اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ترانس منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ترانس منبع تغذیه

سلام من در اینترنت (یوتیوب) یه منبع تغذیه 24 ولت 20 امپر دیدم و میخوام بسازمش ولی یه سوال ذهنم رو مشغول کرده من با فرمول محسابه تعداد دور اولیه ترانس به عدد 8-9 دور برای اولیه میرسم ولی در ترانس این منبع تغدیه تعداد اولیه 20 دور هست. هسته از نوع er42 هست که سطح مقطعش 1.7 میشه ظاهرا فرکانس هم طوری که من محاسبه میکنم 142 کیلوهرتر باید باشه حالا سوال من این هست که اشتباه من در کجا هست که به جای 20 دور اولیه به 9 دور اولیه میرسم ؟ چون این منبع درست کار میکنه در اپارات هم دیدم یه نفر تو ایران همین منبع رو ساخته بود و کار میکرد . این شماتیک :

اینم اطلاعات ترانس گیت درایو و ترانس اصلی
    :

منبع ساخته شده توسط یه نفر در ایران :

اینم لینک یوتیوب که سازنده اصلی محسوب میشه و تمام فایل های مربوط به ساخت رو زیر ویدئو برای دانلود قرار داده :

فرمول فرکانسtl494 مگه این نیست ؟ F = 1/(Rt*Ct) با این حساب با خازن 1.5 نانوفاراد و مقاومت 4.7 کیلواهم فرکانس میشه تقریا 142 کیلوهرتز یا من اشتباه محاسبه میکنم ؟ اگر هم فرمول فرکانس این باشه F = 1.2/(Rt*Ct) فرکانس از 142 هم بیشتر میشه .

اینم که فرمول محاسبه اولیه ترانس هست :
    N(prim) = Vin(nom) x 10^8 / 4 x f x Bmax x Ac

N(prim) = 155 x 100000000 / 4 x 142000 x 1800 x 1.7

که میشه 8.9 دور یا همون 9 دور . بی مکس رو 1800 در نظر گرفتم که گفته شده بین 1200 تا 2000 باید در نظر گرفت . ولتاژ ورودی هم چون هاف بریج هست نصف در نظر گرفتم . کجای کار اشتباه هست ؟ اگه تعداد دور اولیه بیشتر از چیزی که نیاز هست پیچیده بشه چه اتفاقی میافته ؟

با تشکر .

پاسخ : سوال در مورد ترانس منبع تغذیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X