اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 24 ولت به 15 تا 17 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 24 ولت به 15 تا 17 ولت

جناب اشکان غفارزاده با نظر شما موافقم .

هفده ، هجده سال پیش هنرستانی بودم که ، به عنوان راهنما یکی از دوستان رو که میخواست چراغ مطالعه LED درست کنه ، ترقیب به خرید 16 تا دونه LED 5mil معمولی کردم با یه ترانس 12 ولت و پل دیود و خازن صافی و دیگر هیچ ( یعنی مقاومت محدود کننده جریان و... )

دوستان این بنده خدا فرداش یه ترانس آورد که شکل همونی بود که دیروز خریدیم اما انگار گذاشته بودش روی شعله اجاق گاز و کلا دفورمه شده بود .

ما به خیال خودمون شنیده بودیم led با 3 ولت کار میکنه جریانشم 5 تا 15 میلی آمپر نور خوبی میده ، بنابر این 4 تا led رو سری کرده بود که بشه 12 ولت و از این مجموعه سه تای دیگه هم درست کرده بود و با هم موازی بسته بود .

نمیتونم جلوی خنده خودمو بگیرم ، بیچاره هم کلاسیم میگفت اولش نورش خوب بود یکم که گذشت کمی مایل به زرد شدن بعضیاش و شب گذاشتمش تو برق موند و صبح دیگه خودتون حدث بزنید ... =)) =)) =))

باور نمیکنید اگر بگم همین led های 5 میلی متری با توان میلی واتی تو شرایط مشابه نزدیک به نیم آمپر یا کمی بیشتر میکشیدن .

موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

مدارات درایو LED استاندارد فعلی در حقیقت رگولاتورهای جریان هستند نه ولتاژ .

شما با کنترل جریان این قطعات که کاملا تابع جریان هستند میتونی مطمئن باشی که ولتاژ دوسرشون از ولتاژ مجاز بالاتر نمیره و تازه اگر اشکالی پیش بیاد نه رگولاتور میسوزه و نه COB ها .

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

بله دکتر درست میگن
        البته با منبع ولتاژ هم نشدنی نیست،من تو تابلو با اداپتور الیدیهاروروشن میکنم نه با درایور،ینی همه تابلو ساز ها همین کارومیکنن،فقط باید بدترین حالت در نظر گرفته بشه تا تابلو چندین سال(تا7سال هم دیده شده ooعمر کنه،البته این کارو همه تابلوسازا نمیکنن
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
          احتمال سوختنش هست چون الیدی از خانواده دیود هست

دیود ها رو اگز مستقیم به ولتاژ نامیشون وصل کنی ، چون تمایل به عبور جریان دارن ، تا زمانی که بسوزن همین طور جریان میکشن

من به دوستمون پیشنهاد میکنم سر راه هر الیدی یه مقاومت 24 هم 5 وات قرار بدن و بعد به 24 ولت وصلش کنن
          به سفارش اقای غفار زاده از مقاومت 24 اهم 5وات استفاده میکنم
          ممنون از همه

دیدگاه

هر منبعی هم که محافظ اتصال کوتاه نداشته باشه معلومه که میسوزه و این که شما زود سوزوندینش مربوط به بی کیفیت بودنشون نمیشه
            سلام مهندس. میشه لطفا یه مدار محافظ اتصال کوتاه و در صورت امکان محافظ اتصال اشتباه پلاریته قرار بدید. مثلا پاور کامپیوتر چطور در زمان اتصال کوتاه یا جریان کشی بیش از حد قطع می کنه و با خاموش و روشن کردن اون مجددا به کار ادامه میده؟
            ممنون
            STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

تو الیدی که پلاریته مهم نیس!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                تو الیدی که پلاریته مهم نیس!؟
                حرفت رو میذارم به حساب شوخی !!!!!!

