سلام به دوستان عزیز.
من برای جوشکاری آلومینیوم و اهن نیاز به دستگاه جوش دارم و اطلاعات دقیق از اماکنات و نحوه انتخابش ندارم لطفا هر اطلاعاتی دارین در اختیار سایت قرار بدین تا هم من استفاده کنم و هم آیندگان

بیشتر استفادم هم پروفیله و کاربرد خانگی و سبک داره و بسیار هم در زمینه جوشکاری کم تجربه هستم
.
طبق مطالعاتی که تو همین سایت و نت داشتم ظاهرا باید دستگاه قابلیت خروجی AC و DC رو داشته باشه. و 200 آمپر هم کافیه .
منتها نظر شما دوستان برای من قابل احترامه و ارجحیت داره.
احنمال زیاد جای این تاپیک در این قسمت نیست و باید در گفتگو آزاد مطرح میشدولی خواستم که بعد مدتی حذف نشه تا بقیه هم مفیوض بشن.
با تشکر
من برای جوشکاری آلومینیوم و اهن نیاز به دستگاه جوش دارم و اطلاعات دقیق از اماکنات و نحوه انتخابش ندارم لطفا هر اطلاعاتی دارین در اختیار سایت قرار بدین تا هم من استفاده کنم و هم آیندگان

بیشتر استفادم هم پروفیله و کاربرد خانگی و سبک داره و بسیار هم در زمینه جوشکاری کم تجربه هستم
.طبق مطالعاتی که تو همین سایت و نت داشتم ظاهرا باید دستگاه قابلیت خروجی AC و DC رو داشته باشه. و 200 آمپر هم کافیه .
منتها نظر شما دوستان برای من قابل احترامه و ارجحیت داره.
احنمال زیاد جای این تاپیک در این قسمت نیست و باید در گفتگو آزاد مطرح میشدولی خواستم که بعد مدتی حذف نشه تا بقیه هم مفیوض بشن.
با تشکر

اینورتر رایج نبود جوشکارا ترانس جوش داشتن که خروجیش AC بود، همون موقع هم برای کار های حساس و مهم نمیشد از جریان AC استفاده کرد و از جریان DC استفاده میکردن ، چون کیفیت جوش AC خوب نیست (بحثش مفصله)

دیدگاه