پاسخ : ماژول EGS002
نکن . لوساید های ساید رو با آی ار بده اون داره سنکرون میکنه با این کار گیجش میکنی
گفتی 494 میدونی اگر به پایه چهار 494 نیم موج سینوسی بدی خروجی بهت پی دبلیو امش رو تحویل میده؟
نکن . لوساید های ساید رو با آی ار بده اون داره سنکرون میکنه با این کار گیجش میکنی
گفتی 494 میدونی اگر به پایه چهار 494 نیم موج سینوسی بدی خروجی بهت پی دبلیو امش رو تحویل میده؟

فقط عکس از خروجی موج زیر بار یادت نره . حالا من موندم اینتراپتاشو چجوری با فیدبک ولتاژ سنکرون کنم. کسی ایده ای نظری چیزی نداره؟ 

گیت منطقی که گفتم مدار شلوغ کنه و باید حذف بشه . ماژول این چینیا هم نداره . فرکانس این موج 14 کیلو هرتزه مال اونا 24 کیلوهرتز . مال سینا59 هم 28 کیلو هرتز. هر چی بیشتر باشه بهتره. فیلتر کردنشم راحت تره ولی خوب از اون طرف کلاک 8 مگا هرتز داخلی میکرو محدودیت داره .البته اگه کریستال خارجی براش بزاری راحت 30 کیلو هرتزم جواب میده. ولی خوب یه مشکلی دیگه ای که فرکانس بالا داره اینه که ممکنه زیر بار خالی کنه و شکل نوار قلب بشه.دقیقا مثل داستانی که برای شما اتفاق افتاد . به نظر من مشکل اصلی مدار اون خازن بوستره که با بار موازی میشه . راکتانس این خازن توی فرکانسای بالا خیلی کم میشه و جریان زیادیو میکشه .حالا اگه ماسفتارو نسوزونه تلفات ماسفت لو سایدو خیلی میبره بالا . من بدون خازن و فیلتر روی لامپ 100 وات امتحان کردم بدون هیچ مشکلی روشن شد. ماسفتا اصلا گرمم نشدن . با اینکه فیلتر نزاشته بودم ولی لامپه اصلا نویز نداشت. بر خلاف موج مربعی که لامپه مثل جیر جیرک ویز ویز میکرد . اما همینکه اون خازنو گزاشتمش اون وسط یه نیم پل از فولبریج کن فیکون شد . شما چطور با 840 و اون خازنه تونستی جواب بگیری ؟ فکر کنم یه ماسفت قوی تر مثل ماژول اون سایته و یا یه چیزی مثل IRFP450 جواب بده ولی 840 من جواب نداد.
منظورم این بود اسکوپ ندارم .
دیدگاه