اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد جایگزینی باتری ماشین ریش تراش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی در مورد جایگزینی باتری ماشین ریش تراش

سلام دوستان و سال نو مبارک ...
    من ی ماشین ریش تراش دارم که دو تا باتری نیکل-کادمیم 1.2 ولت داره که به صورت سری وصل شدن ...باتری ها در حال حاضر رو به خرابیه ...میخواستم بدونم میشه از یک باتری لیتیوم یون به نحوی استفاده کنم داخلش و ماژول شارژش هم تغییر بدم ک با یو اس بی شارژ بشه؟ مشکل اینه ولتاژ مورد نیاز موتورش 2.4 ولته و ولتاژ ماکزیمم باتری لیتیوم 4.2 ..راه حلی دارید ارایه بدید

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد جایگزینی باتری ماشین ریش تراش

نوشته اصلی توسط foxy78 نمایش پست ها
    من ی ماشین ریش تراش دارم که دو تا باتری نیکل-کادمیم 1.2 ولت داره که به صورت سری وصل شدن ...باتری ها در حال حاضر رو به خرابیه ...میخواستم بدونم میشه از یک باتری لیتیوم یون به نحوی استفاده کنم داخلش و ماژول شارژش هم تغییر بدم ک با یو اس بی شارژ بشه؟ مشکل اینه ولتاژ مورد نیاز موتورش 2.4 ولته و ولتاژ ماکزیمم باتری لیتیوم 4.2 ..راه حلی دارید ارایه بدید
    با سلام و احترام
    دلیل خاصی داره که از باتریهای 1.2 ولتی NiMh استفاده نمیکنید؟
    موفق باشید.

دیدگاه

با خودم فکر کردم عمر باتری لیتیوم شاید بیشتر باشه هم اینکه بتونم با تغییر ماژول شارژ و تعویض سوکتش به شکل یو اس بی شارژش کنم ..گرچه شارژر خودش هم 5 ولت هست

دیدگاه

با خودم فکر کردم عمر باتری لیتیوم شاید بیشتر باشه هم اینکه بتونم با تغییر ماژول شارژ و تعویض سوکتش به شکل یو اس بی شارژش کنم ..گرچه شارژر خودش هم 5 ولت هست
        با سلام مجدد
        با توجه به ابعاد باتری مورد نظرتون جا دادنش در ریش تراش ممکنه سخت و یا حتی غیر ممکن باشه. (البته بستگی به فضای آزاد داخل ریش تراشتان دارد.) من اگر جای شما بودم همون باتری هم اندازه را انتخاب میکردم چون واقعا به دردسرهای بعدیش نمی ارزه.
        موفق باشید.

دیدگاه

سلام
          من همین کار رو با ریش تراش انجام دادم و باتریهای نیکل کادمیوم رو با یه باتری لیتیوم پلیمر 1000 میلی آمپری و یه ماژول شارژ عوض کردم. مدار خودش هم خارج کردم. شما کارتون رو انجام بدین نگران موتور هم نباشین سر راه موتور یه دونه دیود 1N5408 که سه آمپری هست قرار بدین یه مقدار از ولتاژ رو کاهش میده هیچ مشکلی هم ایجاد نمیشه

دیدگاه

سلام من یه ضبط آیوا دارم ترانسش رومیخوام عوض کنم وبرای یه سامسونگ که آمپلیstkداره وترانسشم6تاسیم داره عوض کنم امابرای ضبط آیوا7تاسیم خارج شده اگه میشه راهنمایی کنیدچطورراه بندازمش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X