اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدای تق تق در شارژر لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صدای تق تق در شارژر لپ تاپ

نوشته اصلی توسط hamed_tay نمایش پست ها
    سلام مجدد ماسفتها رو خارج کردم تست کردم سالمن ولی یه خازن عدسی اتصال کوتاهه به نظرم تست اتصال کوتاه مثبته فقط عکسشو میزارم عکسشو میزارم . مطمین شم خازن عدسیه ممنونم
    https://s16.picofile.com/file/842167...117_150557.jpg

خازنه دیگه درسته ؟؟ پایه ها اتصال کوتاه
    اگر خازنه ظرفیت و ولتاژش چنده؟
    نه دوست عزیز این قطعه NTC هست و باید یک مقاومتی داشته باشه و با افزایش دما مقاومتش کاهش پیدا میکنه.نباید اتصال کوتاه باشه

دیدگاه

سلام مجدد ماسفتها رو خارج کردم تست کردم سالمن ولی یه خازن عدسی اتصال کوتاهه به نظرم تست اتصال کوتاه مثبته فقط عکسشو میزارم عکسشو میزارم . مطمین شم خازن عدسیه ممنونم

سلام مجدد،خیر این قطعه اصلا خازن عدسی نیست و در اصل یه
      قطعه به اسم ntc هست که هر چقدر گرم بشه مقاومت دو سر اون کاهش پیدا
      میکنه و هر چقدر هم سرد بشه مقاومت دو سر اون افزایش پیدا میکنه.
      روشتستش هم خیلی سادست باید مولتی متر رو تو رنج ۲۰۰ اهم یا
      x1 قرار بدین و به دو سر ntc وصل کنین.
      اول باید حدودا ۲ الی ۱۲ اهم مقاومت نشون بده،حالا با فندک آروم آروم
      گرمش کنین،اگه مقاومت دو سرش کاهش یافت ntc کاملا سالمه.
      .سوال دیگه ای بود در خدمتم.
      موفق باشید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کاربرد ntc تو مدارات منبع تغذیه سویچینگ هم اینه که در لحظه اولی
      که مدار به برق وارد میشه،به خاطر اینکه خازن ها خالی هستن ،مدار
      جریان زیادی رو میکشه که هم به خازن ورودی و سایر قطعات بخش ورودی ممکنه
      آسیب برسونه هم اینکه باعث نوسان موقتی برق خونه میشه.
      کار ntc هم اینه که وقتی مدار سرد هست، زمانی که مدار به برق شهری
      وارد میشه جریان به صورت لحظه ای کشیده نشه که هم مدار آسیب نبینه هم
      برق شهری نوسان نکنه.
      بعد از چند دقیقه کار کردن مدار هم چون مدار گرم تر میشه،مقاومت
      دو سر ntc کاهش پیدا میکنه تا جریان بیشتری به مدار وارد بشه تا ماسفت
      ها و سایر قطعات مهم دچار کمبود ولتاژ جزئی نشن.

دیدگاه

سلام ببین اگر میخواهی قطعه معیوب را پیدا کنید این کاری که میگم را انجام دهید تمام قطعات مثل اول سرجای خود قرار دهید و لحیم کنید. بعد اداپتور را برای چند لحظه به برق بزنید و از برق جدا کنید خب حالا بدون دشارژ کردن خازن های مولتی متر را روی رنج ولتاژdc روی رنج بالاترین ولتاژ قرار دهید و ببین خازن ها خروجی ولتاژ دارند یا نه فقط مواطب باشید دستتان به برد نخورد که دچار برق گرفتگی میشوید .اگر ولتاژ ندارند خازن ها ورودی را هم با مولتی متر ولتاژ بگیر خب اگر خازن های ورودی هم ولتاژ ندارند مشکل یکی از این قطعات است فیوز _ پل دیود _ مقاومتntc و به احتمال خیلی کم سلف و اون خازن زرد رنگ حالا اگر خازن های ورودی ولتاژ داشتندوخازن های خروجی نداشتند مشکل از این قطعات است در درجه اول ماسفت ها (راستی ماسفت ها چطوری تست کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا اگر ماسفت ها در تست سالم بودند شما کنار ترانس دومی یک دیود دیپ و یک دیود معمولی و یک خازن مشکی کوچک داری اون ها را هم تست کن. اگر سالم بودند به احتمال خیلییییییییییی قوی یکی از 6 ماسفت شما ضعیف شده اما کامل خراب نشده برای همین در تست مشخص نمیشه بهتره یا همه ماسفت ها را عوض کنید .یا یک ماسفت بگیرید به ترتیب جایگزین تک تک ماسفت ها برد بکنید تا ماسفت خراب را پیدا کنید(به شرطی که 6 ماسفت همه از یک نوع مشخص باشند)راستی مارک لپ تابت چیه راستی میزان ولتاژ خازن ها را هم یاداشت کن و بگو . این عکس را ببین بهتر متوجه حرفهام میشوید.

