اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاورهای جدید HE گرین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاورهای جدید HE گرین

دمت گرم داداش همه روتست کردم از اولم به این ای سیشک کردم ولی گیرم نیومد یعتنی اسمش پاک شده میشه اسم ای سی رو با مشابهش اگه هست بگین ?خیلی ممنون

دیدگاه

عاغا این ای سی رو از کجا پیدا میکنید شما ؟ مشابهش خودش ؟ این 8 پین دیپه 7510 هست ps113 هست و ... ولی هیچ کدوم موجود نیست :دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pooryamm نمایش پست ها
        هنوز ایراد رو برطرف نکردی؟ . خروجی ها مثل بقیه پاور های کامپیوتر هست یعنی ۱۲ولت۵ولت...و ۵استندبای .درسته دیگه.وقتی ک روشن هست تمام خروجی هات نرمال هستن ؟وقتی روشن نمیشه ۵ استندبای و ۵سبز وجود داره ؟شماره ای سی چیه؟چند تا ای سی داره؟ولتاژ نامی خازن بزرگ چند ولت هست ؟وقتی روشن میشه ولتاژ ش چقدره ؟وقتی که روشن نمیشه ولتاژ رو ش داری اگر داری چند ولت؟ فرمودید وقتی جریان می کشید لامپ روشن میشه در اون لحظه چند ولت رو خازن بزرگ داری .و تا الان چ کار های انجام دادید و چ قطعات رو تعویض کردید ک معیوب بودن . اگر قطعه رو بیرون کشیدی و از خرابیش اطمینان نداری ب نظرم همون رو بزار سر جاش بدلیل بی کیفیت بودن قطعات بازاز و الکی قطعات رو خارج نکن از مدار چون باعث ایجاد عیب های ناخواسته می شه مثلا اگر پایه خازن رو جا ب جا بزاری و ولتاژ بالایی روش نباشه ک بسوزه و متوجه بشی دیگه ب عقل جن هم نمی*رسه ک چ دردی داره
        اساتید هنوز مشکل پابرجاست با این توضیح که ولتاژ استندبای و سیم سبز رو هم از دست دادم دلیلشو نمیدونم

وقتی ک روشن هست تمام خروجی هات نرمال هستن ؟
        هیچ ولتاژِ نیست
        وقتی روشن نمیشه ۵ استندبای و ۵سبز وجود داره ؟
        نخیر
        شماره ای سی چیه؟
        PS113
        چند تا ای سی داره؟
        دقیقا نشمردم غیر از اپتوکوپلرا فک کنم دو تا ای سی یا سه تا
        ولتاژ نامی خازن بزرگ چند ولت هست ؟
        450 ولت یه تک خازن
        وقتی روشن میشه ولتاژ ش چقدره ؟
        روشن نمیشه هیچ واکنشی نداره
        وقتی که روشن نمیشه ولتاژ رو ش داری اگر داری چند ولت؟
        نداره
        و تا الان چ کار های انجام دادید و چ قطعات رو تعویض کردید ک معیوب بودن .
        مشکل اینجاست هیچ قطعه معیوبی پیدا نمیکنم قطعات اس ام دی پشت برد رو هم بررسی کردم سالم بودن
        اپتوکوپلرها تعویض شدن . با دادن ولتاژ 4 ولت به پایه 5 ای سی ps113 روشن میشه یعنی ولتاژ 3.3 تامین نمیشه تو مسیر این پایه چند خازن و ترانزیستور هست که کاملا تست شدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
          بله

