اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی پاور ایزوله است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی پاور ایزوله است؟

سلام
    من نیاز دارم از خروجی های پاور برای تغذیه چند مدار استفاده کنم.
    خروجی پاور ایزوله است؟

پاسخ : خروجی پاور ایزوله است؟

اگه منظورتون پاور ها کامپیوتر و.. هست و ایزوله نسبت به ورودی،بله هست
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

بله منظورم پاور 330 وات گرین هست....
      میخوام برای تست چند تا مدار و یه مینی دریل استفاده کنم.
      مطمئن باشم دست میزنم به کابلاش برق نمیگیره؟ حتی 24+؟ :biggrin:

---------------------------------------------------

برای تغذیه مدارات از چی استفاده کنم که خیالم راحت باشه؟ دوسه تا آداپتور چینی دارم خروجی اونا چی میتونم دست بزنم؟
      تا الآن کلا به باتری و ولتاژهای خیلی پایین کار کردم راستش میترسم به فیش آداپتور 24 یا 48 دست زنم :biggrin:

دیدگاه

ایناییکه گفتین همشون ایزوله هستن و فقط زبون به خروجیش نزنین،البته بعضی،بعضی اداپتور ها هستن که وقتی خراب شن خروجیشون میشه حداکثر که ممکنه به مصرف کننده اسیب بزنن وگرنه برقتون نمیگیره

البته ما یه استاد داریم 25 سال امریکا بوده،تو اینتل،موتورولاو...
        میگفت اگه به خروجی ترانس 24 دست بزنی میمیری،هرچی گفتم بابا ما از دبستان خروجی انواع ترانس و اداپتور تو دستمون بوده الان هم زنده ام،میگفت نه باید پات خیس باشه رو زمین واستاده باشی،من که نفهمیدم چرت میگفت یا راست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8

برای تغذیه مدارات از چی استفاده کنم که خیالم راحت باشه؟ دوسه تا آداپتور چینی دارم خروجی اونا چی میتونم دست بزنم؟
          تا الآن کلا به باتری و ولتاژهای خیلی پایین کار کردم راستش میترسم به فیش آداپتور 24 یا 48 دست زنم :biggrin:
          با سلام :
          با توجه به این که ولتاژ های خروجی یک پاور کامپیوتر 5+ و 5- و 12+ و -12 و 3.3 + ولت می باشند، ولتاژ 24 ولت آیا جدید می باشد.؟
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
            ایناییکه گفتین همشون ایزوله هستن و فقط زبون به خروجیش نزنین،البته بعضی،بعضی اداپتور ها هستن که وقتی خراب شن خروجیشون میشه حداکثر که ممکنه به مصرف کننده اسیب بزنن وگرنه برقتون نمیگیره

میگفت اگه به خروجی ترانس 24 دست بزنی میمیری،هرچی گفتم بابا ما از دبستان خروجی انواع ترانس و اداپتور تو دستمون بوده الان هم زنده ام،میگفت نه باید پات خیس باشه رو زمین واستاده باشی،من که نفهمیدم چرت میگفت یا راست
            نه آقا راست میگفت :agree: :agree:
            وقتی شما دستت ولتاژ ac باشه و پاتون هم خیس رو زمین معلومه برق میگیره
            ولی هیچ وقت تو آزمایشگاه های (الکترونیک)نه برق ac هست ونه پای خیس که بخواد برق بگیره
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            --------------------------------------------------------
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
              نه آقا راست میگفت :agree: :agree:
              وقتی شما دستت ولتاژ ac باشه و پاتون هم خیس رو زمین معلومه برق میگیره
              ولی هیچ وقت تو آزمایشگاه های (الکترونیک)نه برق ac هست ونه پای خیس که بخواد برق بگیره
              با 24ولت؟
              شما امتحان کردین؟
              امتحانش خطرناکه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
                با سلام :
                با توجه به این که ولتاژ های خروجی یک پاور کامپیوتر 5+ و 5- و 12+ و -12 و 3.3 + ولت می باشند، ولتاژ 24 ولت آیا جدید می باشد.؟
                سلام
                نه من منظورم استفاده از اختلاف پتانسیل 24 ولت (+12 و -12) بود اشتباه نوشتم +24
                نوشته اصلی توسط Nima200

آقا نیما شما کدوم دانشگاه هستین؟
                نوشته اصلی توسط Nima200
                با 24ولت؟
                شما امتحان کردین؟
                امتحانش خطرناکه؟
                لطفا امتحان نکنید :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                  با 24ولت؟
                  شما امتحان کردین؟
                  امتحانش خطرناکه؟
                  قائدتا حرف بیخودی میزد مقاومت بدن انسان تو حالت حمله ی شوک الکتریکی 10 کیلو هست اگه ارت هم -9 نسبت به نول بگیرید میبینید که جریان به قدری نیست که بتونه بدن رو از پا در بیاره.

رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8

با سلام: شما می توانید، حداکثر 50 ولت A.C یا D.C با هر آمپر بالایی را بدون ترس در دو دستان خودتان بگیرید، تا ترستان از این قضیه بریزد. ( البته اول ولتاژ را تست و سپس آزمایش کنید)
                    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام.راجع به پاور کامپیوتر بله ایزوله هست همین که اتصال کوتاه بشه یا یه جریان زیاد بار بکشه ازش سری خاموش میشه
                      اما واسه اون برق گرفتی تو فرکانس 50 هرتز به استاندارد انگلیس 50 ولت و به استاندارد آلمان 65 ولت جریان هم 25 میلی آمپر.یعنی شما اگه برق 1کیلو ولت 10 میلی آمپر رو به خودتون وصل کنید چیزی احساس نمیکنید.یکم احساس میکنید باد داره میاد اینا که بخواطر یونیزه شدن مولکول های هواس :biggrin:
                      واسه برق دی سی هم هر 2 استاندارد گفتن 120 ولت و جریان 80 میلی آمپر :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmohamadd
                        سلام.راجع به پاور کامپیوتر بله ایزوله هست همین که اتصال کوتاه بشه یا یه جریان زیاد بار بکشه ازش سری خاموش میشه
                        اما واسه اون برق گرفتی تو فرکانس 50 هرتز به استاندارد انگلیس 50 ولت و به استاندارد آلمان 65 ولت جریان هم 25 میلی آمپر.یعنی شما اگه برق 1کیلو ولت 10 میلی آمپر رو به خودتون وصل کنید چیزی احساس نمیکنید.یکم احساس میکنید باد داره میاد اینا که بخواطر یونیزه شدن مولکول های هواس :biggrin:
                        واسه برق دی سی هم هر 2 استاندارد گفتن 120 ولت و جریان 80 میلی آمپر :biggrin:
                        80میل زیاد نیس؟ :eek: :eek: :eek: :surprised: :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                          80میل زیاد نیس؟ :eek: :eek: :eek: :surprised: :surprised:
                          بدنمون واسه جریان دی سی مقاومتش بیشتره.

دیدگاه

با سلام

بدن انسان نسبت به ولتاژ ac مقاومت بیشتری دارد !!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann
                              با سلام

بدن انسان نسبت به ولتاژ ac مقاومت بیشتری دارد !!!!!
                              سلام.پس چرا تو ac ولتاژ پایین تر خطرناکه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X