اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای طراحی ترانس

خیلی خیلی گلی اقا کامی .چه جوری ازت تشکر کنم نمیدونم .موضوعی که مدتها باهاش درگیر بودم رو برام حل کردی .خیلی اقایی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط talarziba نمایش پست ها
      چه جوری ازت تشکر کنم نمیدونم
      خواهش میکنم .
      چرا نمیدونی من که چند بار گفتم " سمپل گرفتی منو در جریان بزار" همین کافیه

دیدگاه

اقا کامران سمپل گرفتم .اوندهشتاد میکرو ثانیه شد ۳۰ میکزو .یعنی بعد از سی میکرو ثانیه انرژی از دیود تخلیه میشه .من فکر کنم این سی میکزو هم مربوط به خاصیت خازنی ورودی اپ امپ باشه .چه اپی بزارم که این سی میکرو کمتر باشه .در واقع کدوم فاکتور اپ امپ کمتر باشه .تا حداقل زمان تخلیه رو داشته باشم.

دیدگاه

اقا کامران سمپل گرفتم .اوندهشتاد میکرو ثانیه شد ۳۰ میکزو .یعنی بعد از سی میکرو ثانیه انرژی از دیود تخلیه میشه .من فکر کنم این سی میکزو هم مربوط به خاصیت خازنی ورودی اپ امپ باشه .چه اپی بزارم که این سی میکرو کمتر باشه .در واقع کدوم فاکتور اپ امپ کمتر باشه .تا حداقل زمان تخلیه رو داشته باشم.
          اول بزار سوال قبلی که پرسیدی را تصحیح کنم و جواب بدم .
          بعد از دیود یه سوییچ بزارم که بعد از خاموس شدن ماسفت سریع دیود با یه مقاومت زمین بشه .وبعد دوباره دیود به اپ وصل بشه جواب میگیرم به نظرت.
          آیا دو سر دیودها یه سوییچ بزارم که با روشن شدن ماسفت. سویچ سریع روشن بشه. و بعد خاموش شدن موسفت با کمی تاخیر سویچ خاموش بشه و دو سر دیودها را آزاد کنه؟.
          میخوام ریسک کنم و دیودها را حذف کنم چون با وجود سویچ به اونا نیاز نیست . به نظرت میشه؟
          ج: بله میشه

دیدگاه

مرسی اقا کامران .ولی باید یه سوییچ بزارم که تحمل اون همه ولتاژ اور شوت سلف رو داشته باشه .ایا همچین سوییچی تو بازار هست.

دیدگاه

مرسی اقا کامران .ولی باید یه سوییچ بزارم که تحمل اون همه ولتاژ اور شوت سلف رو داشته باشه .ایا همچین سوییچی تو بازار هست.
              دیگه مسیرو بهت دادم کل اینترنتو سرچ کن ببین یه مقاله یا آرتیکل پیدا میکنی که اینو گفته باشه؟ . فقط یه مشت دیتا قدیمی و کلی نقشه های تخ می . فقط ال سی دی بازی کردن.
              همین فرمون رو بگیر برو جلو مطالعه کن در موردش . در مورد جزئیات کار میتونی جدا جدا تاپیک بزنی سوال کنی . ولی سر اصل ماجرا هنوز زیر لاحافه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X