اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق با خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق با خط تلفن

:wow: یه مدار ارزانتر هم میشه ساخت . همونطور که گفتم این مدار سه قسمت اصلی رو شامل میشه : 1- رگولاتور ساده با مقاومت و زنر 1n1447 برای کارکرد با ولتاژ 12 ولت . در مسیر مثبت مقاومت 1 کیلو اهم و بعد دیود زنر . یک مدار رگولاتور خیلی ساده که خروجی ثابت 12 میه . 2- مدار نوسانساز کول پیتس که ولتاژ dc رو به ac با دامنه بالتر تبدیل میکنه 3- مدار تقویت کننده جریانکلکتور مشترک که با انتخاب یک یا دو ترانزیستور با بتای بالا (حدود 100 ) میشه آمپر رو از 0.03 حتی به 3 آمپر رسوند به شرطی که در خروجی اعوجاج(distortion) نداشته باشیم .جالب اینجاست که در ولتاز تغییر زیادی نداریم 4- و بالاخره مدار چند برابر کننده ولتاژ بدون نیاز به ترانس 220 به 12 این مدار پس از تکمیل توسط خودم و ارائه در جشنواره خدمت دوستانم ارائه میشه .......................... روزگار بهترین آموزگار :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط mohammad1988
    طبق اطلاعات جدید که من بدست اوردم سوییچ های مخابراتی ولتاژ dc حدود 6ولت بر سر خطها می فرستد و در صورت زن خوردن این مقدار به 100ولت مربعی اعمال می شود شما برای استفاده از این برق باید یه مدار محافظ رد مواقع زنگ خوردن سر راهش بزاری . همچنین همینطور که دوستان گفتند جریانش خیلی کم هست.
    البته کمبود جریان رو میتونیم با استفاده از یک یا چند طبقه کلکتور مشترک حل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saber57
      بله میشه . ولتاز تلفن از نوع dc و در حدود 53 ولت است . خب شما ابتدا توسط یک مقاومت یک کیلو و دیود زنر 12 ولت ولتاژ رو در 12 ولت ثابت میکنین . نگران زنگ هم نباش چون اولا وقتی از برق استفاده کنی ، تلفن مشغول هست و زنگ نمیخوره .و ثانیا وقتی زنگ بخوره تفاوت ولتاژ 3 ولته که اونم زنر میگیره . قدم بعد استفاده از یک اینورتر 12 به 220 هستش که با مراجعه به این سایت 500 واتش رو میتونی بسازی http://www.electronics-lab.com/projects/power/033/500w-220v-inverter(corrected).GIF حالا تلویزیون پنکه و حتی یخچال رو به کار بنداز . خرج این مدار حدود 15 تومن میشه . برو حالشو ببرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ررررر
      با سلام
      حالا خوبه که خانوم/آقای fuba به درستی توضیح دادند که این کار توان مشخصی داره! بهتر است بهتر است پست ایشان را مطالعه کنید. این کار شدنی نیست! ۱۰۰۰ درصد مطمئن باشید!
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

