دوتا یکسو ساز 12 ولت 3 امپر و با هم موازی کردم ( مثبت ب مثبت منفی ب منفی ) که 6 امپر خروجی داشته باشم ولی متاسفانه همون 3 امپر و بهم داد . هر دو یکسوساز از هر نظر با هم مساوی هستند . لطفا راهنمایی کنید که ب 6 امپر برسم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک از تمام اساتید الکترونیک
Collapse
X
-
پاسخ : کمک از تمام اساتید الکترونیک
ترانس 12 ولت 3 امپر و با 4 دیود بصورت پل و خازن 4700 میکرو یکسوسازی کردم . خروجی 17 ولت 3 امپر داد . چون ب 12 ولت 6 امپر نیاز داشتم . بنابراین دوتا یکسوساز ساختم . دقیقا با شرایط مساوی . هر دو 17 ولت 3 امپر خروجی داشتن . بعد مثبت ب مثبت ومنفی ب منفی وصل کردم تا 6 امپر بگیرم که بازم 3 امپر بود.
دیدگاه
-
سلام به شما
شما باید اونقدر از منبع تغذیه جریان بکشید تا به ولتاژ 12 ولت برسید اون وقت هر چه جریان بهتون داد میشه ماکزیمم جریان در 12 ولت
پس کاری که میکنید اینه که جریان بیشتری از منبع بکشید
البته به توان منبع تغذیه هم باید توجه کنید که بهش فشار نیاد
موفق باشیدآرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Meschi1 نمایش پست هادوتا یکسو ساز 12 ولت 3 امپر و با هم موازی کردم ( مثبت ب مثبت منفی ب منفی ) که 6 امپر خروجی داشته باشم ولی متاسفانه همون 3 امپر و بهم داد . هر دو یکسوساز از هر نظر با هم مساوی هستند . لطفا راهنمایی کنید که ب 6 امپر برسم
این راه را هم امتحان کنید. قبل از یک سو سازی خروجی 12 ولت A.C دو ترانس را فاز به فاز و نول به نول موازی کنید تا معادل یک ترانس جدید 12 ولت 6 آمپر داشته باشید. سپس یک مقاومت 2 اهمی حدود 75 وات را به دو سر ترانس وصل کنید اگر ولتاژ نشان داده شما 12 ولت A.Cباشد ترانس شما درست طراحی شده است. سوالی بود در خدمتم.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست هاسلام به دوستان
درسته داره میگه ترانسش 12 ولت 3 آمپره
اما بعدش داره میگه تو 17 ولت داره 3 آمپر جریان میده
یعنی میتونه تو 12 ولت بیشتر از 3 آمپر ( شاید حدود 5 آمپر جریان بده )
توان یا ولت آمپر یک ترانس در ولتاژ A.C ارزیابی می گردد. مثلا اگر این یک ترانس 12 ولت 3 آمپر باشد با نصب یک بار یا مقاومت 4 اهمی وات بالا، ولتاژ تراتس نباید از 12 ولت کم تر شود.
اما وقتی خروجی ترانس را به پل دیود و خازن وصل می کنیم 12 ولت ضرب در رادیکال 2 یا 1.414 می شود حدود 17 ولت ( چون خازن خود را به پیک ولتاژ R.M.Sیک سو شده پر می کند). که در این اندازه گیری کاربران دچار خطا می شوند.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست هاخودت داری میگی ترانس 3 امپره بعد چطوری 6 امپر ازش میخوای
منم دوتا ترانس دارم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاباسلام:
این راه را هم امتحان کنید. قبل از یک سو سازی خروجی 12 ولت A.C دو ترانس را فاز به فاز و نول به نول موازی کنید تا معادل یک ترانس جدید 12 ولت 6 آمپر داشته باشید. سپس یک مقاومت 2 اهمی حدود 75 وات را به دو سر ترانس وصل کنید اگر ولتاژ نشان داده شما 12 ولت A.Cباشد ترانس شما درست طراحی شده است. سوالی بود در خدمتم.
این راه را هم امتحان کنید. قبل از یک سو سازی خروجی 12 ولت A.C دو ترانس را فاز به فاز و نول به نول موازی کنید تا معادل یک ترانس جدید 12 ولت 6 آمپر داشته باشید. سپس یک مقاومت 2 اهمی حدود 75 وات را به دو سر ترانس وصل کنید اگر ولتاژ نشان داده شما 12 ولت A.Cباشد ترانس شما درست طراحی شده است. سوالی بود در خدمتم.
