سلام دوستان عزیز،
لامپهای هستن که درحموم نصب میشن.درلامپو بازکردم دیدم چندتا led cmdلحیم کردن زیر ledها صفحه آلومینیومی که بینش چسبی شبیه خمیردندان بود فککنم چسب سیلیکون که گرما رو منتقل میکنه بود زیرصفحه آلومینیومی دلو روده لامپ بود این دلو روده شبیه درایور ledهست(فردا عکسشو آپ میکنم)اگه این درایور ledهست میتونم مهندسی معکوس انجام بدم درایور رو بردارم بزارم رو پروژه ام؟
لامپهای هستن که درحموم نصب میشن.درلامپو بازکردم دیدم چندتا led cmdلحیم کردن زیر ledها صفحه آلومینیومی که بینش چسبی شبیه خمیردندان بود فککنم چسب سیلیکون که گرما رو منتقل میکنه بود زیرصفحه آلومینیومی دلو روده لامپ بود این دلو روده شبیه درایور ledهست(فردا عکسشو آپ میکنم)اگه این درایور ledهست میتونم مهندسی معکوس انجام بدم درایور رو بردارم بزارم رو پروژه ام؟

ولی چون موازی بستم روشن میشن ولی کم نور میشن.سیمکشی که نمیتونم تغیربه سری بستن کنم ولی منبع تغذیه ام ازاین متغیرهاس که از یکونیم ولت داره تا12ولت.12ولت میکنم.ببین درست میگم هر ledبستگی به رنگش از 1.8ولت هست تا3.3ولت.هرled20میلی امپر داره درسته؟بعد محاسبه مقاومت تو این
ایا لینکی گذاشتم میشه کاری کرد به صورت موازی بستن حساب کنه؟اینم میدونم ال ای دی قرمز1.8ولت میخاد ابی وسبز هم 3.3ولت میخاد
دیدگاه