هر شکست مقدمه یک پیروزیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط codenew نمایش پست ها
          سلام ببین اگر میخواهی قطعه معیوب را پیدا کنید این کاری که میگم را انجام دهید تمام قطعات مثل اول سرجای خود قرار دهید و لحیم کنید. بعد اداپتور را برای چند لحظه به برق بزنید و از برق جدا کنید خب حالا بدون دشارژ کردن خازن های مولتی متر را روی رنج ولتاژdc روی رنج بالاترین ولتاژ قرار دهید و ببین خازن ها خروجی ولتاژ دارند یا نه فقط مواطب باشید دستتان به برد نخورد که دچار برق گرفتگی میشوید .اگر ولتاژ ندارند خازن ها ورودی را هم با مولتی متر ولتاژ بگیر خب اگر خازن های ورودی هم ولتاژ ندارند مشکل یکی از این قطعات است فیوز _ پل دیود _ مقاومتntc و به احتمال خیلی کم سلف و اون خازن زرد رنگ حالا اگر خازن های ورودی ولتاژ داشتندوخازن های خروجی نداشتند مشکل از این قطعات است در درجه اول ماسفت ها (راستی ماسفت ها چطوری تست کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا اگر ماسفت ها در تست سالم بودند شما کنار ترانس دومی یک دیود دیپ و یک دیود معمولی و یک خازن مشکی کوچک داری اون ها را هم تست کن. اگر سالم بودند به احتمال خیلییییییییییی قوی یکی از 6 ماسفت شما ضعیف شده اما کامل خراب نشده برای همین در تست مشخص نمیشه بهتره یا همه ماسفت ها را عوض کنید .یا یک ماسفت بگیرید به ترتیب جایگزین تک تک ماسفت ها برد بکنید تا ماسفت خراب را پیدا کنید(به شرطی که 6 ماسفت همه از یک نوع مشخص باشند)راستی مارک لپ تابت چیه راستی میزان ولتاژ خازن ها را هم یاداشت کن و بگو . این عکس را ببین بهتر متوجه حرفهام میشوید.

https://s16.picofile.com/file/842173...9495834539.jpg
          خیلی ممنون از پاسخ دوستان
          همه خازنهای ورودی و خروجی ولتاژ دارن و درست هم هست حالا بقیه صحبتتون هم چک کنم

خیلی ممنون از پاسخ دوستان
          همه خازنهای ورودی و خروجی ولتاژ دارن و درست هم هست حالا بقیه صحبتتون هم چک کنم
          دوست عزیز میشه تو عکس نشون بدی دیدود دیپ و معمولی کدو رو منظورته و اون خازن ریز رو هم نشون بدی ممنونم در ضمن صدای تق تق از کم شروع میشه و سریع میشه دو باره کم میشه

جدیدترین ویرایش توسط hamed_tay; ۱۹:۲۱ ۱۳۹۹/۱۰/۲۹.

