اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

من با MUR460 تست کردم
    و زنر فیدبک رو هم 10 ولت گذاشتم
    خروجی ولتاژ ، 12.6 ولت بود با این شرایط

پین 4و3:

پین 4 و سورس:

فقط یک مسئله بار اولی که با این شرایط تست کردم،خروجی شد 11.3 ولت روی جریان 4.6
    دفعه های بعد هرچی باررو وصل کردم خروجی میومد روی 8.6 ولت و جریان 3.7

داغی ماسفت هم تغییری نکرده یا اگر کمتر شده باشه خیلی تغییر ناچیزی هست
    البته چیزی که من احساس کردم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
    نه. فقط سه قطعه اسنابر را وارد مدار کنید. و تست ها رو انجام بدید.
    من تست رو بدون خازن های سلف انجام دادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
      من با MUR460 تست کردم
      و زنر فیدبک رو هم 10 ولت گذاشتم
      خروجی ولتاژ ، 12.6 ولت بود با این شرایط

پین 4و3:

پین 4 و سورس:

فقط یک مسئله بار اولی که با این شرایط تست کردم،خروجی شد 11.3 ولت روی جریان 4.6
      دفعه های بعد هرچی باررو وصل کردم خروجی میومد روی 8.6 ولت و جریان 3.7
      داغی ماسفت هم تغییری نکرده یا اگر کمتر شده باشه خیلی تغییر ناچیزی هست
      البته چیزی که من احساس کردم
      من تست رو بدون خازن های سلف انجام دادم
      ببینید اگه دیود اسنابر نسوخته. کاهش ولتاژ میتونه در اثر داغی ماسفت باشه پس بذارید سرد شه دوباره تست کنید.
      الان از فیلم های امروز میشه نتیجه گرفت مدار در آستانه ورود به مد پیوسته است هر چن به خاطر اسپایک های فیدبک جریان در پین سه به صورت یک درمیان مدار نمی تونه وارد مد پیوسته بشه و جا زدن یک در میان پالس ها معادل اینه که فر کانس رو کم کرده باشید تا در هر پریود جریان سلف فرصت داشته باشه به صفر برگرده که خوب این توان خروجی رو کم می کنه.
      من پیشنهادم اینه که با توجه به اینکه یکبار با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 1n ماسفت طاقت آورد (البته نمی دونم همین ماسفت بود یا نه ) الان یه تست با همین بار اول با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 680p انجام بدید اگه پالس های جریان روی پین 3 پیوسته شد که خوب مدار رفته توی مد پیوسته اگه نشد خواستید با احتیاط یه تست هم با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 1n انجام بدید ببینید پالس های جریان روی پین 3 پیوسته می شند یا نه. اگه نشد فیلم
      تست1: کانال 1 با پراب X1 و 1v/div به پین4 و کانال 2 با پراب X1 و 500mv/div به پین 3. (10us/div و تریگر از کانال 1)
      را با همین 1n بذارید تا پیشنهاد بعدی رو بدم.
      خازن های سلف در مدار باشند.
      جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۱:۱۷ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰.

دیدگاه

ببینید اگه دیود اسنابر نسوخته. کاهش ولتاژ میتونه در اثر داغی ماسفت باشه پس بذارید سرد شه دوباره تست کنید.
        شرمنده،فراموش کردم بگم
        چون سفارش کرده بودید حواسم به دیود و مقاومت اسنابر باشه دستم روی اونها بود و اصلا داغ نشد،حالا باز میرم یه تست ازشون میگیرم
        من پیشنهادم اینه که با توجه به اینکه یکبار با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 1n ماسفت طاقت آورد (البته نمی دونم همین ماسفت بود یا نه ) الان یه تست با همین بار اول با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 680p انجام بدید اگه پالس های جریان روی پین 3 پیوسته شد که خوب مدار رفته توی مد پیوسته اگه نشد خواستید با احتیاط یه تست هم با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 1n انجام بدید ببینید پالس های جریان روی پین 3 پیوسته می شند یا نه. اگه نشد فیلم
        تست1: کانال 1 با پراب X1 و 1v/div به پین4 و کانال 2 با پراب X1 و 500mv/div به پین 3. (10us/div و تریگر از کانال 1)
        را با همین 1n بذارید تا پیشنهاد بعدی رو بدم.
        خازن های سلف در مدار باشند.
        چشم

دیدگاه

یه تست با همین بار اول با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 680p انجام بدید

خواستید با احتیاط یه تست هم با مقاومت و خازن فیدبک جریان برابر با 1K و 1n انجام بدید

فقط من یادم رفت خازن های سلف رو بیارم تو مدار،بعد که آوردم دیدم موج ها تفاوتی ندارن
          دیود اسنابر هم نسوخته و الان هر چقدر تست انجام دادم خروجی روی 11.3 و جریان 4.7 بود