با سلام
        حالا خوبه که خانوم/آقای fuba به درستی توضیح دادند که این کار توان مشخصی داره! بهتر است بهتر است پست ایشان را مطالعه کنید. این کار شدنی نیست! ۱۰۰۰ درصد مطمئن باشید!
        تلفن منازل به counter (شماره انداز) و فیوز ولتاژ و جریان غیر مجاز مجهزند . چنانچه مثلا به خط تلفنتان ولتاژ برق منزل وصل شود ، این فیوز عمل میکند . خطوط تلفن را به شرطی که از آنها جریان غیر مجاز عبور نکند ، میتوان شبیه یک منبع تغذیه DC در نظر گرفت . اگر پس از ثابت نگاه داشتن ولتاژ از 53 به 12 ولت DC ، با یک یا چند طبقه کلکتور مشترک یا استفاده از مدار ات تقویت کننده عملیاتی(آی سی های تقویتگر جریان) جریان را به 2 یا سه آمپر برسانیم مشکل کمبود جریان حل میشود . دوستی مثال غلطی زدند و گفتند که مثل اینه که باتری رو با پ امپ به 220 برسونیم اما تفاوت رو نمیدونستند و اونم اینه که باتری منبعی کوچک و تمام شدنی هست اما خط تلفن از مخابرات ساپورت میشه بنابراین تا فیوز عمل نکرده مشکلی نیست . شما در مکانیک با استفاده از یک پمپ دبی و فشار زیادی تولید میکنید البته با مصرف انرژی الکتریکی یه مثال دیگه نِیروگاههای آبی هست که با استفاده از منبع آب ذخیره و گرداندن توربین برق تولید میشه خب آب سد رو ولتاژ تلفن در نظر بگیرین و ................ . قدم بعدی اینه که ولتاژ یکسو شده با جریان تقویت شده رو که که ولتاژش ضعیف شده رو با یک یا چند طبقه امیتر مشترک به 12 ولت برسونیم البته این ولتاژ ممکنه زیاد تضعیف نشده باشه به هر حال این ولتاژ باید نوسانی بشه و مدار ساده اسیلاتور کول - پیتس این ولتاژ رو تبدیل به AC میکنه و در نهایت برای تبدیل به 220 از ترانس سوییچینگ 220 به 12 و یا مدار چند طبقه ولتاژ استفاده میکنیم . نکته : برای خنک کاری مدار ابتدا ترانزیستورها را بر روی صفحات گرماگیر (هیت سینک) نصب کرده و مدار رو درون یک جعبه قرار میدیم البته اگر یک بدنه کیس کامپیوتر رو پیش بینی کنیم بهتره . ضمنا برد رو با یک فن کامپیوتر خنک میکنیم . موفق باشید :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط fuba
        با سلام خدمت تمامی دوستان

از قرار معلوم مثل اینکه شما به یک رابطه ساده توجه نکردین و اونم اینه که Pin=Pout و این رابطه همیشه برقراره و احتمال داره که حالا به دلیل تلفات Pout حتی کمتر هم باشه ولی بالاخره بیشتر که نمی تونه باشه :nerd:
        ببخشیدا ولی بهتره دنبال این کارای عبث نباشید که با استفاده از تقویت کننده و اینورتر بتونید 220 بگیرین اونم 70 وات در این صورت شما باید خیلی (واقعا خیلی زرنگ )باشید تا بتونید یه رابطه منطقی رو نقض کنید و Pout>Pin بگیرین.اگرم بخواین این رابطه رو حفظ کنید(که مجبور هم هستین) در این صورت با احتساب خروجی 220 ولت ؛ فکر کنم جریان خروجی به 0.1 میکروآمپر هم نمی رسه!!!
        به همین دلیله که تا حالا کسی نتونسته با یه باتری 1.5 ولت قلمی و opamp یه لامپ 220 رو روشن کنه :eek:
        در ضمن استفاده از ولتاژ خط تلفن به هر دلیلی خلاف قوانین مخابرات هستش و تا اونجایی که اطلاع دارم در کشورهای خارجی باعث به دردسر افتادن فرد خاطی می شه!
        امیدوارم باعث ناراحتی و دلسردی دوستان نشده باشم.اگه شدم شما به بزرگواری خودتون ببخشید :icon_razz:
        موفق و سربلند باشید
        در الکترونیک این کار عملی هست و مداراتی طراحی شده اند که تقویت جریان یا ولتاژ و یا هر دو با هم رو انجام میدن که اسم این مدارات مدار تقویت توان هست . موفق باشید :applause:

اضافه شده در تاریخ :
        [quote author=fuba link=topic=19199.msg97535#msg97535 date=1223747230]
        با سلام خدمت تمامی دوستان

به همین دلیله که تا حالا کسی نتونسته با یه باتری 1.5 ولت قلمی و opamp یه لامپ 220 رو روشن کنه :eek:
        تفاوت تلفن با باتری اینه که باتری یک منبع کوچک تمام شدنی هست طوری که با کمی آمپر کشیدن زود تموم و فاسد میشه اما خط تلفن از مخابرات ساپورت میشه . موفق و پیروز باشی

