اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا در پمپ باد 12 ولتی خودرو از گیره سوسماری قرمز و مشکی استفاده می کنند.؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا در پمپ باد 12 ولتی خودرو از گیره سوسماری قرمز و مشکی استفاده می کنند.؟

من تا حالا نداشتم ولی اگر تاثیری در جهت متور نداره و مدار حساس به پلاریته هم نداره . فقط یه چیز میماند و ان اینکه ممکنه سیم منفی مشکی رفته به بدنه پمپ و برای اینکه بدنه پمپ برق دار نشه رنگ بندی داده .

دیدگاه

پاسخ : چرا در پمپ باد 12 ولتی خودرو از گیره سوسماری قرمز و مشکی استفاده می کنند.؟

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      من تا حالا نداشتم ولی اگر تاثیری در جهت متور نداره و مدار حساس به پلاریته هم نداره . فقط یه چیز میماند و ان اینکه ممکنه سیم منفی مشکی رفته به بدنه پمپ و برای اینکه بدنه پمپ برق دار نشه رنگ بندی داده .
      از این چینیا بعید نیست این کارو کرده باشن بس که پدر سوخته ان.
      کامی همه طلاهارو درو کردی بابا! برای بقیه هم بزار . راستی کامی تو کامیاری ، کامرانی، کامبیزی، کامپوزیایی . واقعا یه معمایی شده این اسمت برای همه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
        کامی همه طلاهارو درو کردی بابا! برای بقیه هم بزار . راستی کامی تو کامیاری ، کامرانی، کامبیزی، کامپوزیایی . واقعا یه معمایی شده این اسمت برای همه.
        بگم ؟نگم؟ اخه اسم من خیلی داغه! اسم من همون اسمه که 40 ساله دارن تو صدا سیما و سینما توی فیلمها و سریالها روش کار میکنن تا خرابش کنن که خنک بشن ولی نتونستن . و همچنان داره میسوزاند. الله اکبر از این اسم
        حدس زدی؟
        ببین اسم منو میزاره رو ادمهای خرابکار نارو زن کلاه بردار جاسوس . حتی رو ادمهای دست پا چلفتی مونگول . ببین دیگه چقدر داره میسوزونه اسمم
        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۸:۱۰ ۱۳۹۶/۱۱/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bob350 نمایش پست ها
          این قطعه هنگام عبور دادن جریان AC با کم و زیاد کردن جریان فرمان در پایه گیت عبور برق قوی را از پایه های آند و کاتد قابل کنترل میکنه .
          سلام به همه،
          همه فرمایش جناب bob350 درسته، جز اون قسمت که قرمزش کردم!! (احتمالا خودتون هم میدونید، خواستید کم توضیح بدید)
          و درستش کم و زیاد کردن زاویه آتش هست! با در نظر داشتن این نکته که تریستور توی هر سیکل AC با تعویض جهت جریان یک بار خاموش میشه! و هر بار اون رو توی زاویه دلخواه روشن میکنند!
          ... .
          برا جواب کل تاپیک هم باید یه دونه ازش دیده باشی و برخورد داشته باشی تا دلیلش مشخص بشه! ولی به هرحال این دوتا جواب منطقیه:

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
          دلیلش میتونه فقط استفاده راحت ازش باشه یعنی وقتی میخوان وصل کنن گیج نشن بگن فرق داره یا .. . . .با خیال راحت سوسماری هارو به باتری وصل کنن
          و

ممکنه سیم منفی مشکی رفته به بدنه پمپ و برای اینکه بدنه پمپ برق دار نشه رنگ بندی داده .
          دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تو صدا سیما و سینما توی فیلمها و سریالها روش کار میکنن تا خرابش کنن
          با توجه به توضیحاتتون باید
          کامبیز
          باشه!
          خیلی هم خوب و شکیله!
          جدیدترین ویرایش توسط ubub; ۱۸:۲۹ ۱۳۹۶/۱۱/۰۸. دلیل: تکمیل
          ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