دستور

دیدگاه

فقط من یادم رفت خازن های سلف رو بیارم تو مدار،بعد که آوردم دیدم موج ها تفاوتی ندارن
            دیود اسنابر هم نسوخته و الان هر چقدر تست انجام دادم خروجی روی 11.3 و جریان 4.7 بود
            دستور
            پیشنهاد:
            الان با 1 نانو اسپایک های ناخواسته سطحشون کم شده ولی هنوز هم بالای یک ولته. من دیگه جرات نمی کنم بگم خازن افزایش بدید ( اگه با افزایش خازن ماسفت بسوزه شایدم باید از یه ماسفت با جریان بالاتر استفاده بشه.) حالا باز با خوتون ولی به نظرم به جای افزایش خازن اول این کاررو کنید ببینید نتیجه همون تست چطور میشه (کانال 2 500mv/div):
            فرکانس را ببرید روی 60KHz. چون فیلتر جریان مقادیرش ثابته از یه جهت این مثل همون افزایش خازن فیدبک عمل می کنه ولی خوب ظاهرا چاره ای نیست. سوای اینکه حتی اگه ناپیوستگی پالس ها از بین نره با افزایش فرکانس توان خروجی بالاتر میره.
            جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۳:۳۶ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰.

دیدگاه

این هم با v/div=500m
              https://https://drive.google.com/fil...w?usp=drivesdk

اتفاقا الان که می*فرماید تازه متوجه شدم
              دقیقا رفتار مدار قبلا که تست میکردم ، موقع افزایش فرکانس مثل افزایش cfb بود

دیدگاه

دقت کنید یا اون مدار دیودی بالای اون شماتیکی که گذاشتم (کلمپ) یا خازن های سلف باید حد اقل یکی از این دو مورد تو مدار باشه وگرنه ولتاژ درین اسپایک های شدید در موقع قطع ماسفت میگره. حالا شانس اوردین با در آوردن خازنها و بدون اون دو تا دیود نسوخته.

اتفاقا الان که می*فرماید تازه متوجه شدم
                دقیقا رفتار مدار قبلا که تست میکردم ، موقع افزایش فرکانس مثل افزایش cfb بود
                خوب باز خوبه یه رفتار این مدار قابل پیش بینی بود
                این هم مقایسه شکل موج پین 3 با بیشترین و کمترین مقادیر خازن فیدبک جریان آزمایش شده.

راستش من که تغییر را خیلی ناچیز می بینم. فقط دامنه اسپایک ها یه مقدار کم شده و اون جاهایی هم که زیر 1 ولته ولی پالس مثلثی پشت سرش نیست احتمالاً با کاهش Time/div میشه دید که از یک ولت بالاتر زده که پالس رو قطع کرده. و احتمالاً خازن رو هنوز هم میشه بیشتر گذاشت چون حداقل به نظر من وقتی بزرگی خازن میتونه مشکل ساز بشه که پالس های مثلثی رو تضعیف کنه. الان حتی با خازن 1n هم تضعیف مشهودی در پالس های مثلثی و جود نداره.
                نظر شما چیه؟
                حالا من نمی دونم شما قبلاً این خازن رو تا چقدر بالا بردید و اون موقع در چه فرکانسی کار می کردید که فرمودید ماسفت نسبت به افزایشش حساسه (البته با همچین مضمونی). و البته شایدم اون موقع با اسیلاتور RC پالس ها دچار به هم ریختگی می شدند. الان با این اسلاتور خارجی حداقل شکل موج اسیلاتور پایداره.
                جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۲:۳۳ ۱۴۰۱/۰۸/۰۱.

دیدگاه

دقت کنید یا اون مدار دیودی بالای اون شماتیکی که گذاشتم (کلمپ) یا خازن های سلف باید حد اقل یکی از این دو مورد تو مدار باشه وگرنه ولتاژ درین اسپایک های شدید در موقع قطع ماسفت میگره. حالا شانس اوردین با در آوردن خازنها و بدون اون دو تا دیود نسوخته.
                  سلام
                  نه آقا من که عرض کردم سر از خود کاری نمیکنم
                  هم اسنابر و هم و هم اون دوتا دیود روسلف رو انداختم بعد خازن های سلف رو جدا کردم اینم چون داخل شماتیک حذفش کردید
                  فرکانس را ببرید روی 60KHz. چون فیلتر جریان مقادیرش ثابته از یه جهت این مثل همون افزایش خازن فیدبک عمل می کنه ولی خوب ظاهرا چاره ای نیست. سوای اینکه حتی اگه ناپیوستگی پالس ها از بین نره با افزایش فرکانس توان خروجی بالاتر میره.
                  الان برم سراغ این کار؟

دیدگاه

سلام
                    نه آقا من که عرض کردم سر از خود کاری نمیکنم
                    هم اسنابر و هم و هم اون دوتا دیود روسلف رو انداختم بعد خازن های سلف رو جدا کردم اینم چون داخل شماتیک حذفش کردید
                    سلام علیکم
                    چون من در پست 358 عرض کردم:
                    "ادامه تغییرات شکل را بعدا میگم چی کار کنید. فعلا فقط اسنابر را بذارید."

