سلام
چراغقوه ای دارم با یک باتری 4000mAh با خروجی 4 ولت که برای افزایش زمان روشن بودن یک باتری سری کردم.به محض روشن شدن آی سی شارژ مدارسوخت.ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام دهم برای افزایش باتری برای چراغ
چراغقوه ای دارم با یک باتری 4000mAh با خروجی 4 ولت که برای افزایش زمان روشن بودن یک باتری سری کردم.به محض روشن شدن آی سی شارژ مدارسوخت.ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام دهم برای افزایش باتری برای چراغ

به عبارت دیگه یک مدار برای روشن شدن نیاز به یک مقدار ولتاژ مشخصی داره ولی اینکه به چه مقدار جریان نیاز داره بستگی به مصرف المان های داخل مدار داره. به عبارت دیگه ولتاژ همیشه توسط منبع تغذیه به مدار دیکته میشه و مدار قدرتی در تغییر اون ندار ولی اینکه چه مقدار جریان مصرف کنه بستگی به خود مدار داره. شما با سیم برق لامپ تو اتاقتون توجه کنید این سیم معمولا یک سیم 1.5 است و توانایی عبور 10 امپر رو داره ولی یک لامپ 100 کمتر از نیم امپر جریان میکشه. منظور اینکه یک مدار میتونه با یک منبع جریان 1000 امپری به کار خودش ادامه بده چون هرچقدر جریان نیاز داره رو از منبع میکشه و اضافه بودن جریان اسیبی به مدار نمیزنه. در ضمن حواستون باشه باتری های نو و کهنه رو با هم توی یک مدار قرار ندید چون باتری های کهنه به دلیل کاهش ولتاژشون در حکم یک مصرف کننده در مدار قرار می گیرند و باتری های نو رو تا زمانی که ولتاژشون رو به اندازه ولتاژ خودشون پایین نیارند (شما بخونید باتری های نو رو ضعیف نکنند) به عنوان مصرف کننده باقی میمونند.

دیدگاه