اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محدود کردن جریان منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط armin_gera نمایش پست ها
    مشکل از جریان نیست مشکل از ی جای دیگست
    اینکه یک منبع اغذیه مثلا 3 امپر هست معنیش اینه ک این منبع توانایی تولید 3 امپر رو داره و ب هر مصرف کننده ای ک وصلش کنید بسته ب مصرف کننده جریان کشی خواهید داشت مثلا اگه ب دوتا ال ای دی سری شده وصل کند 20 میلی امپر خواهد کشید و یا اگه ب پاور ال ای دی وصل کنید 2 امپر خواهد کشید جریانی ک روی منابع تغذیه نوشته میشه ب معنی سقف جریان هست یعنی شما حد اکثر تا 3 امپر میتونید ازش بکشید حالا اگه کمتر بکشید مشکلی نداره
    درضمن من گوشیمو با منبع تغذیه 5 ولتی ک میتونه 30 امپر بده شارژ میکنم مشکلی هم ندارم و گوشیم با توجه ب نیازش از این منبع تغذیه جریان میکشه و اغلب زیر 1.5 امپر میکشه
    بله حرف شما درسته و میدونم؛ منم به همین دلیل که هر مصرف کننده به اندازه نیاز خودش جریان میکشه اینکار رو کردم و این اتفاق افتاد!!
    به سایتی که منبع تغذیه رو خریده بودم گفتم و اونا در جواب گفتن اشتباه از شما بوده و باید مطابق مشخصات دستگاه خودتون تغذیه بهش وصل میکردید!!
    حالا سوالاتی که برام پیش اومده اینجاست که:
    1- مگه نمیگن برای شارژ کردن باتری چون محدودکننده جریان نداره نباید با منبع جریان بالا شارژش کرد؟
    2- چیزی که شما هم میدونید اینه که مثلا گوشی رو با شارژر 2آمپری شارژ کنید زودتر پر میشه تا یه شارژر 1آمپری!این قضیه چه جوری توجیه میشه؟!
    3-به نظر شما میشه دلیلی اورد که مشکل از شارژر بوده و من به استناد اون اقدام به شکایت کنم؟!

دیدگاه

اخیرا خبرهایی منتشر شد که کاربر چینی گوشی نوت 7 رو با کابل USB Type C متفرقه به شارژر وصل کرده و باتری گوشیش ترکیده

صرفنظر از این مورد، بدیهیه کلا این دست موارد بخاطر توان بالای منبع تغذیه نیست
      بلکه بخاطر بی کیفیتی منبع، کابل نامناسب و احیانا نصب باتری تقلبی هست
      شخصا 3.5 ساله تبلت سامسونگ رو بجای شارژر 2A خودش با شارژر باکیفیت 3.4A شارژ می کنم و اتفاقی هم روی نداده
      همونطور که ص قبل گفتم شارژرهای استاندارد اما با توان بالا توسط فروشنده های معتبر با قیمت بالاتری دارند فروخته میشوند. منبع تغذیه (پاور) کامپیوتر هم هر قدر توان بالاتر داشته باشه بهتر و گرانتره اما توانایی تولید آمپراژ بیشترش مضر بحال سیستم شما نیست ...

;کاملا اشتباهه !!
      شما کاملا غیر اصولی باطری هاتون رو شارژ میکنید و این شارژ غیر اصولی باعث افت کیفیت و عمر باطری خواهد شد
      برای کسب اطلاعات در باره شارژ باطری ب تاپیک من مراجعه کنید
      http://www.eca.ir/forums/thread51202.html

اگر باتریهام رو اینجوری شارژ می کردم که الان حتی یکدونه هم باقی نمونده بود

مثال مذکور روی سلولهای مستهلک باتری لپتاپ، تحت شرایط کنترل شده، و بصورت موردی انجام میشه و لطمه ای به سلول وارد نمیکنه و مطرح شد تا این فرض رو رد کنه : وصل کردن مستقیم باتری به منبع = ترکیدن باتری (!)