حالا اگه کلمپ را گذاشتید که کارش انجام داده. البته با کلمپ حد اکثر میشه تا همون نزدیکی های 18 ولت خروجی را بالا برد.
                    الان برم سراغ این کار؟
                    اما الان:
                    اگه خازن های سلف را حذف کردید و کلمپ روی مداره بذارید همینجوری باشه.
                    دیود زنراپتوکوپلر خروجی هم 10 ولت باشه.
                    فعلا فرکانس روی همون 40 کیلو باشه.
                    یکی از این دو تا تغییر هر کدوم براتون راحتتره انجام بدید:
                    1-مقاومت و خازن فیدبک 1K و 470p و مقاومت شنت را نصف کنید. مثلا اگه 0.05 هست الان 0.025 بذارید.
                    یا
                    2-مقاومت و خازن فیدبک 1K و 1n و مقاومت شنت همینی که الان هست. با خازن فیدیک جریان یه مقاومت 1 کیلو هم موازی کنید.

با بار حدود 1 آمپر
                    اگه پالس های مثلثی پیوسته بودند، بدون قطع تغذیه بار را کم کم زیاد کنیدمثلا یک بارِ همون مقداری موازی باهاش در خروجی بذارید و همین طور این کار را ادامه بدید تا حدود 4 آمپر .
                    ببینید پالس های مثلثی پیوسته می مونند.
                    مراقب داغی ماسفت هم باشید.
                    فیلم با بار حدود 4 آمپر را بذارید.
                    جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۱:۲۸ ۱۴۰۱/۰۸/۰۱.

دیدگاه

اگه خازن های سلف را حذف کردید
                      خازن ها در مدار هستند
                      درشون بیارم و تست ها رو انجام بدم؟

دیدگاه

خازن ها در مدار هستند
                        درشون بیارم و تست ها رو انجام بدم؟
                        خیر. اگه هستند که باشه. در این صورت کلمپ هم همزمان باشه زیر 18 ولت مشکلی نیست.

دیدگاه

2-مقاومت و خازن فیدبک 1K و 1n و مقاومت شنت همینی که الان هست. با خازن فیدیک جریان یه مقاومت 1 کیلو هم موازی کنید.
                          سلام،از کار خسته نشدم ولی اینترنت خستم کرد
                          بار 1 آمپر چیزی پیدا نکردم،همون 4.5 آمپر هست(دوتا لامپ موازی)
                          خروجی در هر دوحالت 12.8 ولت بدون بار و با بار 12 ولت و جریان حدود 4.7

1-مقاومت و خازن فیدبک 1K و 470p و مقاومت شنت را نصف کنید. مثلا اگه 0.05 هست الان 0.025 بذارید.

دستور

دیدگاه

سلام،از کار خسته نشدم ولی اینترنت خستم کرد
                            بار 1 آمپر چیزی پیدا نکردم،همون 4.5 آمپر هست(دوتا لامپ موازی)
                            خروجی در هر دوحالت 12.8 ولت بدون بار و با بار 12 ولت و جریان حدود 4.7
                            دستور
                            سلام علیکم
                            با روش مقاومت شنت 0.025 و مقادیر مربوط بهش
                            اول با یک لامپ ببینید پالسهای مثلثی پیوسه اند؟
                            اگه پیوسته بودند بعد لامپ دوم را وارد مدار کنید. ببینید هنوز پیوسه اند ؟
                            اگه با همون یه لامپ هم پیوستگی نداشتند دو تا رو سری کنید
                            اگه با دو تا سری هم پیوسته نشد شکل موج رو با همون دو لامپ سری بذارید.
                            جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۶:۲۷ ۱۴۰۱/۰۸/۰۱.

دیدگاه

با روش مقاومت شنت 0.025 و مقادیر مربوط بهش
                              فیلم گذلشتم
                              حتما باید با یک لامپ تست کنم؟

دیدگاه

فیلم گذلشتم
                                حتما باید با یک لامپ تست کنم؟
                                متوجه شدم.
                                ببینید من هدفم اینه که جریان ماسفت اونقدر کم بشه که مطمئن شیم ناپیوستگی پالسها در اثر فیدبک جریان نیست.
                                با یک یا دو لامپ سری ببینید میشه پالس ها رو پیوسته کرد؟ حالا فیلمم نذاشتید مشکلی نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X