با سلام:
            خیر سیم منفی موتور به بدنه اتصال ندارد. با عوض کردن جای سیم مثبت و منفی جریان عبوری از هر دو سو یک اندازه است و فشار باد هم با تعویض قطب ها اصلا فرقی نمی کند. این پمپ باد دارای چراغ روشنایی نمی باشد.
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
              خیر سیم منفی موتور به بدنه اتصال ندارد. با عوض کردن جای سیم مثبت و منفی جریان عبوری از هر دو سو یک اندازه است و فشار باد هم با تعویض قطب ها اصلا فرقی نمی کند. این پمپ باد دارای چراغ روشنایی نمی باشد.
              سلام جناب تحیری،
              این تسته یا سوال خودتون هم هست؟؟
              یعنی واسه خودتون هم سواله یا خودتون جوابشو میدونید و میخواهید ما جوونها رو محک بزنید؟
              ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
                سلام جناب تحیری،
                این تسته یا سوال خودتون هم هست؟؟
                یعنی واسه خودتون هم سواله یا خودتون جوابشو میدونید و میخواهید ما جوونها رو محک بزنید؟
                با سلام:
                این مورد برای خودم هم سوال است. مثلا یک دریل 220 ولت با موتور یونیورسال هم با 220 ولت A.C کار می کند و هم با 220 ولت D.C. اما کابل برق به رنگ مشکی و بدون رعایت قطب مورد استفاده قرار می گیرد. دریل 220 ولت با برق منبع تغذیه D.C از 25 ولت به بعد بصورت آرام شروع به گردش می کند.

دیدگاه

این مورد برای خودم هم سوال است
                  با توجه به اطلاعات بالا
                  یک مورد دیگه به ذهنم میرسه. چون سیمها سوسماری داره و میگه مستقیم وصل کنید به باطری تکلیف فیوز چی میشه؟ پس اگر فیوزی در نظر گرفته شدباشد و داخل کمپرسور باشد . بهتره فیوز روی ترمینال مثبت و درست سر ورودی باشه . اگر من بودم فیوز را پشت سوسماری قرمز جا ساز میکردم و میگفتم قرمز را بزن به مثبت باطری. چون من چینی نیستم

دیدگاه

با توجه به اطلاعات بالا
                    یک مورد دیگه به ذهنم میرسه. چون سیمها سوسماری داره و میگه مستقیم وصل کنید به باطری تکلیف فیوز چی میشه؟ پس اگر فیوزی در نظر گرفته شدباشد و داخل کمپرسور باشد . بهتره فیوز روی ترمینال مثبت و درست سر ورودی باشه . اگر من بودم فیوز را پشت سوسماری قرمز جا ساز میکردم و میگفتم قرمز را بزن به مثبت باطری. چون من چینی نیستم
                    با سلام:
                    و ضمن عرض تبریک به خاطر انتخاب کاربر ماه. این مدل کمپرسورهای باد دارای یک جافیوزی و فیوز مناسب می باشند که محل نصب آن تقریبا حدود چند سانتی متر ازخروجی سیم های برق از بدنه دستگاه می باشد. ( فیوز بین راهی) اما چون بدنه دستگاه نسبت به سیم های برق خروجی کاملا عایق است، نصب فیوز درسیم مثبت و منفی فرقی نمی کند، چون شدت جریان مصرفی در مثبت و منفی یکی است. ( عدم داشتن سیم گراند)

