اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن ماندن مداوم منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن ماندن مداوم منبع تغذیه

سلام...
    ممنون از اطلاعات مفیدت. احتیاط دارم همیشه بخاطر اطلاعت کمم بیشتر احتیاط میکنم اول فکرکردم شارژر خوده گوشیه خودش عملیات شارژ رو پروسس میکنه بعدهم پیش خودم گفت اگه یک اشتباه فکرم باطری رو در جعبه ی کوچک فلزی که ساختم شبیه قوطی کبریت از ورق کابینت ساختم باطری رو درونش جا دادم از هرطرف یکسانت فضا برا باطری گذاشتم اطرافش هیچ چیز مشتعل زا نگذاشتم حتی سیمهاش روکش نسوز زده جلوگیری از اتصال
    اها چراغ های اضطراری باز کردم دیدم باطریش شبیه باطری کتابی بود ورق لاستیکیش رو با سر پیچ گوشتی کندم دیدم دوتا جای سوراخ به قطر مداد بود که با پلاستیک نرمی شبیه تیوپ می*بود تعجب کردم بوی خوشی مث مواد دستشویی یا مثل بوی شامپو میداد!!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوست عزیز
    لینک ماژول گذاشتی وقتی باطری شارژ شد ولتاژ رو قطع میکنه یا باید خودمون از باطری جداش کنیم؟
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

تمام شارژرهای لیتیومی وقتی به انتهای پروسه شارژ میرسن باتری رو آفلاین میکنن ( اسمش روشه دیگه ... شارژ که کامل میشه شارژر قطع میشه ) .

پروسه شارژ باتری لیتیومی این شکلیه که وقتی ولتاژ سلول زیر ۳ ولت باشه شارژر با یک جریان خیلی کم روند شارژ رو شروع میکنه اگر باتری اتصال کوتاه شده باشه یا مرده باشه با این جریان کوچک منفجر نمیشه .
      وقتی ولتاژ سلول به حدود ۳ ولت رسیده با جریان نامی شارژ ( که قابل تنظیمه و معمولا یک سوم جریان باتری در نظر میگیرن ) بصورت جریان ثابت سلول رو شارژ میکنه .
      وقتی ولتاژ سلول به ۴.۲ رسید وارد فاز ولتاژ ثابت میشه ، وقتی جریان عبوری از باتری به یک دهم جریان تنظیمی شارژ بشه پروسه شارژ متوقف میشه ( چراغ نمایشگر فول شارژ اینجا روشن میشه )

اگر ولتاژ سلول حدود ۵۰ میلی ولت از ولتاژ فول شارژ کمتر بشه بسته به ولتاژ باتری مجددا فرایند فوق در یکی از حالتهای جریان ثابت یا ولتاژ ثابت قرار میگیره و نمایشگر سارژ روشن میشه .
      اون ماژول محافظ جریان ( برای جلوگیری از انفجار یا آسیب دیدن باتری زیر بار ) و حداقل و حداکثر ولتاژ سلول هم داره ... باتری بیش از حد تخلیه بشه ( به زیر ۲.۹ ولت برسه ) آفلاین میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
        اها چراغ های اضطراری باز کردم دیدم باطریش شبیه باطری کتابی بود ورق لاستیکیش رو با سر پیچ گوشتی کندم دیدم دوتا جای سوراخ به قطر مداد بود که با پلاستیک نرمی شبیه تیوپ می*بود تعجب کردم بوی خوشی مث مواد دستشویی یا مثل بوی شامپو میداد!!!!
        احتمالا این باتری لیتیومی بوده و نباید اون باز کنی یا بهش دست بزنی .. تا جایی که یادم میاد بیماری زاست
        کلا شارژ کردن باتری میتونه همراه با حادثه باشه و اتش سوزی و انفجار
        پس اول اطلاعات لازم بدست بیار و وقتی تونستی مدارتو تحلیل کنی شروع به ساخت کن
        چه توی نت و چه توی انجمن راجب شارژ زیاد بحث شده و مدار های مختلفی هست شما در این سطح قبل هر چیزی به افزودن اطلاعات نیاز دارید
        جالا این لینک هم مطالعه کن .. لینک خاصی نیست میخوام از یه جایی شروع کنی
        و اول از همه روس باتری های اسیدی و اتمی کار کن که کمتر خطرناک هستن
        یک مدار چراغ اضطراری ارزان قیمت بسازید بارها شاهد این بوده اید که به طور ناگهانی برق قطع شده و خانه یا محل کار شما در تاریکی مطلق فرو رفته است. در این

