اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای طراحی ترانس

نوشته اصلی توسط talarziba نمایش پست ها
    شماتیک قبلا کشیدم .میتونی نگاه بندازی؟ یه سلف دارم .یه ماسفت .با ترانس و اپ امپ ابزاری ad620
    عاره دیده بودم مسیر چت هم درست پیش میرفت ولی بحث کشیده شد به یه طرف دیگه ولی بد هم نشد معلوم شد جریان چیه . خوب چون در واقع یک جورایی داری ترانس و سلف رو با هم روشن میکنی همدیگرو دمپ میکنن تو انرژی بالا دیده نمیشه ولی وقتی انرژی سلف میرا میشه مشهود میشه . فکر کنم قبلا هم گفتم خیلی راحت میتونی از خود همون سلف نمونه برداری یعنی بهترین کار همینه . کار سختی هم نیست فقط چو سرعت تغییرات سیگنال بالاست ایزوله گرفتنش هم سخت میشه هم دقت میاد پایین.

جریان رو گفتی که هر دو را داری با هم سویچ میکنی؟ تا تحلیل کنیم چه اتفاقی میاقته
    جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۱:۵۲ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷.

دیدگاه

علت اینکه نمیتونم مستقیم از سلف نمیتونم وثل کنم همون ولتاژ بالای لگد سلفه .به همین خاطر ترانس گزاستم تا اون پیک ولتاژ سلف دمپ بشه .بعد بتونم بقیه تغییرات انرژی رو با اپ تقویت و در نهایت نمونه گیری کنم

دیدگاه

علت اینکه نمیتونم مستقیم از سلف نمیتونم وثل کنم همون ولتاژ بالای لگد سلفه .به همین خاطر ترانس گزاستم تا اون پیک ولتاژ سلف دمپ بشه
        صبر کن الان یه مدار بکشم زیر همین پست میزارم

خوب الان اور شوت نداری فقط به خروجی دقت کن که ولتاژ امپلی باید ایزوله باشه و گراندش میخوره به vcc یخش سویچ
        یک خازن چند پیکو موازی کن با دیود ها
        یعدا که نمونه ها برداشتی اگر خواستی منم در جریان بزار ببینم چی کار کردی
        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۲:۱۵ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷.

دیدگاه

مرسی لطف میکنی اقا کامب

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این مدار رو قبلا بررسی کرده بودم .ولی مشکلش اینه که اون دیود ها باعث میشه مسیر تخلیه انرژی از حالت طبیعی خودش خارج بشه و به جای اینکه سلف تو هشتاد میکرو ثانیه تخلیه بشه تو تو ۳۲۰ میکرو ثانیه تخلیه شه و زمان تخلیه سلف رو طولانی تر میکنه .و کار منو خراب میکنه .اگه بشه یه سوییچ پیدا کرد که همزمان با خاموش سدن ماسفت مسر بین سلف و اپ امپ رو مسدود کنه و بعد از اور شوت سلف مسیر باز بشه و سلف رو به اپ مرتبط کنه هم مشکلم حل بود و نیاز به ترانس هم نبود .شما همچین یوییچی میسناسین

دیدگاه

این مدار رو قبلا بررسی کرده بودم .ولی مشکلش اینه که اون دیود ها باعث میشه مسیر تخلیه انرژی از حالت طبیعی خودش خارج بشه و به جای اینکه سلف تو هشتاد میکرو ثانیه تخلیه بشه تو تو ۳۲۰ میکرو ثانیه تخلیه شه و زمان تخلیه سلف رو طولانی تر میکنه .و کار منو خراب میکنه .اگه بشه یه سوییچ پیدا کرد که همزمان با خاموش سدن ماسفت مسر بین سلف و اپ امپ رو مسدود کنه و بعد از اور شوت سلف مسیر باز بشه و سلف رو به اپ مرتبط کنه هم مشکلم حل بود و نیاز به ترانس هم نبود .شما همچین یوییچی میسناسین
            اون مقاومت و دیودها میشه بار فلای بک سلف . دلیل اینکه زمان رو زیاد میگیری اینها نیسا به خاطر شارژ خارنی بعد مقاومته خارن دیودها خارن گیت امپلی و خود امپلی.منظورم خارنهای ناخواسته هست من خودم هم خارن اضافه کردم چون مشخصات سلف و دیودها که میخوای کار یزاری رو نمیدوم . ولی همه اینها تو تغییرات سیگنال هسته سلف اثری نداره و همچنان تغییرات پا برجاست. حتی قسمت اورشوت که با دیودها بریده میشه گویای خیلی از چیزهاست.
            اینجوری بگم کل سیگنال برگست رو باید نمونه برداری و پردازش کنی تا حاصل کار در بیاد رمان اورشوت رو از دست بدی انگاز نصفش رو از دست دادی
            حالا چرا کارتو خراب میکنه؟ .
            جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۲:۳۴ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷.

