اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر اینورتر جوشکاری.(خستم کرده کمک کنین )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر اینورتر جوشکاری.(خستم کرده کمک کنین )

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
    قبل از لحیم کردن ماسفتهای قدرت خروجی، اول ببین ولتاژ تغذیه مدار درسته یا نه؟همون 24 احتمالا باید باشه.بعد ببین به گیت ماسفتهای قدرت چه ولتاژی میاد؟ اگه اسکوپ داشته باشی بهتره که ببینی مدار pwm چه جوری کار میکنه.
    به نظرم ولتاژ رو گیتها خیلی بالا میافته که سریع میترکند.معمولا ولتاژ قابل تحمل گیت بیشتر از 20 ولت نیست.ولی سورس و درین قابلیت جریان و ولتاژ بالایی داره و به این راحتی نمیسوزه.

ممنون.حتما.ولی میترسم تا بخوام بخونموباز گرومب بترکه.اونوقته دیگگع هیچی.
    باشه مسیر گیتشو دوبارع چک میکنم و خبرشو میدم
    با تشکر از توجخ و کمکتون.
    اسکوپ هم ندارم متاسفانه
    قسمت pwm هم باید درس باشه چون نه مقلومتی و نه دیودی سوخته.ظاهر ماسفتها هم سالمه و اتصال کوتا نیس(تست بیزر)
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام
      سومین ماسفتم سوخت.همون قطعات دوباره ترکیدن.
      دستگاه رو پس میدم.شرمندگیش و وقت گیریش موند برا من
      ممنون از همه شما دوستان.حدود ۵۰تومن هم ضرر مادی.
      بزرگواران ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rbargh666
        سلام دوست عزیز. من تعمیر کار ماشین آلات جوش و برش هستم. دستگاه شما یه تغذیه 24 ولتی داره که وقتی برد pwm بهش دستور بده رله 24 رو ست می کنه . اولا به احتمال 90 درصد ترانس تغذیه 24 ولتی خراب شده و در ضمن یک عدد دیود زنر 8.2 یا 9.1 ولتی هم دارید که با اطلاعاتی که دادید احتمال میدم سوخته باشه . pc817 رو هم حتما عوض کنید . به هیچ عنوان از تغذیه خارجی استفاده نکنید . چون اگه کوچکترین مشکلی پیش بیاد ( مثل گرم شدن یا اتصالی و ... ) رله 24 ولتی قطع نشده و اتفاق بدی ممکنه برای دستگاتون پیش بیاد . و حتما درایور 24 ولت رو تعمیر کنید . دستگاه شما جزء ساده ترین و عمومی ترین اینورتر های موجود در کشورمونه و تعمیر ش هیچ کاری نداره . مطمئن هستم با اطلاعاتی که دارید می تونید از پس تعمیرش بر بیایید .اگه خسته شدید . اشکالی نداره ولی هیچ وقت نا امید نشید. دستگاه رو کنار بگذارید . کمی استراحت کنید و دوباره از ابتدا کار ر و شروع کنید و تمام قطعات قسمت 24 ولت رو تست کنید . اگه ترانس تغذیه 24 رو لازم داشتید و یا هر کمک دیگری نیاز داشتید . با کمال میل در خدمتم (rbargh664@gmail .com ) .
        من ساکن رباط کریم (استان تهران) هستم و خوشهال می شوم کمکتان کنم. موفق باشید.رضا سرلک.
        ممنون
        دیود ها همه چک شدند بارها.دو بار اپتوکوپلر عوض کردم و بعد عوض کردن تست شد سالمن.مدار تست رو از نت گرفتم
        اما دیگع k2611 برام نمونده.همش سوخت مشهدم نداره.
        اما ترانس روش نوشته ۲۰۰:۶۰ و یاتست اهمی راه میده بازم شد فردا درش میارم ببینم چی میشع.
        در ضمن هر سری هم ترانزیستور s8050رو میسوزونه.مقاومت ۲.۲اهم پایه سورس ماسفتم که رو شاخشه و میسوزه یعنی میترکه در این حد.
        بر فرض اگه ترانس خراب بشه یا بسوزه شکل ظاهریش مشخص میکنه دیگه.
        در هر حال من فردا دوباره شروع میکنم و همه رو عوض میکنم.ولی باز هم نمیدونم چیشه
        اخه تو دستگاه ۲۵۰ امپرم اوردن یه ماسفت ترکیده بود با مقاومت و دیوداش عوض کردم و درست شد.
        ممنون بابت راهنماییتون
        بیزحمت صندوق پیاماتون رو هم چک کنین

