اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ولتاژ باتری 3 ولت به 0 تا 3 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل ولتاژ باتری 3 ولت به 0 تا 3 ولت

دوستان سلام
    قصد دارم یک موتور ویبراتور کوچک که در موبایل استفاده میشه رو به دوتا باتری قلمی یعنی 3 ولت و یا اداپتور 3 ولت وصل کنم اما بتونم ولتاژ خروجی رو به طور پیوسته از 0 تا 3 ولت تغییر بدم
    از چه قطعه یا مداری باید استفاده کنم؟ یه چیزی مثل ولوم صدا لازم دارم که ویبره رو از از صفر تا ماکزیمم تغییر بدم.

پاسخ : تبدیل ولتاژ باتری 3 ولت به 0 تا 3 ولت

سلام
    ساده ترین روش کنترل سرعت موتور DC کنترل جریانه که می تونید از یه ترکیب امیتر مشترک با یک ولوم 1k برای جریان دادن به بیس استفاده کنید. برای موتور هم یک دیود هرزگرد قرار دهید. اگر هم می خواید اصولی تر کار کنید از روش PWM برای کنترل سرعت استفاده کنید.
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadalian نمایش پست ها
      سلام
      ساده ترین روش کنترل سرعت موتور DC کنترل جریانه که می تونید از یه ترکیب امیتر مشترک با یک ولوم 1k برای جریان دادن به بیس استفاده کنید. برای موتور هم یک دیود هرزگرد قرار دهید. اگر هم می خواید اصولی تر کار کنید از روش PWM برای کنترل سرعت استفاده کنید.
      موفق باشید
      ممنون ولی اطلاعات کمی در این زمینه دارم، ممنون میشم قطعات و نحوه اتصال اونها رو ارسال کنید تا خریداری و سرهم کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Darkstreet نمایش پست ها
        ممنون ولی اطلاعات کمی در این زمینه دارم، ممنون میشم قطعات و نحوه اتصال اونها رو ارسال کنید تا خریداری و سرهم کنم.
        لینک زیر رو ببینید
        Vibration motors are used in cell phones, medical devices and video game controllers among others to provide a perceptible vibration to the user..

اگه می خواید با کنترل جریان کار کنید به جای سوکت سمت چپ شماتیک مدار از یک ولوم 10 کیلو اهم استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadalian نمایش پست ها
          لینک زیر رو ببینید
          Vibration motors are used in cell phones, medical devices and video game controllers among others to provide a perceptible vibration to the user..

اگه می خواید با کنترل جریان کار کنید به جای سوکت سمت چپ شماتیک مدار از یک ولوم 10 کیلو اهم استفاده کنید.
          عالی بود کار کرد هرچند ولوم خیلی دقیق نیست و باید خیلی اهسته اونو چرخوند وگرنه یهو خاموش یا یهو ماکزیمم میشه سرعت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X