لطفا دقت کنید که با وصل کردن مصرف کننده به یک منبع پرتوان کل آمپراژش که وارد مصرف کننده نمیشه. گفتیم که مقاومت درونی مصرف کننده ها موجب میشه جریانی به اندازه ی نیاز اعمال بشه
      جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۴:۰۲ ۱۳۹۵/۰۶/۰۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamjid نمایش پست ها
        بله حرف شما درسته و میدونم؛ منم به همین دلیل که هر مصرف کننده به اندازه نیاز خودش جریان میکشه اینکار رو کردم و این اتفاق افتاد!!
        به سایتی که منبع تغذیه رو خریده بودم گفتم و اونا در جواب گفتن اشتباه از شما بوده و باید مطابق مشخصات دستگاه خودتون تغذیه بهش وصل میکردید!!
        حالا سوالاتی که برام پیش اومده اینجاست که:
        1- مگه نمیگن برای شارژ کردن باتری چون محدودکننده جریان نداره نباید با منبع جریان بالا شارژش کرد؟
        2- چیزی که شما هم میدونید اینه که مثلا گوشی رو با شارژر 2آمپری شارژ کنید زودتر پر میشه تا یه شارژر 1آمپری!این قضیه چه جوری توجیه میشه؟!
        3-به نظر شما میشه دلیلی اورد که مشکل از شارژر بوده و من به استناد اون اقدام به شکایت کنم؟!
        1 باطری روند شارژش مخصوصه بدون مدار شارژ نمیشه شارژش کرد ولی اینو یادمون نره ک مدار شارژ رو خود گوشی داخلش داره وشما فقط نیازه ک ی ولتاژ 5 ولت بالای 2 امپر در اختیارش بزارید تا مدار شارژ خودش باطری رو شارژ کنه اگه بخواید بیرون از گوشی باطری رو شارژ کنید باید ی مدار شارژ مناسب براش بسازید
        2 بله زودتر پر میشه ولی تا حدش مثلا اینطوری نیست ک بیای با منبع 30 امپر شارژش کنه یه ربعه پر شه برای اطلاعات بیشتر لینکی ک داده بودمو بخون
        3 نمیشه نظری داد شما باید اول همه چیزو چک میکردین بعد وصل میکردینش ب گوشی حتی ریپل رو هم بهتر بود چک کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها

اگر باتریهام رو اینجوری شارژ می کردم که الان حتی یکدونه هم باقی نمونده بود

مثال مذکور روی سلولهای مستهلک باتری لپتاپ، تحت شرایط کنترل شده، و بصورت موردی انجام میشه و لطمه ای به سلول وارد نمیکنه و مطرح شد تا این فرض رو رد کنه : وصل کردن مستقیم باتری به منبع = ترکیدن باتری (!)

لطفا دقت کنید که با وصل کردن مصرف کننده به یک منبع پرتوان کل آمپراژش که وارد مصرف کننده نمیشه. گفتیم که مقاومت درونی مصرف کننده ها موجب میشه جریانی به اندازه ی نیاز اعمال بشه
        دوست عزیز مطالبی ک خدمتون گفتم مال ی سایت معتبر خارجی ک مرجع باطری ها هست بود فک نمیکنم بحثی تو نوشته هاش باشه
        جدیدترین ویرایش توسط armin_gera; ۱۲:۴۷ ۱۳۹۵/۰۶/۰۹.
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

