اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درمورد شارژر باطری12 خشک(اتمی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال درمورد شارژر باطری12 خشک(اتمی)

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    سلام دادا،
    نه مهم نیست،پس اینجا ولتاژ افت میکنه آمپر بیشترمیشه؟
    نه دیود ها کلا یه ولتاژی که بهش میگن فوروارد ولتاژ رو تلف میکنن برای این دیود حدود 0.7 ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      با سلام
      باتری شما چند آمپر ساعت است ؟
      برای شارژر از همان ترانس 12 ولت استفاده کنید که ولتاژ dc بعد از یکسو سازی و استفاده از خازن صافی 1000 میکرو 25 ولت به میزان 17 ولت خواهدرسید که برای شارژ باتری کافی است فقط وقتی که ولتاژ دو سر باتری به 13.7 ولت رسید باید شارژر را قطع کنید در مورد جریان شارژ هم که قبلاً توضیح دادم باید ببینید باتری شما چند آمپر ساعت است .
      ضمناً میتوانید با گذاشتن کمی وقت و جستجو در همین سایت و ساخت یک مدار ساده یک شارژر اتوماتیک بسازید که خیالتان کاملاً راحت شود .
      سلام.به.دوستان.عزیزوبامرامم
      بلطف وکمک شما دوستان داره آباژورم روزبروز یقسمتش درست میشه خازنو برعکس زده بودم یه خازن نو اینبار صحیح نصب کردم به گفته شما 12ولت شد17ولت بدون کوچکترین نوسان،حالا میخام یه دیمر17 بسازم که بتونم نور رو کنترل کنم،دوستان یه مدار دیمرساده برام بزارید که نسوزه تا میشه ایسی نداشته باشه ماسفت، مقاومت ،زنر،یاترانزیستور،اگه میشه اینجور مدار دیمری بزارید تابسازمش،دوستانیکه درراه کمک وهمیاری منن امیدوارم همیشه خوبوشاد باشن وهرچه ازخدا مبخاهید خداوند دریغ نکنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Pourya-84 نمایش پست ها
      یا خازنو برعکس زدی یا کیفیتش پایینه
      سلام.به.دوستان.عزیزوبامرام� �
      بلطف وکمک شما دوستان داره آباژورم روزبروز یقسمتش درست میشه خازنو برعکس زده بودم یه خازن نو اینبار صحیح نصب کردم به گفته شما 12ولت شد17ولت بدون کوچکترین نوسان،حالا میخام یه دیمر17 بسازم که بتونم نور رو کنترل کنم،دوستان یه مدار دیمرساده برام بزارید که نسوزه تا میشه ایسی نداشته باشه ماسفت، مقاومت ،زنر،یاترانزیستور،اگه میشه اینجور مدار دیمری بزارید تابسازمش،دوستانیکه درراه کمک وهمیاری منن امیدوارم همیشه خوبوشاد باشن وهرچه ازخدا مبخاهید خداوند دریغ نکنه
      همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

سلام
        سری 1n540x سه آمپر میتونن از خودشون عبور بدن و اون عدد آخر نشانگر ولتاژ شکست هستش اگه مصرفتون سه آمپر بیشتر نمیشه و افت ولتاژ مهم نیست براتون همین مناسبه
        سلام دوستان عزیزم،
        پل یکسوساز کامل درشت برق ترانسم شد 17 برای چراغ مطالعه ام دیمر بسازم که نورشو کمو زیاد کنم،دیمر17ولت میخام، روشنایی چراغ،مطالعه ام از الیدی هست،شنیدم برای ساختن دیمر که الیدی کارکنه باس بتونه جریانو کموزیاد کنه نه ولتاژ،دوستان بامرام خوشحال میشم ازتجربتون یه دیمر خوب برام طراحی کنین

دیدگاه

سلام دوستان عزیزم،
          پل یکسوساز کامل درشت برق ترانسم شد 17 برای چراغ مطالعه ام دیمر بسازم که نورشو کمو زیاد کنم،دیمر17ولت میخام، روشنایی چراغ،مطالعه ام از الیدی هست،شنیدم برای ساختن دیمر که الیدی کارکنه باس بتونه جریانو کموزیاد کنه نه ولتاژ،دوستان بامرام خوشحال میشم ازتجربتون یه دیمر خوب برام طراحی کنین
          سلام
          برای ال ای دی از مدار های pwm استفاده کنید راحتتره

دیدگاه

سلام
            برای ال ای دی از مدار های pwm استفاده کنید راحتتره
            سلام دوست عزیز
            مدارشو ندارم میتونی مدارشو بزاری؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              مدارشو ندارم میتونی مدارشو بزاری؟
              سلام
              اگه تعداد ال ای دی هاتون کمه یه ولوم بگیرید و با یه مقاومت به مقدار مورد نیاز باهاش سری کنید یا اگه میخواید اصولی تر بشه از این مدار استفاده کنید: https://www.eca.ir/forums/thread73894.html
              برای جریان کم میتونید ماسفت و مقاومت رو بردارید
              یا ترانزیستور بزارید که هزینه کمتر بشه همچنین دیود هرزگرد رو هم حذف کنید و بارتون رو جای موتور بزارید

دیدگاه

سلام
                اگه تعداد ال ای دی هاتون کمه یه ولوم بگیرید و با یه مقاومت به مقدار مورد نیاز باهاش سری کنید یا اگه میخواید اصولی تر بشه از این مدار استفاده کنید: https://www.eca.ir/forums/thread73894.html
                یا ترانزیستور بزارید که هزینه کمتر بشه همچنین دیود هرزگرد رو هم حذف کنید و بارتون رو جای موتور بزارید
                دوست عزیز این مدار رو برای این موضوع به صورت عملی برای led
                و چراغ قوه بستم اینقدر چشمک میزنند که اعصاب آدم رو به هم
                میزنه
                قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام
                  سلام دوست عزیز
                  لامپهام smdهستن اماده خریدم دوتا برد مستطیلی هستن که رو هرکدوم چهار ردیف 6تا smd نصبه یعنی درهر مستطیل24تاsmdنصبه بامقاومتاش روی سقف خودرو نصب میکنن،منبع تغذیه من 17ولت و1آمپرهست،خب ترانزیستور رو با کدوم قطعه جایگزین کنم؟دوستمون خلبان میگن رو چراغ تست کردن خیلی چشمک میزنه،بنظرشما کدوم قطعه رو باس حذف کرد که دیگه چشمک نزند؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    لامپهام smdهستن اماده خریدم دوتا برد مستطیلی هستن که رو هرکدوم چهار ردیف 6تا smd نصبه یعنی درهر مستطیل24تاsmdنصبه بامقاومتاش روی سقف خودرو نصب میکنن،منبع تغذیه من 17ولت و1آمپرهست،خب ترانزیستور رو با کدوم قطعه جایگزین کنم؟دوستمون خلبان میگن رو چراغ تست کردن خیلی چشمک میزنه،بنظرشما کدوم قطعه رو باس حذف کرد که دیگه چشمک نزند؟
                    سلام مجبور شدم با این مدار کار کنم تا ببینم چطوری هست توی
                    مدارم از دو تا منبع تغذیه یکی برای مدار و یکی برای چراغ قوه
                    استفاده کرده بودم خیلی چشمک می زد آخر منبع تغذیه ها رو یکی
                    کردم و یکی از اونها رو حذف کردم مشکل حل شد
                    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X