اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی شارژر 500 وات به چه روشی ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی شارژر 500 وات به چه روشی ؟؟

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
    آره تغذیش رو با یه ترانس معمولی بگیر ،
    ماسفت IRFP460 خوبه
    سلام
    یادم افتاد که اون شارژر چینی تو خروجیش سلفی نداشت پس حتما فلای بکه
    روی ماسفتی که شما می گید با یه حساب سرانگشتی در حدود 10 وات تلفات داریم روی هر ماسفت(فرکانس 50 کیلو و روی کم ترین ولتاژ ورودی که من 200 ولت در نظر گرفتم)
    مسئله خنک کردنشون هم هست
    راستی من خیلی تو اینترنت گشتم که یه دیتاشیت از هیت سینک پیدا کنم که توش انواع هیت سینک ها با مشخصاتشون باشه ولی چیزی پیدا نکردم
    به خاطر همین مجبور شدم با یه آزمایش مقاومت گرمایی یه هیت سینک دم دستی رو حدودی به دست بیارم که مقدارش تقریبا 30 شد
    جدیدترین ویرایش توسط seyed saeed; ۱۰:۴۱ ۱۳۹۷/۱۱/۰۶.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
      سلام
      یادم افتاد که اون شارژر چینی تو خروجیش سلفی نداشت پس حتما فلای بکه
      روی ماسفتی که شما می گید با یه حساب سرانگشتی در حدود 10 وات تلفات داریم روی هر ماسفت(فرکانس 50 کیلو و روی کم ترین ولتاژ ورودی که من 200 ولت در نظر گرفتم)
      مسئله خنک کردنشون هم هست
      راستی من خیلی تو اینترنت گشتم که یه دیتاشیت از هیت سینک پیدا کنم که توش انواع هیت سینک ها با مشخصاتشون باشه ولی چیزی پیدا نکردم
      به خاطر همین مجبور شدم با یه آزمایش مقاومت گرمایی یه هیت سینک دم دستی رو حدودی به دست بیارم که مقدارش تقریبا 30 شد
      سلام ،
      مقاومت گرمایی 30 خیلی زیاده ، با توجه به توان تلفاتی(من 15 وات در نظر میگیرم) ، مقاومت جانشن به کیس ، (دمای جانشن رو 100 درجه در نظر میگیریم تا عمر ماسفت زیاد بشه) ، دمای محیط ماکسیمم 45 درجه ، به هیت سینکی نیاز داری که مقاومت گرمایی اون حدود 1.5 باشه ،
      میتونی به سایت هیت سینک جهان باهِر مراجعه کنی تا دیتاشیت هیت سینک هارو ببینی ، به نظرم هیت سیتک کد 122 آیدا هیتسینک به طول 10 سانت کافی باشه ،
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
        سلام ،
        مقاومت گرمایی 30 خیلی زیاده ، با توجه به توان تلفاتی(من 15 وات در نظر میگیرم) ، مقاومت جانشن به کیس ، (دمای جانشن رو 100 درجه در نظر میگیریم تا عمر ماسفت زیاد بشه) ، دمای محیط ماکسیمم 45 درجه ، به هیت سینکی نیاز داری که مقاومت گرمایی اون حدود 1.5 باشه ،
        میتونی به سایت هیت سینک جهان باهِر مراجعه کنی تا دیتاشیت هیت سینک هارو ببینی ، به نظرم هیت سیتک کد 122 آیدا هیتسینک به طول 10 سانت کافی باشه ،
        سلام
        سایت بسیار عالی است
        احتمال زیاد این طوری خیلی از کارهام راه میفته
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X