اساتید یه فکری به ذهنم رسید
با نرم افزار PE Explorer که مخصوص طراحی مدار سوئیچینگ هست یه مدار سوئیچینگ طراحی کردم فقط در حالت اینورتر 24 ولت رو به 50 ولت تبدیل میکنه حده اکثر .
بنابر این دو تا اینورتر درست کنم و با هم سریشون کنم تا بشه 100 ولت . فقط مشکل اینجاست که خروجی دی سی هست و باید با مدارهای توی نت تبدیلش کنم به AC . به نظرتون شدنیه ؟!
آیا نرم افزار ساخت اینورتر سوئیچینگی سراغ دارید که کامل باشه و نخام تو چند مرحله پروژه رو عملی کنم ؟
عاغا یعنی این یه مدار سوئیچینگ 24 به 110 هست که با ترانس دو سر مشکلی نداره و میتونم بدون نگرانی بندم ؟
این اومده توپولوژی فول بریج استفاده کرده. اگه شما بخواین فقط از این ترانسی که دارین استفاده کنین که 2 سره فول بریج میشه. راحت تر میشه با pwm کنترلر هایی مثل 494 و 3525 کار کرد بجای این گیت ها
در ضمن این ترانسی که توی این شماتیک هست خودش سر 110 ولت داره. ترانس شما که سر 110 ولت نداره!
اساتید یه فکری به ذهنم رسید
با نرم افزار PE Explorer که مخصوص طراحی مدار سوئیچینگ هست یه مدار سوئیچینگ طراحی کردم فقط در حالت اینورتر 24 ولت رو به 50 ولت تبدیل میکنه حده اکثر .
بنابر این دو تا اینورتر درست کنم و با هم سریشون کنم تا بشه 100 ولت . فقط مشکل اینجاست که خروجی دی سی هست و باید با مدارهای توی نت تبدیلش کنم به AC . به نظرتون شدنیه ؟!
آیا نرم افزار ساخت اینورتر سوئیچینگی سراغ دارید که کامل باشه و نخام تو چند مرحله پروژه رو عملی کنم ؟
برنامه pi برای منابع فلایبکه بدرد کاربرد شما نمیخوره. این کاری هم که گفتین زیاد اصولی نیست و هزینه بر تره و لقمه دور سر خودتون چرخوندنه!
اساتید میدونم خستتون کردم ولی خاهشا این سوالمو فقط جواب بدید و تمام
اگه یه ترانس سه سر بگیرم و با مدار زیر ببندمش مشکل افت ولتاژ وقتی جریان میکشه و ... حل میشه ؟ یه بخاری ژاپنی هست که 50/60 هرتز کار میکنه و ولتاژ 110 و 24 وات هست اگه با این مدار شدنیه که عالیه اگه هم نه دیگه بیخیالش میشم و مزاحمتون نمیشم .
خیلی خیلی ممنون
یا این که تقریبا یکیه :
کاری به ولتاژ خروجی این مدار که 230 هستن نداشته باشین خودم اونو تنظیم میکنم
جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۳:۲۶ ۱۳۹۵/۱۲/۱۴.
اگر فقط بخاری هست با تغییرات ولتاژ مشکلی پیش نمیاد .. در کل خدمتت گفتم مصرف کننده های مقاومتی کارباهاشون راحتتر هستش
ویک پیشنهاد اگر مصرف کنندت فقط المنت هست فرکانس مدارتو میتونی یکم بیشتر کنی و با یک ماسفت و ترانس 2سر که داری ولتاژ رو تولید کنی نقشه اول هم کارتو راه میندازه فقط باید تست کامل انجام بدی
نه مقاومتی نیست یه بخاری ترکیبیه که با گاز و برق کار میکنه و تنظیمات اکترونیکی پیشرفته ای داره مثلا تنظیم دما و نمایشگر دما (سون سگمنت ) و .... . یه فن داره که حرارت گاز رو به بیرون منتقل میکنه داخلش هم یه ترانس داره و کیت الکترونیکی و ... . اونوقت موج موبعی مشکلی واسش ایجاد نمیکنه ؟ در کل واسه ژاپن ساخته شده که برقشون 110 ولته الان تو ایران واسه ماشین سنگین استفاده میکنن به همین خاطر باید برق 24 یا 12 رو به 110 تبدیل کنه . فک کنم کاملا دستتون اومد که چی به چیه
اگه شدنیه یه مدار میونید پیشنهاد کنید که مشکل رو برطرف کنه ؟ البته جون من نگید بگرد پیدا میشه چون هزار تا مدار هست ننمیتونم بفهمم کدوم به کدومه اگه همینجا بزاری عالی میشه
برای ترانس های سویچینگ میشه از ولتاژ مربعی و غیره استفاده کرد منتها شرطش اینه ولتاژ دوقطبی باشه یعنی مثبت صفر منفی .. پس باید ترانس 3 سر و 2تا ماسفت داشته باشی
درکل برای مصرف کننده سویچینگ نوع شکل موج مهم نیست -- موتور شما هم اگه ضعیف باشه با همون ولتاژ کار میکنه -
واما مدار... این بسته به شما داره .. میتونی ساده ترین مدار رو انتخاب کنی یا مداری که کنترل پیشرفته ای رو داشته باشه .. تفاوت در هزینه و پایدار بودن خروجی هست که اینرو شما انتخاب میکنی...
