اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ریپل 10mV در خروجی منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش ریپل 10mV در خروجی منبع تغذیه

با سلام
    بنده برای طراحی یک مدار ADC 24bit می خوام یک منبع تغذیه طراحی کنم که فوق العاده ریپل پایینی داشته باشه. چون در واقع نیاز به دقت در حد میکرو ولت میباشد باید بعد از منبع تغذیه یک بار ریپل خروجی رو فیلتر کرد . با توجه به محتویات مدار به یک منبع تغذیه 12 ولت با 1.5 آمپر احتیاج دارم .
    اما مشکل اصلی اینه که بنده یک مدار توسط رگولاتور LM317 ( طبق دیتاشیت مربوطه ) طراحی کردم. lm317 یک رگولاتور خطی ادجاست هستش که بنده روی 12ولت تنظیمش کردم.
    حالا یک فیلتر نیاز دارم که بتونه ریپل خروجی که تقریبا 5mv هست رو کاهش بده ( تقریباً بتونه 1000 برابر قسمت ac سیگنال رگولاتور رو تضعیف کنه با کمترین تاثیر روی بخش dc آن) . از چند مدل فیلتر پایین گذر بعد از خروجی رگولاتور استفاده کردم حتی از یک MFB پایین گذر استفاده کردم اما چند مشکل برخورد کردم .
    پایین گذر RC اصلا کاری انجام نداد و MFB هم کل سیگنال ac و dc رو با هم کم کرد ( dc رو 10 ولت کاهش داد :mrgreen
    پس یک بار مشخصات کلی سگنال مورد نیاز رو می گم :
    DC Signal: 12V
    Ac Signal (Ripple): 10mv p.p -2.4Khz RMS
    Output Current : 1.5A

همچنین فرکانس کاری مدار 1kHz است لذا می خوام بتونم فرکانس 1khz رو در منبع تغذیه فیلتر کنم
    دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن به من کمک کنن
    با تشکر

پاسخ : کاهش ریپل 10mV در خروجی منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط siavosh1
    با سلام
    بنده برای طراحی یک مدار ADC 24bit می خوام یک منبع تغذیه طراحی کنم که فوق العاده ریپل پایینی داشته باشه. چون در واقع نیاز به دقت در حد میکرو ولت میباشد باید بعد از منبع تغذیه یک بار ریپل خروجی رو فیلتر کرد . با توجه به محتویات مدار به یک منبع تغذیه 12 ولت با 1.5 آمپر احتیاج دارم .
    اما مشکل اصلی اینه که بنده یک مدار توسط رگولاتور LM317 ( طبق دیتاشیت مربوطه ) طراحی کردم. lm317 یک رگولاتور خطی ادجاست هستش که بنده روی 12ولت تنظیمش کردم.
    حالا یک فیلتر نیاز دارم که بتونه ریپل خروجی که تقریبا 5mv هست رو کاهش بده ( تقریباً بتونه 1000 برابر قسمت ac سیگنال رگولاتور رو تضعیف کنه با کمترین تاثیر روی بخش dc آن) . از چند مدل فیلتر پایین گذر بعد از خروجی رگولاتور استفاده کردم حتی از یک MFB پایین گذر استفاده کردم اما چند مشکل برخورد کردم .
    پایین گذر RC اصلا کاری انجام نداد و MFB هم کل سیگنال ac و dc رو با هم کم کرد ( dc رو 10 ولت کاهش داد :mrgreen
    پس یک بار مشخصات کلی سگنال مورد نیاز رو می گم :
    DC Signal: 12V
    Ac Signal (Ripple): 10mv p.p -2.4Khz RMS
    Output Current : 1.5A

همچنین فرکانس کاری مدار 1kHz است لذا می خوام بتونم فرکانس 1khz رو در منبع تغذیه فیلتر کنم
    دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن به من کمک کنن
    با تشکر
    با سلام :
    کاربر گرامی، حد اقل ریپل قابل قبول، در یک منبع تغذیه 50 میلی ولت پیک تو پیک می باشد.!!!
    شما چگونه می خواهید آن را به 5 میلی ولت برسانید. اگر به ریپیل صفر میلی ولت نیاز دارید بطور مستقیم از باتری 12 ولت استفاده کنید.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

پاسخ : کاهش ریپل 10mV در خروجی منبع تغذیه

سلام
      خود LM317 با توجه به اینکه از مقاومت برای تنظیم ولتاژ استفاده میکند، در شرایط مختلف دمایی متغیر خواهد بود. اگر میتونید ولتاژ رو به 5 ولت برسونید و از آی سی های تغذیه Reference استفاده کنید. با این کار هم باز ریپل شما صفر نخواهد شد.
      برای ریپل صفر همانطور که جناب تحیری فرمودند باید از باطری استفاده کنید.
      از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X