دیدگاه

سلام قطعاتی که باید تست شود را مشخص کردم اما قبل از تست ان قطعات شما میگوید در خازن ها خروجی برق دارید اما برق نوسان دارخب اگر ماسفت ها یا ترانس ها خراب بودند شما اصلا در خروجی برقی نداشتید وقتی شما در خروجی برق دارید همراه با نوسان و صدا احتمال زیاد مشکل یا خازن های ورودی و یا خازن های خروجی هستند صدا از سمت خروجی ادپتور میاید یا از سمت ورودی اداپتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گاهی خازن ها در تست سالم هستند اما کارایی خود را از دست داده اند.اکثرامولتی متر ها قابلیت تست نهایت تا 200 میکرو فاراد را دارند و 1000 میکرو را ندارند شما بهتر یک خازن1000 میکرو با همان مشخصات خریداری کنید و به ترتیب جای تک تک خازن های 1000 میکرو قرار دهید و برد را هم به برق بعد از هر جابهجایی وصل کنید تا خازن های خراب پیدا شوند.

جدیدترین ویرایش توسط codenew; ۰۱:۴۳ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰.

دیدگاه

سلام قطعاتی که باید تست شود را مشخص کردم اما قبل از تست ان قطعات شما میگوید در خازن ها خروجی برق دارید اما برق نوسان دارخب اگر ماسفت ها یا ترانس ها خراب بودند شما اصلا در خروجی برقی نداشتید وقتی شما در خروجی برق دارید همراه با نوسان و صدا احتمال زیاد مشکل یا خازن های ورودی و یا خازن های خروجی هستند صدا از سمت خروجی ادپتور میاید یا از سمت ورودی اداپتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گاهی خازن ها در تست سالم هستند اما کارایی خود را از دست داده اند.اکثرامولتی متر ها قابلیت تست نهایت تا 200 میکرو فاراد را دارند و 1000 میکرو را ندارند شما بهتر یک خازن1000 میکرو با همان مشخصات خریداری کنید و به ترتیب جای تک تک خازن های 1000 میکرو قرار دهید و برد را هم به برق بعد از هر جابهجایی وصل کنید تا خازن های خراب پیدا شوند.

https://s16.picofile.com/file/842188...18_1853167.jpg
              خدا وکیلی دقیق نمیشه گفت از کجا صدا میده از من میپرسی میگم احتمالا ترانسه ولی اونا رو هم جدا کردم تک تک قطع نشد شاید اصلا از پشت برده من صداشو ضبط کدم با عکس پشت مدار

https://s17.picofile.com/file/842198...119_185418.jpg این عکس پشت برد

https://s16.picofile.com/file/842198...84933.mp4.html این صدا که دایما تکرار میشه و وقتی برق و هم میکشم تا 5 ثانیه هنوز هست
              جدیدترین ویرایش توسط hamed_tay; ۲۰:۲۸ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰.

دیدگاه

خدا وکیلی دقیق نمیشه گفت از کجا صدا میده از من میپرسی میگم احتمالا ترانسه ولی اونا رو هم جدا کردم تک تک قطع نشد شاید اصلا از پشت برده من صداشو ضبط کدم با عکس پشت مدار

https://s16.picofile.com/file/842198...84933.mp4.html این صدا که دایما تکرار میشه و وقتی برق و هم میکشم تا 5 ثانیه هنوز هست
                سلام حواس پنجگانه انسان همیشه خطا و اشتباه دارند خیلی وقتا شما یک صدایی را میشنویی اما نمیتوانید جهت ان صدا را پیدا کنید.خب شما به نرم افزار گوگل پلی مراجعه کن و نرم افزار sound meter را دانلود کن .خب حالا اداپتور را به برق بزن گوشی را از گارد خارج کن قسمت پایینی گوشی میکروفون را تا جایی که میشه به قطعات برد نزدیک کن فقط مواظب باش با قطعات برخورد نکنه و عدد های نرم افزار را نگاه کن هرجا عدد ها زیاد شد مشکل همان جاست مثلا عدد نرم افزار همه جای برد 33 است اما نزدیک خازن های خروجی 36 خب عیب از خازن های خروجی هستش. راستی پشت برد هم میتونی این کار را انجام دهید اما قطعات پشت برد smd هستند این قطعات در صورت خرابی فکر نکنم صدایی تولید کنند.این کار را انجام دهید و نتیجه را اعلام کنید
                راستی از هندزفری استفاده نکنید از میکروفون خود گوشی استفاده کنید.راستی مواطب باشید دستان در زمان تست به برد برخورد نکند و دچار برق گرفتگی نشوید
                جدیدترین ویرایش توسط codenew; ۲۲:۱۶ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰.