استندبای اوکی هست ولتاژ سیم سبز هم 4.82 دهم بود کم کمتر / البته روشن هم میشه ولتاژها هم درسته ولی وقتی خاستم از 12 ولت جریان بکشم (5امپر) لامپ سری کاملا روشن شد حتی بعد از قطع کردن انگار یه اتصالی به جود اومد که با قطع سیم سبز و وصل کردنشم برطف نمیشد جز خاموش کردن وصبر کرمن برای خالی شدن خازنها .
          راستش دتم بند بوده این چند روز فقط دارم رو نقشه و ... کار میکنم تا بفهمم چی به چیه فردا شرووع میکنم به عیب یابی هر چند هیچ نقشه ای پیدا نشد سری این پاور he هست از نظر دسته بندی گرین بسته به تکنولوژی مورد استفاده
          لامپ سری 0.38A َAc درولتاژ 100w 220v توان نامی شه و اینکه وقتی پاور شورتی نداره نباید لامپ سری در موقع جریان کشی در مدار باشه و لامپ سری طوری که جریان ورودی رو تا 0.38 آمپر محدود میکنه بیش از این مقدار رو اجازه نمیده ازش فیلامانش عبور کنه و و خودش روش میشه این معنی اتصالی در مدار نیست به معنای اینکه شما با بارگیری جریان اولیه لامپ تست رو تا حدودی تامین کردید

دیدگاه

باعرض سلام و احترام و تشکر از سایت خوبتون

یک پاور GP330A-HE گرین دارم که ولتاژ استند بای و پاور گودش ۵ ولته ولی به محض روشن شدن خاموش
            میشه و ولتاژ سیمهایی زرد ۱۲/۶ تمام قسمتها را چک کردم سالمه
            امروز بخش گرم را ولتاژ گیری کردم متوجه شدم که ولتاژ روی خازن 120u 400 در حالت خاموش 750 ولته

اول اینکه آیا این امر در این نوع پاور طبیعیه ؟

دوم اینکه .اگه منطقی نیست راهنمایی بفرمایید
            چه باید کرد .
            با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Yaghoobi heidar نمایش پست ها
              باعرض سلام و احترام و تشکر از سایت خوبتون

یک پاور GP330A-HE گرین دارم که ولتاژ استند بای و پاور گودش ۵ ولته ولی به محض روشن شدن خاموش
              میشه و ولتاژ سیمهایی زرد ۱۲/۶ تمام قسمتها را چک کردم سالمه
              امروز بخش گرم را ولتاژ گیری کردم متوجه شدم که ولتاژ روی خازن 120u 400 در حالت خاموش 750 ولته

اول اینکه آیا این امر در این نوع پاور طبیعیه ؟

دوم اینکه .اگه منطقی نیست راهنمایی بفرمایید
              چه باید کرد .
              با تشکر.
              باسلام
              مطمئنید 750 ولته !؟ شاید 75 ولت باشه.. وگرنه خازن های ورودی که 400 ولتی هستند، تو این ولتاژ باید بترکند!
              مشکل میتونه از بخش راه انداز قسمت گرم (ورودی برق) باشه در مواردی هم پل دیود و ترانزیستورهای اولیه مشکل داشتند.
              *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

باتشکر از شما
                مجدد ولتاژگیری کردم ۳۳۱ را نشون میده با عرض پوزش احتمالا در اون زمان سلکتور اهم متر روی ولتاژ ac بوده
                در ارتبات با پایین آوردن ولتاژ سیم های زرد اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم چون فکر میکنم بالا بودن این ولتاژ پاورو خاموش میکنه
                البته هنوز خازنهای خروجی را تعویض نکردم
                آیا تاثیر داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Yaghoobi heidar نمایش پست ها
                  باتشکر از شما
                  مجدد ولتاژگیری کردم ۳۳۱ را نشون میده با عرض پوزش احتمالا در اون زمان سلکتور اهم متر روی ولتاژ ac بوده
                  در ارتبات با پایین آوردن ولتاژ سیم های زرد اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم چون فکر میکنم بالا بودن این ولتاژ پاورو خاموش میکنه
                  البته هنوز خازنهای خروجی را تعویض نکردم
                  آیا تاثیر داره ؟
                  با سلام و درود،
                  عموما در پاور های گرین، نشتی داشتن دیود های شاتکی باعث بروز مشکل نامتعادل شدن ولتاژ های خروجی میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X