جریان کشیدن بوده،بمونه،چون ما اینجا دیود زنر داریم و ولتاژ زنر ثابته ،باید با اپ امپ یک جمع کننده ببندیم تا زیر بار،ولتاژ زنرو با یک مقداری جمع کنه و بده به بیس،فلذا اصن بهتره از اول بجای زنر یک اپ امپ استفاده کنیم
                  :surprised:انگار منم یه جورایی به نتیجه شما رسیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                    نه آقا این چه نتیجه ایه؟
                    کلا هر ولتاژی به بیس بدین،توی امیتر یک ولتاژ کمی کمتر از ولتاژ بیس رو خواهید داشت که وقتی جریان میکشین،این ولتاژ کمتر میشه،پس باید بیس رو زیاد کنین تا ولتاژ همونیکه قبل جریان کشیدن بوده،بمونه،چون ما اینجا دیود زنر داریم و ولتاژ زنر ثابته ،باید با اپ امپ یک جمع کننده ببندیم تا زیر بار،ولتاژ زنرو با یک مقداری جمع کنه و بده به بیس،فلذا اصن بهتره از اول بجای زنر یک اپ امپ استفاده کنیم
                    :surprised:انگار منم یه جورایی به نتیجه شما رسیدم
                    نتیجه :از رگولاتور استفاده می کنیم کم دردسر تره....اصلا بی دردسره... :biggrin: :redface: :mrgreen:
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما اگه ده امپر بخای دقیقا از چه رگلاتوری استفاده میکنی؟

دیدگاه

نتیجه :از رگولاتور استفاده می کنیم کم دردسر تره....اصلا بی دردسره... :biggrin: :redface: :mrgreen:
                        دوست عزیز فکر نکنم این نتیجه گیری شما درست باشه ، وقتی به جواب نرسیم نباید صورت مساله رو پاک کنیم ...
                        ادعایی توی طراحی ندارم ولی چند سال پیش همچین مداری رو طراحی کردم و به صورت صنعتی تولید شد ( حدود 300 سری ) هنوز هم دارن کار میکنن . دلیلی که مجبور شدم از این مدار استفاده کنم ولتاژ ورودی 80-110 ولت دی سی بود هیچ رگولاتور خطی این ولتاژ پیدا نکردم به جای زنر از تقسیم ولتاژ و ترانزیستورشم ماسفت ( اگه اشتباه نکنم 2sk3131 ) بود .( اون زمان خیلی از smps سر در نمیاوردم ) ولی جواب کار من رو داد.
                        A-Hosseini

دیدگاه

دوست عزیز فکر نکنم این نتیجه گیری شما درست باشه ، وقتی به جواب نرسیم نباید صورت مساله رو پاک کنیم ...
                          ادعایی توی طراحی ندارم ولی چند سال پیش همچین مداری رو طراحی کردم و به صورت صنعتی تولید شد ( حدود 300 سری ) هنوز هم دارن کار میکنن . دلیلی که مجبور شدم از این مدار استفاده کنم ولتاژ ورودی 80-110 ولت دی سی بود هیچ رگولاتور خطی این ولتاژ پیدا نکردم به جای زنر از تقسیم ولتاژ و ترانزیستورشم ماسفت ( اگه اشتباه نکنم 2sk3131 ) بود .( اون زمان خیلی از smps سر در نمیاوردم ) ولی جواب کار من رو داد.
                          سلام
                          شما افت ولتاژ نداشتی؟؟؟مدارت خوب کار می کرد؟؟؟؟اگه اینجوری بوده عالی بوده...موفق باشی
                          دوستان با ترانزیستور های دیگه تست می کنم خبرشو میگم
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من خروجی مدارم رو حدود 8.5 ولت گرفتم بعد دادمش به یه 7805
                            A-Hosseini

دیدگاه

من خروجی مدارم رو حدود 8.5 ولت گرفتم بعد دادمش به یه 7805
                              میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟دیود زنر شما چند ولت بود؟؟؟می تونی مدارشو بکشی واسمون بذاری؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                                شما افت ولتاژ نداشتی؟؟؟مدارت خوب کار می کرد؟؟؟؟اگه اینجوری بوده عالی بوده...موفق باشی
                                دوستان با ترانزیستور های دیگه تست می کنم خبرشو میگم
                                علی آقا،این افت از ذات ترانزیستوره،فرق چندانی نداره که با چه ترانزیستوری ببندی،باید با اپ امپ یک مدار بهش اضافه کنی،همین
                                شما تحلیل اون منبع معروف سی ولت سه امپر که تو سایتirantk هست رو بخون،همه چیز میاد دستت
                                خودت میشی طراح منبع خطی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X