دیدگاه

سلام حواس پنجگانه انسان همیشه خطا و اشتباه دارند خیلی وقتا شما یک صدایی را میشنویی اما نمیتوانید جهت ان صدا را پیدا کنید.خب شما به نرم افزار گوگل پلی مراجعه کن و نرم افزار sound meter را دانلود کن .خب حالا اداپتور را به برق بزن گوشی را از گارد خارج کن قسمت پایینی گوشی میکروفون را تا جایی که میشه به قطعات برد نزدیک کن فقط مواظب باش با قطعات برخورد نکنه و عدد های نرم افزار را نگاه کن هرجا عدد ها زیاد شد مشکل همان جاست مثلا عدد نرم افزار همه جای برد 33 است اما نزدیک خازن های خروجی 36 خب عیب از خازن های خروجی هستش. راستی پشت برد هم میتونی این کار را انجام دهید اما قطعات پشت برد smd هستند این قطعات در صورت خرابی فکر نکنم صدایی تولید کنند.این کار را انجام دهید و نتیجه را اعلام کنید
                  راستی از هندزفری استفاده نکنید از میکروفون خود گوشی استفاده کنید.راستی مواطب باشید دستان در زمان تست به برد برخورد نکند و دچار برق گرفتگی نشوید

راستی اگر صدا از ترانسی است که در عکس قطعات اطراف ان را مشخص کردم ممکنه از اپتوکوپلر باشه ان را از برد خارج و برد را به برق وصل کنید این قطعه را هم تست کنید

دیدگاه

سلام
                    من هر صداییی ازش شنیده بودم غیر از این یه سوال مهمی پیش میاد توان مورد نیاز تو خروجی هست اگه تو خروجی باشه پس اپتوکوپلرو مدار فیدبک سالمه و درایور یا ایسی سوئیچینگم تست کنید خلاصه هر صدایی داشتیم غیر از این حقشه اگه بگیم جلدلخالق

دیدگاه

سلام،دوست عزیز همونطور که قبلا هم گفته بودم پشت برد
                      مقاومت R18 جاش خالیه اول مقاومت بوده ولی کنده شده
                      شما یه مقاومت ۳۳ کیلو اهم جاش بذارین مشکل به احتمال ۹۰
                      درصد حل میشه صدای تق تق هم تو تمام منبع تغذیه های سویچینگ
                      ۹۵ درصد مربوط به ترانس میشه که علتش هم تخلیه شدن ناگهانی
                      ولتاژ تو اولیه ترانس هست.
                      تست کنین انشا الله حله مشکل.
                      سوال دیگه ای هم بود در خدمتم .
                      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                        سلام،دوست عزیز همونطور که قبلا هم گفته بودم پشت برد
                        مقاومت R18 جاش خالیه اول مقاومت بوده ولی کنده شده
                        شما یه مقاومت ۳۳ کیلو اهم جاش بذارین مشکل به احتمال ۹۰
                        درصد حل میشه صدای تق تق هم تو تمام منبع تغذیه های سویچینگ
                        ۹۵ درصد مربوط به ترانس میشه که علتش هم تخلیه شدن ناگهانی
                        ولتاژ تو اولیه ترانس هست.
                        تست کنین انشا الله حله مشکل.
                        سوال دیگه ای هم بود در خدمتم .
                        موفق باشید.
                        انگار جاش یه مقاومت بوده ممنونم از دقتتون

راستی اگر صدا از ترانسی است که در عکس قطعات اطراف ان را مشخص کردم ممکنه از اپتوکوپلر باشه ان را از برد خارج و برد را به برق وصل کنید این قطعه را هم تست کنید

باز هم صدا داد ولی صداش کلفتتر و کندتر شد

دیدگاه

سلام مجدد،به دلیل شکل خاص لحیم تو اونجایی که بنده گفتم
                          قطعا اونجا یه مقاومت بوده و ممکنه به هر دلیلی کنده شده باشه .
                          حتما موردی رو که گفتم امتحان کنین.
                          موفق باشید .