دیدگاه

Saber و manian عزیز اشتباه نکنید. تقویت کردن جریان که مفتی نیست. باید براش خرج کنید. یعنی یک منبع دیگه لازم دارید تا تقویتش کنید. اسیلاتور شما هم یه مصرف کننده هست. توان گرفته شده از خط هم همیشه ثابته و نمیتونید از خودش برای تقویت خودش استفاده کنید.
          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
          زبانی اند و نانی اند و جانی
          به نانی نان بده از در برانش
          محبت کن به یاران زبانی
          و لیکن یار جانی را به دست آر
          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
            Saber و manian عزیز اشتباه نکنید. تقویت کردن جریان که مفتی نیست. باید براش خرج کنید. یعنی یک منبع دیگه لازم دارید تا تقویتش کنید. اسیلاتور شما هم یه مصرف کننده هست. توان گرفته شده از خط هم همیشه ثابته و نمیتونید از خودش برای تقویت خودش استفاده کنید.
            با سلام
            یعنی چی ما میآ‌خواهیم که از خط تلفن برق بگیریم (منظورم ولتاژ ۲۲۰ نیست بلکه توان است یعنی مثلا توان زیاد از خط بکشیم) بیایم از یه منبع دوم استفاده کنیم؟ خوب میریم همون منبع دوم رو استفاده میآ‌کنیم!
            علاوه بر این من که نمیآ‌گم تقویت جریان مفتی است، میشه خط تلفن رو ۲۲۰ ولت کرد (با یه مبدل سوئچینگ DC/DC) ولی خوب شاید نیم میلیآ‌امپر هم نشه ازش کشید. حالا بیایم یه منبع دیگه استفاده کنیم خیلی به نظرم خندهآ‌دار میآ‌رسه!
            من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام
              یعنی چی ما میآ‌خواهیم که از خط تلفن برق بگیریم (منظورم ولتاژ ۲۲۰ نیست بلکه توان است یعنی مثلا توان زیاد از خط بکشیم) بیایم از یه منبع دوم استفاده کنیم؟ خوب میریم همون منبع دوم رو استفاده میآ‌کنیم!
              علاوه بر این من که نمیآ‌گم تقویت جریان مفتی است، میشه خط تلفن رو ۲۲۰ ولت کرد (با یه مبدل سوئچینگ DC/DC) ولی خوب شاید نیم میلیآ‌امپر هم نشه ازش کشید. حالا بیایم یه منبع دیگه استفاده کنیم خیلی به نظرم خندهآ‌دار میآ‌رسه!
              [/quote]
              پس مدار تقویت کننده جریان رو برای چی طراحی میکنن . اصلا قبول دارین در الکترونیک بحثی به نام تقویت توان مطرح هست ؟ بیا به هم نخندیم به دنیا بخندیم

اضافه شده در تاریخ :
              مدار تقویت کننده جریان رو برای چی طراحی میکنن . اصلا قبول دارین در الکترونیک بحثی به نام تقویت توان مطرح هست ؟ بیا به هم نخندیم به دنیا بخندیم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saber57

با سلام
                پس مدار تقویت کننده جریان رو برای چی طراحی میکنن . اصلا قبول دارین در الکترونیک بحثی به نام تقویت توان مطرح هست ؟ بیا به هم نخندیم به دنیا بخندیم
                [/quote]
                با سلام
                تقویت جریان با مصرف توان همراه وگرنه که شما باید بتوانید جریان یک باطری ۱.۵ ولتی را آن قدر بالا ببرید که با آن یک تکه مس را آب کنید! دوست عزیز قضیه خیلی ساده است توان که در خروجی دریافت میآ‌کنید به همراه توان تلف شده معادل توانی است که به مدار تزریق میآ‌کنید. این یک اصل خیلی ساده از فیزیک است!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saber57
                  مدار تقویت کننده جریان رو برای چی طراحی میکنن . اصلا قبول دارین در الکترونیک بحثی به نام تقویت توان مطرح هست ؟ بیا به هم نخندیم به دنیا بخندیم :job:
                  شما زمانی که میخوای یک سیگنال رو با ترانزیستور تقویت کنی از خود سیگنال برای بایاس ترانزیستور استفاده می کنی و عمل تقویت انجام میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                    تغذیه تقویت کننده جریان ، قسمتی از ولتاژ رگوله شده 12 ولتی هست . اشتباه نکنین ما اول تقویت جریان تا محدوده 2 تا 3 آمپر برامون مطرح هست بعد تقویت ولتاژ نوسان یافته از طریق مدار ساده چند طبقه . این مدار با حداقل قیمت ساخته میشه و بخاطر با صرفه بودنش هست که ساخته میشه و الا یو پی اس با قیمت بالا تو بازار موجود هست و............. :bye

