اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل محافظ برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل محافظ برق

سلامی دوباره خدمت دوست گرامی.در یک طرف مقاومت ک قرمز قرمز زرد هست 6ولت وطرف دیگر ک ب پایه مثبت خازن 100میکرو وصله کمی بیش از 1ولت است و ثابت.پایه 6 ای سی هم 6ولت است درضمن پس از چند ثانیه زنر 12ولتی وصل ب مقاومت کم کم شروع ب گرم شدن میکند.

دیدگاه

ولتاژ پایه 6 نباید 6 ولت باشه. چون با مقاومت 9.1 کیلو و 27 کیلو تقسیم مقاومتی داره. باید بین 4 تا 5 ولت باشه. اون دیودی که دورش رو خط کشیدم زنر 6 ولتی هست؟ گرم شدن زنر 12 ولتی و مقاومتش ایرادی نداره. باید هم گرم بشه. قطعاتی که دورش خط کشیدم رو مجدد بررسی بفرمایید و نکته مهم تر اینکه پایه هاشون رو یه کم لحیم بزنید تا اگر از برد قطع شدن ، اتصالشون تجدید بشه. تا ببینیم نتیجه چی میشه. جناب آروین هم درست میگن. اگر نقشه مدار رسم بشه بهتر میشه نظر داد.

دیدگاه

سلام.دیود زنر مورد نظر شما 6.2ولت است.محل اتصال دو مقاومتی ک ذکر کردید ودور ش خط کشیدید 4.58ولت است.زنر 6.2 ولتی یکطرف 6 وطرف دیگر 0ولت و مقاومت کنارش یکطرف 6ولت وطرف دیگر 1.05ولت ثابت است ک به خازن 100میکرو وصل است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی نمایش پست ها
          در یک طرف مقاومت ک قرمز قرمز زرد هست 6ولت وطرف دیگر ک ب پایه مثبت خازن 100میکرو وصله کمی بیش از 1ولت است و ثابت.
          پایه 6 ای سی هم 6ولت است
          در پیام آخرتون گفتید که ولتاژ نقطه اتصال بین مقاومت های 9.1 کیلو و 27 کیلو برابر 4.58 ولته. این نقطه به پایه 6 آیسی وصله. پایه 6 آیسی رو قبلا گفته بودید 6 ولته. اینجا یه مشکلی وجود داره. چون پایه 6 آیسی هم باید 4.58 ولت باشه. اگر اتصالش مشکل داره با لحیم و یا یه سیم اضافی ترمیمش کنید. اون قطعاتی که خدمت شما عرض شد رو مجدد بررسی بفرمایید و یا حداقل لحیمشون رو تجدید کنید. اگر جوابی نگرفتید، اون مقاومت که فکر کنم 220 کیلو باشه و به خازن وصل هست رو کم کنید. مثلاً 100 کیلو بزارید ببینید آیا رله وصل میشه یا نه.

دیدگاه

با عرض سلام.پایه 6 ای سی را اندازه گرفتم همان 4.58بود اما همچنان دیود زرد روشن میماند و سبز نمیشود.مقاومت مورد نظر را بیرون اوردم 217کیلو بود بجایش 140 کیلو گذاشتم ونتیجه ای نداشت ودوباره کمترکردم وباز نتیجه نداد وحتی زیر 1کیلو مقاومت گذاشتم اما تغییری حاصل نشد.ولتاژدوپایه خازن 100میکرو دراین حالت فقط 1.5ولت شده بود.اخرین بار ب جای مقاومت جمپر گذاشتم رله بلافاصله وصل کرد اما انگار با برق acوصل شده وصدا ی قطع ووصل خیلی سریع میدهد.بنظرم برد جریان کشی زیاد دارد نمیدانم چرا.چون بعد چند ثانیه زنر12ولتی ویک مقاومت شروع ب داغ شدن میکنند طوری ک انگشت میسوزد.

