اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه مقاومت و خازن اسنابر ( جرقه گیر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه مقاومت و خازن اسنابر ( جرقه گیر)

با سلام به شما ....دوست عزیز .....می توانید برای روشنشدن آرام لامپ فیلامان دار از ترانس هم استفاده کنید .(.ترانس مناسب ) .به همین راحتی .

دیدگاه

سلام وقت بخیر
      من برای یک تریستور که روی دو فاز 380 ولت کار میکنه و جریان 50 آمپر برای بار سلفی را عبور میده یه مدار اسنابر لازم دارم
      همین بار سلفی مدار مشابه با جریان 5 آمپر خازن 100 نانو و مقاومت 8.2 کیلو اهم 5 وات استفاده شده
      مقدار و توان خازن و مقاومت برای این بار جدید چقدر باید باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smart-group نمایش پست ها
        سلام وقت بخیر
        من برای یک تریستور که روی دو فاز 380 ولت کار میکنه و جریان 50 آمپر برای بار سلفی را عبور میده یه مدار اسنابر لازم دارم
        همین بار سلفی مدار مشابه با جریان 5 آمپر خازن 100 نانو و مقاومت 8.2 کیلو اهم 5 وات استفاده شده
        مقدار و توان خازن و مقاومت برای این بار جدید چقدر باید باشه ؟
        سلام و درود،
        در این لینک شیوه محاسبه اسنابر توضیح داده شده:

دیدگاه

سلام برای این کاربرد بهتره از یک MOSFET قدرت به‌صورت رله هیبریدی استفاده کنی هنگام وصل ابتدا MOSFET حدود ۲۰ تا ۳۰ میلی‌ثانیه روشن شود سپس رله وصل شود و بعد MOSFET خاموش شود هنگام قطع هم ابتدا MOSFET روشن شود سپس رله قطع شود و در نهایت MOSFET خاموش شود با این روش کنتاکت‌های رله تقریباً بدون جرقه عمل می‌کنند و عمرشان بسیار بیشتر می‌شود برای بارهای مقاومتی مثل لامپ این روش از RC اسنابر مؤثرتر است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tesla2051 نمایش پست ها
            سلام برای این کاربرد بهتره از یک MOSFET قدرت به‌صورت رله هیبریدی استفاده کنی هنگام وصل ابتدا MOSFET حدود ۲۰ تا ۳۰ میلی‌ثانیه روشن شود سپس رله وصل شود و بعد MOSFET خاموش شود هنگام قطع هم ابتدا MOSFET روشن شود سپس رله قطع شود و در نهایت MOSFET خاموش شود با این روش کنتاکت‌های رله تقریباً بدون جرقه عمل می‌کنند و عمرشان بسیار بیشتر می‌شود برای بارهای مقاومتی مثل لامپ این روش از RC اسنابر مؤثرتر است
            با سلام به شما ..،،
            .روش خوبی است ...اما کنترل mosfet
            در مدارات ساده ،، گران در می آید
            البته برای مدارات مهم شاید هزینه چندان به چشم
            نیاید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X