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط masoudeng

شما زمانی که میخوای یک سیگنال رو با ترانزیستور تقویت کنی از خود سیگنال برای بایاس ترانزیستور استفاده می کنی و عمل تقویت انجام میشه؟
                    بله امکانپذیر هست میشه برای اینکه به رگولاتور مدا در ورودی فشاری وارد نشه ، یک رگولاتور ساده زنری رو برای تغذیه مدارات در نظر بگیریم عمل تقویت جریان ، میتونه آمپراژ مصرفی تغذیه رو جبران کنه . به همین سادگی و راحتی . :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saber57

بله امکانپذیر هست میشه برای اینکه به رگولاتور مدا در ورودی فشاری وارد نشه ، یک رگولاتور ساده زنری رو برای تغذیه مدارات در نظر بگیریم عمل تقویت جریان ، میتونه آمپراژ مصرفی تغذیه رو جبران کنه . به همین سادگی و راحتی . :bye
                      [/quote]
                      مثلا الان ما میخوایم یک سیگنال با دامنه یک ولت رو با ترانزیستور تقویت کنیم برای اینکه ترانزیستور بدون اعوجاج بتونه سیگنال رو تقویت کنه باید وضعیت بایاس ترانزیستور چطوری باشه؟ یعنی میشه از خود سیگنال یک ولتی برای بایاسینگ ترانزیستور استفاده کرد؟

دیدگاه

ساخت دستگاهی خانمان برانداز که هیچ وقت کار نخواهد کرد ( تولید برق با خط تلفن)

با سلام
                        (من قصد ندارم این نوشته را مستقیما به بحث این تاپیک مرتبط کنم!)

افراد زیادی وجود داشتهآ‌اند که در فکر درست کردن ماشین ابدی بودهآ‌اند ماشینی که میآ‌تواند بدون اینکه انرژی دریافت کند تا ابد کار کند و حتی به ما انرژی بدهد. در فارسی تا آنجا که من میآ‌دانم به این جور دستگاهآ‌ها محرک دائمی گفته میآ‌شود تقریبا معادل Perpetual motion! این تصور ساده ولی کاملا پوچ و غیر ممکن در گذشته صنعتآ‌گران و کارگرانی زیادی را به بدبختی کشانده است. صنعتآ‌گر ساده دل ما، مدلی اولیه از دستگاه میآ‌ساخته بعد در اولین قدم موفق نمیآ‌شده است، با خود میآ‌اندیشده که شاید اگر نمونه بعدی را بزرگآ‌تر، تمیزآ‌تر، صیقلیآ‌تر و ... بسازد دستگاه او کار خواهد کرد و او را ثروتآ‌مند خواهد نمود. در حالی که در فیزیک مدرسه به ما آموخته شده است که اصلی به نام بقای انرژی وجود دارد (حداقل بقای انرژی+جرم به قول جدیدآ‌ترها ). نتیجه آنکه صنعتآ‌گر سادهآ‌دل ما تمام پول و زندگی خود را بر یک قمار تمام باخت از دست میآ‌داده است.
                        من خودم در دوره دبیرستان کسی را دیدیم که به دبیرستان ما مراجعه کرده بود و با فولکس واگن دستگاه بزرگی را به مدرسه ما آورده بود بنده خدا ادعا میآ‌کرد که این دستگاه در صورت تکمیل یک محرک دائمی خواهد شد و کلی انرژی مفت تولید خواهد کرد! جالب است که میآ‌گفت اگر روغنآ‌کاری دستگاه و بلبرینگآ‌های آن درست شود بدون شک کار خواهد کرد وبرای این کار به پول نیاز داشت! راهنماییآ‌های محترمانه من و دوستانم در مورد اصل بقای انرژی نیز مرد سادهآ‌دل را مجاب نمیآ‌کرد! هنوز که به آن جریان فکر میآ‌کنم دلم برای آن مرد میآ‌سوزد ولی انصافا استادی توانا در ساخت آن دستگاه بود و همچنین شخصی دلآ‌نشین بود.