دیدگاه

خب اگر با خروج این قطعه(اپتوکوپلر) صدا تغییر کرده .میتونه مشکل از همین قطعه باشه شاید ضعیف شده. گاهی خرابی در یک قطعه میتونه عامل ایجاد صدا در دیگر قطعات شود.شما این قطعه را تست کردید؟؟؟ روش تست این قطعه به این شکل است مولتی متر روی حالت تست دیود گذاشته و پراپ ها را به پایه های 1و2 وصل کنید و جای پراپ ها را عوض کنید باید یک بار نشان مدار باز یا عددیک نشان دهد شودو یک بار عددی حدود 600 یا 700 نشان داده شود.اگر پراپ قرمز را به پایه 4 و پراپ مشکی را به پایه 3 وصل کنید مولتی متر باید عدد1 یا مدار باز را نشان دهد>دقت کنید پایه ها را روی عکس برایتان مشخص کردم واینکه این یک تست کلی است برای تست دقیق شما باید یک مدار بسازید و این قطعه را در مدار تست کنید

دیدگاه

خب اگر با خروج این قطعه(اپتوکوپلر) صدا تغییر کرده .میتونه مشکل از همین قطعه باشه شاید ضعیف شده. گاهی خرابی در یک قطعه میتونه عامل ایجاد صدا در دیگر قطعات شود.شما این قطعه را تست کردید؟؟؟ روش تست این قطعه به این شکل است مولتی متر روی حالت تست دیود گذاشته و پراپ ها را به پایه های 1و2 وصل کنید و جای پراپ ها را عوض کنید باید یک بار نشان مدار باز یا عددیک نشان دهد شودو یک بار عددی حدود 600 یا 700 نشان داده شود.اگر پراپ قرمز را به پایه 4 و پراپ مشکی را به پایه 3 وصل کنید مولتی متر باید عدد1 یا مدار باز را نشان دهد>دقت کنید پایه ها را روی عکس برایتان مشخص کردم واینکه این یک تست کلی است برای تست دقیق شما باید یک مدار بسازید و این قطعه را در مدار تست کنید

از مدار خارج کردم 1 رو به 2 وصل کردم ,و برعکس بکبار 0.989 و بار دیگر 0 نشون داد
                              پراب قرمز به 4 پراب مشکی به 3 صفر نشون داد برعکس هم زدم همینطور بود 0

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                              سلام مجدد،به دلیل شکل خاص لحیم تو اونجایی که بنده گفتم
                              قطعا اونجا یه مقاومت بوده و ممکنه به هر دلیلی کنده شده باشه .
                              حتما موردی رو که گفتم امتحان کنین.
                              موفق باشید .
                              یه 50 کیلو اهم پیدا کردم وصل کردم تق تق داشت ولی ولتاژ رو به بالا نوسان میزد این دفعه قبلا میشد 18.5-19.48 الان میشه 19.48 -19.90

جدیدترین ویرایش توسط hamed_tay; ۱۸:۴۷ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰.

دیدگاه

از مدار خارج کردم 1 رو به 2 وصل کردم ,و برعکس بکبار 0.989 و بار دیگر 0 نشون داد
                                پراب قرمز به 4 پراب مشکی به 3 صفر نشون داد برعکس هم زدم همینطور بود 0

یه 50 کیلو اهم پیدا کردم وصل کردم تق تق داشت ولی ولتاژ رو به بالا نوسان میزد این دفعه قبلا میشد 18.5-19.48 الان میشه 19.48 -19.90

https://s17.picofile.com/file/842316...129_125703.jpg
                                سلام مجدد،چند نکته وجود داره،
                                اولا اینکه مقاومتی که شما گذاشتین یه مقاومت ۲۲۰ کیلو اهمی
                                هست نه ۵۰ کیلو اهم!! 224 به معنی ۲۲۰ کیلو اهم میباشد.
                                بعدشم اینه که حالا طبق یکی از عکس های قدیمی که گذاشته بودین مطمئن شدم
                                که مقاومت R18 باید 100 کیلو اهم باشد،نه بالاتر نه پایین تر.
                                حالا اگه بازم مشکل حل نشد،باید رفت سراغ ترانزیستور ها و ماسفت ها
                                و خازن ها.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X