باتری لیتیوم یون رو باید بر اساس توضیحات کارخانه سازنده و مواد به که رفته در اون شارژ کنین، با هم تفاوت دارن، اکثرا ولتاژشون 4.2 ولت هست اگر بیشتر شارژ بشن میترکن، همچنین جریان شارژ به کیفیت و مواد سازنده باتری بستگی داره و تقریبا یک دهم میزان ماکزیمم دشارژ باتری در حالتی که بهش اسیبی نرسه هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
            سلام به شما دوست گرامی
            به طور مختصر عرض میکنم
            برای این کار معمولا از یک سیستم کنترل کننده جریان استفاده میکنند
            در واقع یک مقاومت معمولا 1 اهم یا کمتر را در مسیر عبور جریان قرار میدهند با تقسیم ولتاژی که روی این مقاومت افت میکند بر مقدار مقاومت جریان عبوری بدست می آید
            حال برای این که به صورت اتوماتیک این عمل کنترل جریان صورت گیرد باید ولتاژ دوسر مقاومت رو به آپ آمپ بدهیم ( در حالت مقایسه کنندگی قرار داده شود ) تا اگر از حدی بیشتر شد جریان رو قطع کنه

اگه دقیق تر میخواید بدونید بگید تا بیشتر توضیح بدم .
            لطف کنید بیشتر توضیح بدید من هم در این باره خیلی کنجکاوم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
              برای شارژ باتری (بطور کلی، هر نوع باتری) نیازی به محدود کردن جریان نیست. فقط ولتاژ باید کنترل شده باشه. باتری اندازه ی نیاز و مقاومت درونیش جریان خواهد کشید (باتری مثل LED نیست که Over Amp کنه.اور آمپر اصطلاح جدید بود البته)
              صرفا محض مثال و اطمینان شما عرض کنم ملاحظه کنین که خود شرکتهای لپتاپ/تبلت/گوشی ساز و یا شرکتهای معتبر جانبی، آداپتورهای با جریان بالاتر رو برای همون محصول دارند با قیمت بالاتری به مشتری می فروشند ...
              سلام و عرض ادب،بسیار دقیق فرمودید،سوالی که من برام پیش اومد و مشکلی که قبلا داشتم این بود که برای شارژ باطری ماشین از منبع تغذیه ی سوئیچینگی استفاده کردم که ولتاژ دوازده ولت بود (البته باطری ماشین به ولتاژ تا سیزده و نیم نیاز داره)بر فرض که ولتاژ مناسب برای شارژ باطری هست همانطور که گفتید باطری بر حسب نیاز آمپر میکشه حالا چون باطری ماشین ظرفیش بالا است به نسبت باطری های کوچکتر بیشتر جریان میکشه مثلا ده آمپر وقتی باطری کاملا دشارژ باشه میکشه ولی منبع تغذیه ی من حد اکثر تا هشت آمپر میشه میشه ازش کشید و بیشتر سوئچ میکنه و قطع میشه پس اگر راهی باشه که با ثابت نگه داشتن ولتاژ(ولتاژ هیچ تغییری نکنه) بشه کاری کرد که منبه تغذیه رو که به باطری متصل میکنیم باطری با جریان پنج آمپر شارژ بشه (جریانی کمتر از نیاز باطری)که در اینصورت باطری در مدت زمان بیشتری شارژ میشه و عمر باطری هم افزایش پیدا میکنه و منبع تغذیه هم فشاری روش نیست،بعبارتی بتونیم جریان خروجی رو تنظیم کنیم بدون اینکه ولتاژ دستخوش تغییر بشه چون با گذاشتن مقاومت ولتاژ کاهش پیدا میکنه.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

دیدگاه

درود
                درسته که هر مصرف کننده ای به اندازه نیازش جریان میکشه اما در بحث شارژ باتری ها به فرض موجود بودن یک منبع جریان نامحدود بهتر است که باتری با حداکثر 40 درصد جریان نامی اش شارژ شود (برای افزایش طول عمر باتری) لذا تمام شارژر های اتوماتیک و مدرن امروزی بخصوص شارژر های باتری لیتیوم یون مدیریت شارژ بر روی ولتاژ و جریان اعمال میکنند.
                جهت محدود کردن جریان لینک های زیر را ببینید :
                Current limiter techniques and circuits using diodes and transistors to provide a current limiter function for power supplies and other circuits.

https://www.homemade-circuits.com/un...urrent-limiter
                /

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X