** برای مطالعه بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Energy_Machines

** آن مرد اسم جالبی برای دستگاه خود گذاشته بود، عزت اکبر که اگر اشتباه نکنم چون دستگاه را زمان ریاست جمهوری آقای رفسنجانی شروع کرده بود قسمت اکبر رو از اکبر رفسنجانی گرفته بود عزت رو هم از اسم یک سیاستآ‌مدار خارجی که اسمش یادم نیست!

** پیدا کردن معادل Perpetual motion برای محرک دائمی نتیجه کمک و همفکری دوستان (حمید رستمی، و sasan.j) در کانال #eca بود. این هم از خوبیآ‌های گفتگوی زنده در کانال IRC است.
                        (توضیحال درباره کانال IRC برای گفتگوی زنده در این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17492 قرار دارد)

دیدگاه

تغذیه تقویت کننده جریان ، قسمتی از ولتاژ رگوله شده 12 ولتی هست . اشتباه نکنین ما اول تقویت جریان تا محدوده 2 تا 3 آمپر برامون مطرح هست بعد تقویت ولتاژ نوسان یافته از طریق مدار ساده چند طبقه . این مدار با حداقل قیمت ساخته میشه و بخاطر با صرفه بودنش هست که ساخته میشه و الا یو پی اس با قیمت بالا تو بازار موجود هست و............. :bye
                          با هم بخندیم. می خواد جریان چند میلی آمپر رو با تقویت کننده بدون تغذیه تا 3 آمپر تقویت کنه. javascript:void(0);
                          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                          زبانی اند و نانی اند و جانی
                          به نانی نان بده از در برانش
                          محبت کن به یاران زبانی
                          و لیکن یار جانی را به دست آر
                          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

ضمن خسته نباشید به همه دوستان
                            نظر اون دوستانی که می خوان از خط تلفن توان اونچنانی بگیرن رو به اصل بقای انرژی جلب می کنم

دیدگاه

پاسخ : ساخت دستگاهی خانمان برانداز که هیچ وقت کار نخواهد کرد ( تولید برق با خط تلفن)

نوشته اصلی توسط manian
                              با سلام
                              (من قصد ندارم این نوشته را مستقیما به بحث این تاپیک مرتبط کنم!)

افراد زیادی وجود داشتهآ‌اند که در فکر درست کردن ماشین ابدی بودهآ‌اند ماشینی که میآ‌تواند بدون اینکه انرژی دریافت کند تا ابد کار کند و حتی به ما انرژی بدهد. در فارسی تا آنجا که من میآ‌دانم به این جور دستگاهآ‌ها محرک دائمی گفته میآ‌شود تقریبا معادل Perpetual motion! این تصور ساده ولی کاملا پوچ و غیر ممکن در گذشته صنعتآ‌گران و کارگرانی زیادی را به بدبختی کشانده است. صنعتآ‌گر ساده دل ما، مدلی اولیه از دستگاه میآ‌ساخته بعد در اولین قدم موفق نمیآ‌شده است، با خود میآ‌اندیشده که شاید اگر نمونه بعدی را بزرگآ‌تر، تمیزآ‌تر، صیقلیآ‌تر و ... بسازد دستگاه او کار خواهد کرد و او را ثروتآ‌مند خواهد نمود. در حالی که در فیزیک مدرسه به ما آموخته شده است که اصلی به نام بقای انرژی وجود دارد (حداقل بقای انرژی+جرم به قول جدیدآ‌ترها ). نتیجه آنکه صنعتآ‌گر سادهآ‌دل ما تمام پول و زندگی خود را بر یک قمار تمام باخت از دست میآ‌داده است.
                              من خودم در دوره دبیرستان کسی را دیدیم که به دبیرستان ما مراجعه کرده بود و با فولکس واگن دستگاه بزرگی را به مدرسه ما آورده بود بنده خدا ادعا میآ‌کرد که این دستگاه در صورت تکمیل یک محرک دائمی خواهد شد و کلی انرژی مفت تولید خواهد کرد! جالب است که میآ‌گفت اگر روغنآ‌کاری دستگاه و بلبرینگآ‌های آن درست شود بدون شک کار خواهد کرد وبرای این کار به پول نیاز داشت! راهنماییآ‌های محترمانه من و دوستانم در مورد اصل بقای انرژی نیز مرد سادهآ‌دل را مجاب نمیآ‌کرد! هنوز که به آن جریان فکر میآ‌کنم دلم برای آن مرد میآ‌سوزد ولی انصافا استادی توانا در ساخت آن دستگاه بود و همچنین شخصی دلآ‌نشین بود.

