سلام دوست عزیز جناب mahdi arab
مدار داخلی شارژ اکثر تلفن های همراه به شدت به سطح ولتاژ شارژر حساس هستند و طبق قراردادی که شرکتهای تولید کننده در سالهای اخیر پذیرفته اند ولتاژ استاندارد برای شارژ 5+ ولت با + و - 5 درصد خطا و کانکتور استاندارد هم USB Micro هست .
این در حالی هست که ولتاژ نامی منابع تغذیه کامپیوتری 5 ولت هست ولی اساسا با اندازه گیری در حالتهای مختلف تحت بار و بدون بار این ولتاژ در اکثر موارد در بازه های کمتر از 5 ولت مشاهده میشه به طور مثال 4.75 یا همین محدوده
ممنون از دوستان عزیز بابت توجه شون و پاسخگوییشون
اگه شما ولتمتر بذارید بین منفی و پایه های دیتا شارژر usb های برندهای مختلف , یه ولتاژی حدود 1 تا 2 ولت و حتی 2.7 ولت وجود داره , اگه مشخص بشه اون ولتاژ برای چی هست و به چه صورت به وجود میاد فک کنم مشکل ندادن جریان حل بشه
یعنی حل مشکل باید تو این قسمت باشه
ممنون از دوستان عزیز بابت توجه شون و پاسخگوییشون
اگه شما ولتمتر بذارید بین منفی و پایه های دیتا شارژر usb های برندهای مختلف , یه ولتاژی حدود 1 تا 2 ولت و حتی 2.7 ولت وجود داره , اگه مشخص بشه اون ولتاژ برای چی هست و به چه صورت به وجود میاد فک کنم مشکل ندادن جریان حل بشه
یعنی حل مشکل باید تو این قسمت باشه
فکر کنم ولتاژ پایه های دیتا از سمت گوشی ممیاد نه شارژر!!!!
چون من حدود 8 9 تایی شارژر باز کردم و دیدم پایه های دیتا فقط روی هم وصله و به هیچ جای دیگه ای وصل نیست
موفق باشید
شما یه کابل usb گیر بیار که بی استفاده و یا خرابه و بعد یه طرفش که به شارژر میخوره هیچ , اونورش رو سیمش رو بچین و لخت کن بعد شارژر رو به برق بزن و ولتاژ بین سیم مشکی با سفید یا سبز رو بگیر اونوقت متوجه حرف من میشی
اندازه گزفتم ولی ...
هیچی هیچ ولتاژی نداشت
همونطور ک گفتم اگه از سمت گوشی باشه این ولتاژ!!!
این ولتاژ 2 سر مثبت و منفی (به سر پراب توجه بشه)
اینم ولتاژ بین زمین و سیم دیتای سفید رنگ (بازم به سر پراب توجه بشه)
اینم بین زمین و سیم دیتای سبز رنگ
رمزش هم فقط اتصال کوتاه بودن 2 تا سیم دیتا هست
[img][/img]
من خودم شارژر ساختم ولی این ولتاژی ک شما میگید رو باهاش رو ب رو نشدم
دیدگاه