دیدگاه

با عرض سلام.پایه 6 ای سی را اندازه گرفتم همان 4.58بود اما همچنان دیود زرد روشن میماند و سبز نمیشود.مقاومت مورد نظر را بیرون اوردم 217کیلو بود بجایش 140 کیلو گذاشتم ونتیجه ای نداشت ودوباره کمترکردم وباز نتیجه نداد وحتی زیر 1کیلو مقاومت گذاشتم اما تغییری حاصل نشد.ولتاژدوپایه خازن 100میکرو دراین حالت فقط 1.5ولت شده بود.اخرین بار ب جای مقاومت جمپر گذاشتم رله بلافاصله وصل کرد اما انگار با برق acوصل شده وصدا ی قطع ووصل خیلی سریع میدهد.بنظرم برد جریان کشی زیاد دارد نمیدانم چرا.چون بعد چند ثانیه زنر12ولتی ویک مقاومت شروع ب داغ شدن میکنند طوری ک انگشت میسوزد.
              این روش روش آزمون و خطا هست که چیزی هم یاد نمیگیرین به اون صورت، وقت زیادی هم گزاشتین، چرا نقشه مداررو نمیکشین که بعد تحلیل اون رو هم بهتون بگن

دیدگاه

بله شاید حق با شما باشد هم وقت شما راگرفتم وهم خودم چند روزه درگیرم وب هیچ نتیجه ای نرسیدم .فرصت کنم مدارش را طرح میکنم اما امیدوار نیستم ک مشکل حل شود.دوسه عدد دیود 4148 کنار ای سی هست ک سالم هم هستند وبیرون از مدار سلامتی انها معلوم شد اما یک پایه انها را از برد ازاد میکنم دیود زرد بعد از چند ثانیه خاموش ودیود سبز روشن ورله هم عمل میکند بدون صدا وقطع ووصل.علت چی میتونه باشه؟یعنی دراین حالت مدار درست عمل میکنه اما هرکدام از دودیود را وصل میکنم دوباره زرد روشن و ب همان حال میماند.

دیدگاه

سلام دوست عزیز .ب نظر بنده تمام قطعات ک شانسی تعویض کردید رو برگردونید سر جاش و دقیق همان مقدار های شرکت سازنده نصب کرده و از یک ای سی دیگه ترجیحا دست دوم از روی یک مدار سالم باز کنید و روی این مدار بزارید و یا ای سی اورجینال تهیه و نصب کنید
                  زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
                  عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

جناب زمانی در مورد تعمیر محافظ اصلا ناامید نباشید. من تا حالا کلی ازینارو تعمیر کردم.رتا حالا هم نشده که تعمیر نشن خداروشکر. پس محافظ شما هم قابل تعمیر خواهد بود.طبق تجربه، بیشترین خرابی مربوط به ضعیف شدن خازن پلی استر یا mkt ورودی هست. بعد از اون خازن الکترولیت تغذیه و دیودهای یکسوساز ورودی 1n4007 و گاهی اوقات خرابی های دیگه پیش میاد. بعضی وقتا خطوط پی سی بی دچار مشکل و پوسیدگی میشن. فقط سعی کنید با مکانیزم کاری محافظا آشنا بشید و اون وقت می بینید که اوضاع کاملا تغییر میکنه
                    جدیدترین ویرایش توسط edris.noei; ۱۴:۴۴ ۱۳۹۸/۰۱/۳۰.

دیدگاه

سلام من شعبانیم از نیشابور میدونم مشل بورد چیه داشتم ازش خاستی بگو اهل کجایی آیدی تلگرامتونوبزارین بهتون بگم

دیدگاه

خازن سرامیکی ورودی رو باید عوض کنی
                        شیطان یکی از ابعاد خود ماست ,

چنان که روح خدا یکی از ابعاد دیگر خود ماست .

دیدگاه

مشکلو خودت گفتی دیگه اون خازن(100میکرو)رو بردار به جاش
                          خازن47میکرو 35ولت بذار.تمام
                          راستی گفتی به جای خازن 470نانو 473گذاشتی 473 یعنی میشه
                          47 نانو اینکه خیلی کمه!!!!

دیدگاه

با سلام
                            دوستمون درست میگن . منم فکر میکنم با تعویض خازن درست بشه انشاالله .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X