** برای مطالعه بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Energy_Machines

** آن مرد اسم جالبی برای دستگاه خود گذاشته بود، عزت اکبر که اگر اشتباه نکنم چون دستگاه را زمان ریاست جمهوری آقای رفسنجانی شروع کرده بود قسمت اکبر رو از اکبر رفسنجانی گرفته بود عزت رو هم از اسم یک سیاستآ‌مدار خارجی که اسمش یادم نیست!

** پیدا کردن معادل Perpetual motion برای محرک دائمی نتیجه کمک و همفکری دوستان (حمید رستمی، و sasan.j) در کانال #eca بود. این هم از خوبیآ‌های گفتگوی زنده در کانال IRC است.
                              (توضیحال درباره کانال IRC برای گفتگوی زنده در این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17492 قرار دارد)

دوست عزیز : شما بجای این مقایسه تصور کنید که انرژی پتانسیل الکتریکی تلفن مشابه با نیروی پتانسیل پشت یک سد هست که این انرژی توسط برادران دلسوز مخابرات تهیه میشه نه یک منبع انرژی یا ماشین دائمی! زمانی که برق شهر قطع میشه ، ایستگاه مخابرات این انرژی رو توسط یو پی اس های پرقدرت تامین میکنه (البته اگه برق اونجا هم قطع بشه ) پس فرض کنید این باطری رو که قصد داریم با هزینه هنگفت از بیرون تامین کنیم از خط تلفن میگیریم . نکته بعد که لازمه یادآوری کنم اینه که ممکنه بدلیل استفاده از برق تلفن در مدت قطعی برق مقداری کنتور بیشتر بزنه که مثلا 1 ساعت کارکرد اون معادل 5 ساعت کار با اینترنت باشه اما اگر این دستگاه کامل بشه و در مقیاس زیاد استفاده بشه ممکنه سیستم یو پی اس مخابرات رو مختل کنه اما مطمئن باشید که شدنی هست فقط یه بار دیگه بگم بجای مقایسه با ماشین ابدی این انرژی رو مثل انرژی پتانسیل آب ذخیره در پشت سد فرض کنید . موفق و موید :agree: :smile:

دیدگاه

با سلام مجدد
                                خب این مشکلی نیست
                                مساله رو یه جور دیگه در نظر بگیریم
                                برق مرکز تلفن آب پشت سد
                                قبول
                                ولی خروجی این سد قد یه لوله سماور آب میده به عبارتی حد اکثر 48 ولت ولتاژ در بهترین حالت حدود 20 الی حدود 40 میلی آمپر جریان
                                میتونی آب رو کم کم ذخیره کنی باهاش دوش بگیری یا به عبارتی باهاش یه باتری رو شارژ کنی بعد اینورتر رو با اون باتری راه بندازی خیالی نیست اینکار رو بکن
                                دوستان حساب کنن چقدر باتری شارژش طول میکشه (فکر کنم حداقل یه باتری 12 ولت 6 آمپر ساعت شارژ کاملش در حالت آرمانی حداقل 40 ساعتی طول میکشه ) خب باتری شاژ شد چقر میتونه یه بار 100 واتی رو راه بندازه کمتر از نیم ساعت بعدش ...خب معلومه دوباره باید 40 ساعت شارژ بشه البته اینا یه حساب سرانگشتی بود معمولا کسی باتری 6 آمپری رو با 160 میلی آمپر شارژ نمیکنه و از باتری 6 آمپری بیش از 0.1 ظرفیتش جریان نمیکشه
                                بعدا نگین حالیش نبود :mrgreen:
                                خلاصه اینکه دوش گرفتن با این وضعیت چند ساعتی طول میکشه
                                مگه اینکه چند تا بشکه جور کنین در طول هفته آبو ذخیره کنین که برای نیم ساعت دوش گرفتن آب کافی داشته باشین
                                تازه اینو هم در نظر داشته باشین که مخابرات خطی رو که دائم جریان بکشه رو بعنوان خط خراب (قدیما میگفتن BPRM) شناسایی میکنه و اونو قطع میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X