دیدگاه

سلام ماسفت خریدم ولی شماره k1120
          دوستان بازم راهنمای داشتین ممنون

دیدگاه

سلام
            سوختگی ترانس همیشه ظاهری نیست خیلی اوقات اصلا و ابدا از روی ظاهر قابل تشخیص نیست

همیشه سوختگی ترانس معنی قطع یک سیم پیچ نیست که شما مولتی متر بگذارید بگویید خوب وصله پس سالمه

گاهی اوقات عایق بین دوتا سیم پیچ در اثر حرارت آب میشه و سیمها جوش می خوره
            ممکنه مثلا 200دور 50دور شده باشه یعنی 150دور سیم به هم اتصالی داده باشه و از این موارد مشابه

در مورد خرید ترانس هم اگر نمایندگی داشته باشه یا مدل معروفی باشه شاید پیدا بشه اگر نه باید با دقت هسته را باز کنید و دوباره بپیچید یا کلا هسته نو بپیچید کار مشکلی هست مخصوصا اگر ترانس پیچ ندارید ممکنه بعد از بستن ترانس دیگه تو هسته جا نشه (چون منظم پیچیده نشده)
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
              سلام
              سوختگی ترانس همیشه ظاهری نیست خیلی اوقات اصلا و ابدا از روی ظاهر قابل تشخیص نیست

همیشه سوختگی ترانس معنی قطع یک سیم پیچ نیست که شما مولتی متر بگذارید بگویید خوب وصله پس سالمه

ممکنه مثلا 200دور 50دور شده باشه یعنی 150دور سیم به هم اتصالی داده باشه و از این موارد مشابه

در مورد خرید ترانس هم اگر نمایندگی داشته باشه یا مدل معروفی باشه شاید پیدا بشه اگر نه باید با دقت هسته را باز کنید و دوباره بپیچید یا کلا هسته نو بپیچید کار مشکلی هست مخصوصا اگر ترانس پیچ ندارید ممکنه بعد از بستن ترانس دیگه تو هسته جا نشه (چون منظم پیچیده نشده)
              تنها گزینه باقی مونده همین ترانسشه.ولی یک بدی و بدقلقی که داره اینه اصلا لحیمش دوطرفس و از بورد جدا نمیشه
              اونو چیکا کنم؟
              اگه بدون ماسفت بزن احمال داره بسوزه جای دیگش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68 نمایش پست ها
                تنها گزینه باقی مونده همین ترانسشه.ولی یک بدی و بدقلقی که داره اینه اصلا لحیمش دوطرفس و از بورد جدا نمیشه
                اونو چیکا کنم؟
                من خودم با قلع کش کار می کنم اما اگر قلع کش ندارید با سیم مسی افشان لحیم را پاک کنید یا تا لحیم خوب ذوب شد با لوله خودکار فوتش کنید پخش بشه

سوال دومتون را نمی دونم
                ولتر

دیدگاه

اونو چیکا کنم؟
                  اگه هیتر نداری با یه هویه قوی پایه ها را داغ کن و همینطور که هویه را گذاشتی با یه لوله خودکار یه فوت محکم به پدش بکن.
                  اگه ماسفت نباشه فکر نمیکنم جایی بسوزه
                  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
                    اگه هیتر نداری با یه هویه قوی پایه ها را داغ کن و همینطور که هویه را گذاشتی با یه لوله خودکار یه فوت محکم به پدش بکن.
                    اگه ماسفت نباشه فکر نمیکنم جایی بسوزه
                    هیتر گزینه مناسبی نیست قبل از رسیدن ترانس به دمای مورد نظر برای ذوب شدن قلع قطعات smdاطراف یا آسیب می بینه یا از روی مدار می افته .چون ترانس مقدار زیادی مس داره دماش به سختی بالا میره
                    ولتر

دیدگاه

برای تست یدون ماسفت بزنم به برق عایا؟؟
                      تموم قطعات رو عوض کردم و لحیم کردم بجز ماسفت.هدفم گرفتن خروجیه ترانساس.
                      سه ترتنس 300:1 داره یعنی ولتاژ ثانویه ۳۰۰ برابر کم میشه
                      اون یکی دیگه ۲۰۰:۶ هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir farahmand نمایش پست ها
                        با سلام .نیازی به تعمیر تغذیه 24 ولت اینورتر نیست
                        بهتر است که ورودی و خروجی تغذیه سوئیچینگ 24 ولت را قطع کنی و یک منبع تغذیه 24 ولت 2 آمپرجداگانه جایگزین کنی
                        یعنی سیم های خروجی تغذیه رو مستقیم وصل کنم به سوکتی که برای اتصال بورد یا همون رله میرع؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام

کدوم ترانس رو عوض کنم؟؟۲۰۰:۶ نزدیک ماسفت و یا اون یکی دیگه؟؟؟تشکر

دیدگاه

سلام
                          سون سگمنت دستگاه اصلا روشن میشه یا نه ؟
                          تغذیه سون سگمنت را چک کنید که ابتدا باید 24 ولت باشه و بعد ازگذشتن از رگولاتور 5 ولت باید دقیقا 5 ولت باشه . ؟
                          معمولا ترانس ها و چک ها زیاد مشکلی براشون بوجود نمیاد .
                          در نهایت اگه خودت نتونسی تعمیر کنی .....بگو هر کدوم از بردهاش را مشکل داشتی بفرست بیاد برات تعمیر یا تعویز کنم .
                          جدیدترین ویرایش توسط سمیراا; ۱۰:۵۲ ۱۳۹۵/۰۴/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا نمایش پست ها
                            سلام
                            سون سگمنت دستگاه اصلا روشن میشه یا نه ؟
                            تغذیه سون سگمنت را چک کنید که ابتدا باید 24 ولت باشه و بعد ازگذشتن از رگولاتور 5 ولت باید دقیقا 5 ولت باشه . ؟
                            معمولا ترانس ها و چک ها زیاد مشکلی براشون بوجود نمیاد .
                            در نهایت اگه خودت نتونسی تعمیر کنی .....بگو هر کدوم از بردهاش را مشکل داشتی بفرست بیاد برات تعمیر یا تعویز کنم .
                            ترانس ها سوچینگ رو عوض کردم و دوبارع با قطعات عوض شده زدم به برقکه دوباره ترکید
                            الان با سوچینگ جدا میخوام امتحان کنم هر چه بادا باد.
                            شما مشهدی؟؟؟
                            ممنون از جوابتون فقط بدونین از اون هاس که ضد حال میزنه
                            متاسفانه ال ای دیشم روشن نمیشه

دیدگاه

ترانس ها سوچینگ رو عوض کردم و دوبارع با قطعات عوض شده زدم به برقکه دوباره ترکید
                              الان با سوچینگ جدا میخوام امتحان کنم هر چه بادا باد.
                              شما مشهدی؟؟؟
                              ممنون از جوابتون فقط بدونین از اون هاس که ضد حال میزنه
                              متاسفانه ال ای دیشم روشن نمیشه
                              نه. من اصفهان هستم
                              روشن نشدن سون سگمنتش هم نشون میده که مشکل تغذیه دارین . شما اینقدر قطعات نترکونید .
                              بیاد و قشنگ بشینید و ولتاژ گیری کنید روی پایه های درین و سورس و ببینید ایا تفاوت ولتاژی بین هر یک از ماسفت ها وجود داره یا نه . این منطقی نیست که بیان و قطعات تعویز کنید در صورتی که هنوز عیب اونا پیدا نکردین . اینجا ندید میشه هزار تا عیب روش گذاشت . پس بیخود قطعه عوض نکنین . هر قطعه ای که سوخته و ترکیده قبلش را و بعدش را روی مدار چک کنین ببینین چه قطعه ای هست و ایا خراب شده یا نه ...و ولتاژ داه و ایا چقدر هست .
                              ابتدای کار بیان و کانکتوری که دارای سه تا سیم سبز -قرمز و سیاه تو عکس مشخصه مال همون ولوم کنترل هست که ظاهرا برای شما قرمز سیاه ابی هست . را جدا کنید تا مطمعن بشین . جریان زیاد وارد مدار نمیشه . بعد برین سراغ چک کردن ولتژ تغذیه و ورودی ولتاژ بالا و بقیه موارد بیکدار به اب نزین هی قطعه بترکونید .

جدیدترین ویرایش توسط سمیراا; ۱۴:۲۵ ۱۳۹۵/۰۴/۲۰.

دیدگاه

هیتر گزینه مناسبی نیست قبل از رسیدن ترانس به دمای مورد نظر برای ذوب شدن قلع قطعات smdاطراف یا آسیب می بینه یا از روی مدار می افته .چون ترانس مقدار زیادی مس داره دماش به سختی بالا میره
                                واسه قطعات اس ام دی از این چسبهای ضد حرارت که روش بزنی دیگه داغ نمیشن. من واسه در آوردن قطعات با پدهای بزرگ از سشوار صنعتی استفاده میکنم.خیلی بهتر از هویه هیتره و براحتی لحیم را آب میکنه.
                                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X