بازم ممنون از توجه شما
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Meschi1 نمایش پست هادوست عزیز دوتا ترانس 3 امپر وقتی موازی کنی باید بشه 6 امپر
منم دوتا ترانس دارم
میشه بیشتر توضیح بدید . ممنون از راه حل
البته 17 ولت بعد از یکسوسازی با مولتیمتر اندازه گرفتم قبل از اینکه بار بهش وصل باشه . قاعدتا بعد از وصل بار دیگه 17 ولت نمیشه حتما بار ازش کم میشه
استاد گرامی راه حلی بگید که من ب 6 امپر با دوتا ترانس برسم .
بازم ممنون از توجه شما
اگر واقعا هر دو ترانس شما بر مبنای 12ولت 3 آمپر طراحی شده باشند، با موازی کردن دو ترانس و یک پل دیود 6 آمپر به بالا و یک خازن 25 ولت 6800 میکرو فارادی به نتیجه دلخواه می رسید چیزی را که شک دارم هر کدام از این ترانس ها توانایی 3 آمپر را نداشته باشند. یعنی شما به جای این که هر دو خروجی را یکسو و فیلتر و به هم وصل کنید هر دو سر ترانس را با توجه به فاز و نول خروجی ترانس 12 ولت وصل و با یک پل دیود و خازن این کار را انجام دهید.
فقط بفرمائید زمانی که ولتاژ خروجی ترانس شما 12 ولت a.c می باشد با نصب یک مقاومت 4 اهم وات بالا ( 36 وات) ولتاژ خروجی a.c شما چند ولت است دقیق آزمایش کنید و بگوئید.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
دیدگاه
-
این راه را هم امتحان کنید. قبل از یک سو سازی خروجی 12 ولت A.C دو ترانس را فاز به فاز و نول به نول موازی کنید تا معادل یک ترانس جدید 12 ولت 6 آمپر داشته باشید. سپس یک مقاومت 2 اهمی حدود 75 وات را به دو سر ترانس وصل کنید اگر ولتاژ نشان داده شما 12 ولت A.Cباشد ترانس شما درست طراحی شده است. سوالی بود در خدمتم.نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاباسلام مجدد:
اگر واقعا هر دو ترانس شما بر مبنای 12ولت 3 آمپر طراحی شده باشند، با موازی کردن دو ترانس و یک پل دیود 6 آمپر به بالا و یک خازن 25 ولت 6800 میکرو فارادی به نتیجه دلخواه می رسید چیزی را که شک دارم هر کدام از این ترانس ها توانایی 3 آمپر را نداشته باشند. یعنی شما به جای این که هر دو خروجی را یکسو و فیلتر و به هم وصل کنید هر دو سر ترانس را با توجه به فاز و نول خروجی ترانس 12 ولت وصل و با یک پل دیود و خازن این کار را انجام دهید.
فقط بفرمائید زمانی که ولتاژ خروجی ترانس شما 12 ولت a.c می باشد با نصب یک مقاومت 4 اهم وات بالا ( 36 وات) ولتاژ خروجی a.c شما چند ولت است دقیق آزمایش کنید و بگوئید.
استاد گرامی هر کدوم از ترانس ها رو جدا جدا با 4 تا دیود 6 امپر و خازن 4700 میکرو یکسوسازی کردم . چون جریان برام مهم بود میخواستم جریان هر دو منبع تغذیه رو با هم جمع کنم پس مثبت ب مثبت و منفی ب منفی هر دوتا منبع تغذبه رو باهم موازی کردم .که متاسفانه جریان 6امپر نشد همون 3 امپر بود.
حتما راه حل شما رو میرم انجام میدم شاید ب نتیجه رسیدم .
البته فکرکردم خودترانس ( AC ) شاید نتیجه نده برای همین بعد از یکسوسازی اینکارو کردم .
ضمنا ولتاژ مهم نیست چرا در هر وضعیت 12 ولت دارم . جریان برام مهمه
ممنون از توجه تون
دیدگاه
-
با سلام مجدد:
اگر هر ترانس 12 ولت 3 آمپر قبل از یک سو سازی و فیلترینگ نتواند 3 آمپر بدهد مطمئن باشید پس از وصل کردن دو خروجی d.c برق 6 آمپر نخواهد داد.
تست ترانس12ولت 3 امپر بقرار زیر است.
