پاسخ : منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان
درود بر پسرعموی گرامی...
منظور از صدا همون صدای ترانسه یا سلفه دیگه؟!
تجربه داشتم!!!
یه منیع تغذیه ی هاف بریج بود که وقت خروجیش رو به یه بار سلفی وصل میکردم سوت میکشید و با گذاشتن یه خازن 1000 میکرو سر راه تغذیه ی بار حل شد.
نوشته اصلی توسط سیدعلی.م
نمایش پست ها
منظور از صدا همون صدای ترانسه یا سلفه دیگه؟!
تجربه داشتم!!!
یه منیع تغذیه ی هاف بریج بود که وقت خروجیش رو به یه بار سلفی وصل میکردم سوت میکشید و با گذاشتن یه خازن 1000 میکرو سر راه تغذیه ی بار حل شد.

..........فقط باید قطعاتتون خوب خنک شن ....همین

) و بجاش اضافه کردن یک رگولاتور منفی مدار رو شلوغ میکنه!!!

یعنی واسه ولتاژ های بالای 40 ولت فقط و فقط نیاز به یه ترانزیستور یه مقاومت و یه زنر دارم بهمراه یه کار کوچولوی دیگه! این تنها یک بخش از قطعاتی هست که شما واسه ولتاژ های بالای 40 ولت بهش نیاز پیدا میکنید!!

توی خیلی از مداراتی که من دیدم چه خطی و چه سوییچینگ این کارو کردن و میکنن که البته کار هوشمندانه ایه!
و من هم توی مدار قبلی یعنی همونی که نقشش رو دادم و هم توی مدار جدیدم اینکارو کردم! و خیلی هم خوب جواب داد و بهتر هم شد

! با کمترین قطعات ممکن . حداقل نویز . بیشترین بازدهی و کمترین تلفات . بدون صدای اضافی از سلف . با اسکوپ هم خروجیش رو گرفتم ریپل و نویز بسیار پایینی داره . ولی تا الان میکرو اشغال avr رو باهاش تست نگرفتم . هروقت به تورم خورد از تستش عکس میگیرم اینجا میفرستم .
) 3 تا پل دیود اورجینال یک جفت لامپ جلوی ماشین که روی هم 15 امپری میکشیدن ( پر مصرف ترین مصرف کننده 12 ولتی بود که داشتم!)
و حتی خود ترانس!!! که بازش کردم و دوباره پیچیدمش!
حتی به قسمت پنل هم رحم نکردم و قسمتی از مدار رو روی پنل گذاشتم و در اصل پنل ، روی دیگر همون فیبری هست که ای سی ها و دیگر قطعات با تکنولوژی مونتاژ سطحی قطعات غیر سطحی(!!!
) روش قرار دارن!! مدار اینقدر جمع و جور ساخته شده که نمیشه گفت ترانس وصل شده به مدار! بیشتر باید گفت مدار سوار ترانس شده و داره این غول 5 کیلویی رو رام میکنه! این ترکیب مثل اینو میمونه که انگار نیکولاس اسکلتون (یکی از بهترین سوارکارهای تاریخ ) داره اسب موستانگ ( اسب سیاه وحشی امریکایی که تا الان رام نشده و بیشتر یک افسانست) رو رام میکنه!
همین بود دیگه ؟
، مدار رو به رتبه دوم وسایل پر مصرفی که داشتم که یه پمپ باد ماشین بود ، وصل کردم و خیلی راحت تا 8 امپر جریان داد که تقریبا میشه 100 وات!
توانی که این برای مصارفم تولید میکنه مثل اینو میمونه که بخوام واسه شکستن یه فندق از یه پتک 10 کیلویی استفاده کنم! که البته همیشه هم کارم این بوده .gif)

چون اینی که الان ساختم فکر کنم با قابی که میخوام براش بسازم یچی حدود 6 کیلو بشه و چندان قابل حمل نیست و توی حملش 7 تا کورد کمری میشه 

از خلاقیتتون لذت بردم و واقعا درسته که "مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد"......خیلی از طرح ها و کارهاتون لذت بردم.....واقعا ایول
)

.gif)

متاسفانه توی مسابقه ارتقا و اصلاح از پیکو فایل جا موندم و دیدم که عکس صفحه 3 دوباره برگشته
پس دست از پا درازتر گفتم بیام اینجا و حداقل یه عذر خواهی بکنم!

دیدگاه