دیدگاه

نصب فیوز درسیم مثبت و منفی فرقی نمی کند،
                      نه دیگه جناب تحیری!
                      یه ضرب المثل هست که میگه:
                      اگر فرضی هست، سنتی هم هست!
                      درسته که فرض (واجب) میگه جریان مثبت و منفی یکیه!
                      ولی سنت میگه فیوز رو سر راه مثبت قرار بدیم!
                      این دلایل رو دیگه بپذیرید و پرونده رو مختومه اعلام کنید:
                      جناب مهندس احمدی : به دلایل روانی (گیج نشدن مصرف کننده)
                      جناب Kamy007 : اتصال بدنه و فیوز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
                        نه دیگه جناب تحیری!
                        یه ضرب المثل هست که میگه:
                        اگر فرضی هست، سنتی هم هست!
                        درسته که فرض (واجب) میگه جریان مثبت و منفی یکیه!
                        ولی سنت میگه فیوز رو سر راه مثبت قرار بدیم!
                        این دلایل رو دیگه بپذیرید و پرونده رو مختومه اعلام کنید:
                        جناب مهندس احمدی : به دلایل روانی (گیج نشدن مصرف کننده)
                        جناب Kamy007 : اتصال بدنه و فیوز
                        باسلام:
                        وقتی یک دستگاه سیم منفی یا بدنه آن گراند می شود، الزاما فیوز سر راه مثبت و یا فاز منزل قرار می گیرد. در خودرو ها بعلت استفاده از شاسی خودرو بعنوان گراند، الزاما فیوز سر راه برق مثبت قرار می گیرد.

دیدگاه

با سلام:
                          و ضمن عرض تبریک
                          سلام خیلی ممنون . خیلی از راه ها رو رفتیم .. کم کم گویا باید رفت به عمق. البته امیدوارم سنگ توی چاه نباشه. اگر بخوام متورشو حدس بزنم باید بگم چون نباید جهت چرخش با تغییر پلاریته عوض بشه باید متور شانت باشه هرچند تو ولتاژ 12 و با این قدرت نمیشه غیر شانت هم بست shunt DC motor
                          اما حالا یادم نیست این نوع متور میتونه دلیل بر این مجرا باشه باید یه دوری بزنم اپدیت کنم مغزو

دیدگاه

وقتی یک دستگاه سیم منفی یا بدنه آن گراند می شود، الزاما فیوز سر راه مثبت و یا فاز منزل قرار می گیرد. در خودرو ها بعلت استفاده از شاسی خودرو بعنوان گراند، الزاما فیوز سر راه برق مثبت قرار می گیرد.
                            جناب تحیری من هم که گفتم درسته، و این جور جاها فرقی نمیکنه!!
                            عرض کردم :
                            رسم اینه و یه جورایی سنت شده! (موقعی هیچ دلیل دیگه ای نداشته باشه!)

دیدگاه

جدای از تمام مسایلی که اینجا مطرح شد به نظر من رنگ بندی متفاوت این سیمها یک علت بیشتر نمیتونه داشته باشه .
                              به خاطر اینکه همه مردم بصورت ناخودآگاه یاد گرفتن اگه میخوان گیره ای چیزی رو به باطری ماشین وصل کنن مخصوصا زمان باتری به باتری کردن ماشینشون باید مثبت به مثبت وصل بشه. منفی هم به منفی.. فقط در همین حد. اگر دلیلشو ازشون بپرسی میگن میسوزه یا آتیش میگیره . به همین سادگی .. حالا اگه شما بیایید دو تا گیره با دو تا سیم هم رنگ استفاده کنید ناخودآگاه یک اغتشاش ذهنی برای مصرف کننده به وجود آوردید و نا خواسته مصرف کننده رو به شک انداختید.حالا اون مصرف کننده بدبخت خواسته باد ماشینشو تنظیم کنه یا وسط جاده پنچری اضطراری بگیره، اونوقت یه مشکل دیگه هم حالا اضافه شده.. نکنه سیمهارو اشتباه بزنم. نکنه دستگاه بسوزه. پس مثبت منفی این لامصب کجاست. خودتونو جای اون فرد بزارید. قرار نیست که مصرف کننده اطلاعات تخصصی داشته باشه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X