یک مقاومت 4 اهم 36 وات یا هر مصرف کننده 12 ولت 3 آمپر از قبیل لامپ خودرو و ... به خروجی ترانس وصل کنید. با متصل کردن ولت متر در رنج a.c به دو سر بار و اتصال برق 220 ولت به ورودی ولتاژ شما باید حدود 12 ولت باشد. اگر درست بود، پس از یک سو سازی و فیلترینگ 2 عدد از این ترانس ها مطمئن باشید برق 12 ولت 6 آمپر را خواهید داشت، در غیر این صورت امکان پذیر نخواهد بود.
اما روش شما برای موازی کردن منبع تغذیه برای بدست آوردن جریان بیش تر کاملا منطقی و علمی می باشد ماننده موازی کردن باتری ها با ولتاژ یکسان برای بدست آوردن جریان بیش تر.
با سلام مجدد:
اگر هر ترانس 12 ولت 3 آمپر قبل از یک سو سازی و فیلترینگ نتواند 3 آمپر بدهد مطمئن باشید پس از وصل کردن دو خروجی d.c برق 6 آمپر نخواهد داد.
تست ترانس12ولت 3 امپر بقرار زیر است.
یک مقاومت 4 اهم 36 وات یا هر مصرف کننده 12 ولت 3 آمپر از قبیل لامپ خودرو و ... به خروجی ترانس وصل کنید. با متصل کردن ولت متر در رنج a.c به دو سر بار و اتصال برق 220 ولت به ورودی ولتاژ شما باید حدود 12 ولت باشد. اگر درست بود، پس از یک سو سازی و فیلترینگ 2 عدد از این ترانس ها مطمئن باشید برق 12 ولت 6 آمپر را خواهید داشت، در غیر این صورت امکان پذیر نخواهد بود.
اما روش شما برای موازی کردن منبع تغذیه برای بدست آوردن جریان بیش تر کاملا منطقی و علمی می باشد ماننده موازی کردن باتری ها با ولتاژ یکسان برای بدست آوردن جریان بیش تر.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Meschi1 نمایش پست هادوست عزیز دوتا ترانس 3 امپر وقتی موازی کنی باید بشه 6 امپر
منم دوتا ترانس دارم
میشه بیشتر توضیح بدید . ممنون از راه حل
البته 17 ولت بعد از یکسوسازی با مولتیمتر اندازه گرفتم قبل از اینکه بار بهش وصل باشه . قاعدتا بعد از وصل بار دیگه 17 ولت نمیشه حتما بار ازش کم میشه
استاد گرامی راه حلی بگید که من ب 6 امپر با دوتا ترانس برسم .
بازم ممنون از توجه شمانوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاباسلام مجدد:
فقط بفرمائید زمانی که ولتاژ خروجی ترانس شما 12 ولت a.c می باشد با نصب یک مقاومت 4 اهم وات بالا ( 36 وات) ولتاژ خروجی a.c شما چند ولت است دقیق آزمایش کنید و بگوئید.نوشته اصلی توسط Meschi1 نمایش پست هابا سلام
استاد گرامی هر کدوم از ترانس ها رو جدا جدا با 4 تا دیود 6 امپر و خازن 4700 میکرو یکسوسازی کردم . چون جریان برام مهم بود میخواستم جریان هر دو منبع تغذیه رو با هم جمع کنم پس مثبت ب مثبت و منفی ب منفی هر دوتا منبع تغذبه رو باهم موازی کردم .که متاسفانه جریان 6امپر نشد همون 3 امپر بود.
حتما راه حل شما رو میرم انجام میدم شاید ب نتیجه رسیدم .
البته فکرکردم خودترانس ( AC ) شاید نتیجه نده برای همین بعد از یکسوسازی اینکارو کردم .
ضمنا ولتاژ مهم نیست چرا در هر وضعیت 12 ولت دارم . جریان برام مهمه
ممنون از توجه تون
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Meschi1 نمایش پست هاضمنا فراموش کردم بپرسم فاز و نول ترانس و چطوری تشخیص بدم .
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاشکل ترسیمی زیر روش پیداکردن فاز و نول خروجی یک ترانس 12 ولت را نشان می دهد. اول شما باید فاز و نول برق ورودی ترانس را پیدا و علامت گذاری نمائید .
[ATTACH=CONFIG]10027[/ATTACH]
یا شاید حذف شده
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاشکل ترسیمی زیر روش پیداکردن فاز و نول خروجی یک ترانس 12 ولت را نشان می دهد. اول شما باید فاز و نول برق ورودی ترانس را پیدا و علامت گذاری نمائید .
[ATTACH=CONFIG]10027[/ATTACH]
یا شاید حذف شده . پیام داده با مدیریت تماس بگیرید
دیدگاه
دیدگاه