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
                سلام مهندس. میشه لطفا یه مدار محافظ اتصال کوتاه و در صورت امکان محافظ اتصال اشتباه پلاریته قرار بدید. مثلا پاور کامپیوتر چطور در زمان اتصال کوتاه یا جریان کشی بیش از حد قطع می کنه و با خاموش و روشن کردن اون مجددا به کار ادامه میده؟
                ممنون
                http://www.daycounter.com/Circuits/Short-Circuit-Protection/Short-Circuit-Protection.phtml
                و

https://www.google.com/search?q=short+current+protector&source=lnms&a mp;tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiC4r6bs4vKAhVM XRQKHRCfB70Q_AUIBygB&biw=1024&bih=631

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisam1
                  به سفارش اقای غفار زاده از مقاومت 24 اهم 5وات استفاده میکنم
                  ممنون از همه
                  با سلام
                  من نمیدانم شما میخواهید بخاری درست کنید یا منبع تغذیه !!! استفاده از مقاومت برای کاهش ولتاز و در نتیجه آن ایجاد تلفات و گرمای زیاد از نظر مهندسی و اقتصادی کاری عبث و خنده داری است اگر قرار بود تنظیم ولتاژ و کاهش آن را با مقاومت انجام میدادند که اینهمه مدارهای رگولاتور ولتاژ ساخته نمیشد همه از مقاومت استفاده میکردند و بخاری می ساختند .... ممکن است مدارات رگولاتور ایجاد حرارت بکنند که با هیت سینک مناسب قابل رفع است ولی این حرارت با حرارت تلفات مقاومتی اصلا قابل قیاس نیست و لذا پیشنهاد من استفاده از ولتاز رگولاتور است مثلا LM317K که تا 3 آمپر جریان میدهد ولی باید خنک نگاه داشته شود.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تبدیل 24 ولت به 15 تا 17 ولت

حرفت رو میذارم به حساب شوخی !!!!!!!!
                    منظورم اینه که اگه برعکس ولتاژ بدیم چیزی نمیشه،پس مدار محافظ اتصال اشتباه پلاریته معنی نمیده
                    البته الان کاملا امادگیشو دارم تا یک مثال نقض جدید بشنوم،بالاخره منم همه چیزو که نمیدونم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تبدیل 24 ولت به 15 تا 17 ولت

نوشته اصلی توسط Nima200
                      منظورم اینه که اگه برعکس ولتاژ بدیم چیزی نمیشه،پس مدار محافظ اتصال اشتباه پلاریته معنی نمیده
                      البته الان کاملا امادگیشو دارم تا یک مثال نقض جدید بشنوم،بالاخره منم همه چیزو که نمیدونم
                      الیدی یه نوع دیود هست
                      هر دیود یه مشخصه به نام ولتاژ قابل تحمل معکوس داره که اگر پلاریته + به کاتد و پلاریته - به آند وصل شود و میزان ولتاژ از ولتاژ قابل تحمل معکوس بیشتر بشه دیود میسوزه که این سوختن میتونه اتصال کوتاه باشه یا اتصال باز

مدار محافظ اتصال کوتاه ، یه منبع تغذیه رو در برابر اتصالی پراب های خروجی به هم محافظت میکنه یعنی به محض اتصالی خروجی منبع تغذیه ، ولتاژ خروجی قطع میشه

دیدگاه

البته که همینطوره اقا اشکان
                        ولی ولتاژ معکوسش تو این حدود که نیس!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                          بله دکتر درست میگن
                          البته با منبع ولتاژ هم نشدنی نیست،من تو تابلو با اداپتور الیدیهاروروشن میکنم نه با درایور،ینی همه تابلو ساز ها همین کارومیکنن،فقط باید بدترین حالت در نظر گرفته بشه تا تابلو چندین سال(تا7سال هم دیده شده ooعمر کنه،البته این کارو همه تابلوسازا نمیکنن
                          بله اونا که این کارو نمیکنن تابلوهای بسیار نورانی برای یک ماه واسه مشتریهاشون میسازن و بعد پر پیکسل سوخته میشه تابلو .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X