دیدگاه

اینو شبیه سازی کنم ببینم چی میشه .میتونم مستقیم با تلگرام باهاتون در ارتباط باشم .خیلی لطف کردین اقا کامی

دیدگاه

اینو شبیه سازی کنم ببینم چی میشه .میتونم مستقیم با تلگرام باهاتون در ارتباط باشم .خیلی لطف کردین اقا کامی
                واللا دو ساله تو ترک تلگرام هستم.
                ولی شما سیگنال رو برسی کن در حالی که هسته فقط هوا باشه و امپلی نزدیک به سلف باشه یا اگر دوره با کابل شیلد 50 اهم بیار شیلد کابل هم میخوره به vcc بخش سویچ . خیلی مهمه که سیگنال را در خروجی کابل برسی کنی چون به مشخصات کابل خیلی باید شک کرد . بعد بیا ببینیم چی شده چی نشده تا تحلیل کنیم

دیدگاه

شبیه سازی کردم جواب نداد .من میخوام تغییری تو مسیر طبیعی تخلیه سلف صورت نگیره .ولی این برش سیگنال باعث افزایش زمان تخلیه سلف میشه .به همین خاطر کارم خراب میشه .

http://uupload.ir/files/xyst_20180206_225523.jpg
                  اینم نتیجه شبیه سازی .تو عمل هم همین طوره .تست کردم

http://uupload.ir/files/xyst_20180206_225523.jpg
                  اینم نتیجه شبیه سازی .تو عمل هم همین طوره .تست کردم

دیدگاه

تو عمل که نمبشه ولی تو شبیه ساز فقط مقاومت رو بزار موازی سلف و دیودها رو حذف کن ببین نتیجه چیه

دیدگاه

کردم تخلیه سلف شد ۸۰ میکرو .ولی با دیود ۴۰۰ میکرو ثانیه بود

دیدگاه

کردم تخلیه سلف شد ۸۰ میکرو .ولی با دیود ۴۰۰ میکرو ثانیه بود
                        خوب همون شد دیگه انرژی اورشوت تو خارن دیود ذخیره میشه و وقتی مقدار سیگنال ار هفدهم کمتر میشه اونم میخواد تخلیه بشه طی رمان پس از لود کردن سلف نیست.
                        فکر کنم منظورمو گرفتی
                        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۳:۵۴ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷.

دیدگاه

اکی گرفتم مطلبو .حالا چه کنم با این مشکل .الان نگاه کردم دیتاشیت دیود ۴۱۴۸ رو حدود ۴ پیکو خاصیت خازنی داره .خوب ۵ برابر rc یهنی ۴ پیکو ضرب در یک کیلو مقاومت ضرب در ۵ نمیشه اینقدر که بخواد زمان تخلیه رو اینقدر زیاد کنه.میشه کمک کنی.
                          جدیدترین ویرایش توسط talarziba; ۰۰:۲۷ ۱۳۹۶/۱۱/۱۸.

دیدگاه

اکی گرفتم مطلبو .حالا چه کنم با این مشکل .الان نگاه کردم دیتاشیت دیود ۴۱۴۸ رو حدود ۴ پیکو خاصیت خازنی داره .خوب ۵ برابر rc یهنی ۴ پیکو ضرب در یک کیلو مقاومت ضرب در ۵ نمیشه اینقدر که بخواد زمان تخلیه رو اینقدر زیاد کنه.میشه کمک کنی.
                            چرا میشه چون شما روی دیودها لود نداری و خارنها انگار در محیط ----های امپدانس هستن و خیلی اهسته خالی میشن اگر به نمودار ار سی نگاه کنی رمان تخیله یک خارن در مثلا در5t اخر متوجه میشی که جندان هم بی ربط نیست

دیدگاه

بعد از دیود یه سوییچ بزارم که بعد از خاموس شدن ماسفت سریع دیود با یه مقاومت زمین بشه .وبعد دوباره دیود به اپ وصل بشه جواب میگیرم به نظرت.

دیدگاه

بعد از دیود یه سوییچ بزارم که بعد از خاموس شدن ماسفت سریع دیود با یه مقاومت زمین بشه .وبعد دوباره دیود به اپ وصل بشه جواب میگیرم به نظرت.
                                احسنت دیدی گفتم گرفتی داستانو
                                حالا حل شد و سمپل گرفتی منو در جریان بزار اونجا هم بگم احسنت
                                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۴۰ ۱۳۹۶/۱۱/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X