یعنی منظورتون همچین ولتاژیه ؟
اونوقت این مینی بخاری سیستم الکترونیکی داره حتی دکمه هاش لمسیه در این صورت وقتی جریان میکشه ولتاژ افت نمیکنه و ضرری نداره ؟ البته یه ترانس داخلی هم برا ی تنظیم ولتاژ مدار و فن و ... هم داره . میدونم ااگه ترانس دستگاهو بردارم میتونم راهتتر یه کاری بکنم ولی اجازه باز ککردن دستگاه رو ندارم
واما مدار... این بسته به شما داره .. میتونی ساده ترین مدار رو انتخاب کنی یا مداری که کنترل پیشرفته ای رو داشته باشه .. تفاوت در هزینه و پایدار بودن خروجی هست که اینرو شما انتخاب میکنی...
منظورتون از کنترل پیشرفته چیه ؟ هزینه مهم نیست ولتاژ پایدار باشه (فقط 30 وات - دستگاه زده 24 وات میخام مطمئن باشه ) که آسیبی به دستگاه نرسه مشکلی نیست .البته فیوز و تثبیت ولتاژ ورودی و ... رو به فکرش هستم
و البته بسیار ممنون از وقتی که میزارید
جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۰:۲۴ ۱۳۹۵/۱۲/۱۶.
با تشکر از دوستان با تحقیقا تی که کردم این مدار مناسب کار من بود تغریبا " : http://uupload.ir/files/wut8_bestsim...it-diagram.png حالا یه مشکلی پیش اومده از اونجایی که دیود زنری که کنار هر ماسفت قرار گرفته ننشوته چند ولته منم 2.7 ولت گرفتم ولی الان دو بار تست کردم مدارو که کامل بستم یه بار یکی از ماسفتا سوخت تعویض کردم دوباره هر دو تاش سوخت فک کنم به دلیل جریان برگشتی . من الان چیکار کنم اشتباهم کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید من هنوز درک نکردم چجوری دیود زنر اوضاع رو کنترل میکنه اینجا . خیلی خیلی ممنون از دوستان واقعا کارم گیره ممنون میشم راهنمایی کنین ---- ویرایش : البته خازن بعد از ترانس رو نزاشته بودم تاثیری داره تو کم شددن جریان برگشتی ؟!
جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۲:۴۳ ۱۳۹۶/۰۱/۱۵.
اون دیودهای زنر برای جریان برگشتی نیست - برای محدود کردن ولتاژ درین هست تا زمانی که ماسفت خاموش میشه ولتاژ خیلی بالایی رو درین نیافته - بهتره دیود شاتکی موازی درین سورس در بایاس معکوس برای ماسفتها قرار بدید
یعنی به جای زنرهای 2.7 ولتی یه دیود فست اضافه کنم ؟ مشکل سوختن ماسفت برطرف میشه ؟ البته فک کنم برطرف شه چون تو تست مدار روی برد پلاستیکی ( اسمش چیه ؟ هزار سوراخ ؟ ) که از دیود فست استفاده کردم نسوخت ماسفتا البته اونجا جریان کم بود الان زنرا رو بردارم فست بزارم جاش دیگه درسته ؟
جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۰:۰۴ ۱۳۹۶/۰۱/۱۶.
دیدگاه