موفق باشی

دیدگاه

سلام مجدد دوست عزیز
          همین ماژول که لینکشو گذاشتی همه ی اینکارهارو محافظت میکنه یا قطعه یا ماژول دیگری نیازمنده؟

سلام دوست بامرام....
          نه بازش نکردم هیچجاش یه سرسوزن نشتی نداشت داخل پلاستیک بستمش و چند دور چسب برق محکم پیچوندم دور پلاستیک انداختم سطل اشغال

سلام دوست عزیز...
          نه بازش نکردم اندازه سرسوزن نشتی نداشت در یک پلاستیک پیچیدم با چسب برق محکم نوار پیچش کردم انداختم سطل آشغال

دیدگاه

سلام مجدد دوست عزیز
            همین ماژول که لینکشو گذاشتی همه ی اینکارهارو محافظت میکنه یا قطعه یا ماژول دیگری نیازمنده؟

سلام دوست بامرام....
            نه بازش نکردم هیچجاش یه سرسوزن نشتی نداشت داخل پلاستیک بستمش و چند دور چسب برق محکم پیچوندم دور پلاستیک انداختم سطل اشغال

سلام دوست عزیز...
            نه بازش نکردم اندازه سرسوزن نشتی نداشت در یک پلاستیک پیچیدم با چسب برق محکم نوار پیچش کردم انداختم سطل آشغال
            با درود
            این مازول که دوست گرامی معرفی کردن ماژول خوبیه و قیمت مناسبی داره
            فقط باید باتری مناسب بهش وصل بشه در حد سه هزار میلی امپر
            خروجی های اوت دارای محافظ جریان یک امپری هستن
            باتری هم که سر جای خودش وصل میشه
            وزودی هم که هم سوکت داره هم پایه لحیمی
            بعد شارز قطع میکنه ولی بهتره که باتری جدا بشه طبق توصیه ها

دیدگاه

سلام دوست عزیز..
              ممنون از جواب شما

دیدگاه

سلام دوست عزیز..
                ممنون از جواب شما
                با درود
                برای قطع کردن میتونی از یک مقایسه کننده استفاده کنی که هر وقت ولتاز به این حد رسید یک رله رو قطع کنه چیزی شبیه مدار محافظ
                برای اطظراری هم همچین حرکتی

اگرم از اون ماژول استفاده کنی که قطع کن نمیخواد
                و از مدارات خازنی هم میتونی برای ساخت شناور استفاده کنی که تو انجمن هم مدار هست ولی خب باید سرچ کنی مدار پیدا میکنی

و چند تا لینک
                لامپ LED شارژی یا لامپ اضطراری برای تامین برق خود از یک ups بهره می‌گیرد. دانش الکترونیک و خلاقیت به همراه تکنولوژی led

مدار منبع تغذیه به طور اتوماتیک در زمانی که کاهش ولتاژ داریم (Brownout) یک لامپ را روشن می کند. منبع ولتاژ آن یک باطری نیکل کادمیوم است .

جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۲۱:۰۴ ۱۴۰۱/۱۰/۰۶.

دیدگاه

سلام استاد عزیز...
                  ممنون از راهنمایت

دیدگاه

سلام استاد عزیز...
                    ممنون از راهنمایت
                    با درود
                    من حامل هستم خخ استاد نیستم
                    اخر نفهمیدم حامل درسته یا حمال
                    انواع اقسام آرتروز ها رو گرفتم .. نمیدونم این وزارت بهداشت کجاست یا بیمه فقط بلدن باج بگیرن
                    تازه یا سل گرفتم یا آسم خخ زیاد سرفه میکنم خخ
                    آی ام یک برده

دیدگاه

سلام استاد
                      اینجور نفرمایید(:
                      برا گفتن میگم هردوش از حمل کردن میاد بر وزن فاعل کننده کار میشه درزمان حال میشه میشه حامل(فاعل)مثلا من حامل خبری هستم یعنی در زمان الان.حمال بر وزن فعال هست مثلا مال زمان گذشته هست .حمال(فعال)مثلا فلانی حمال هست یعنی کارش از گذشته هست تا اطلاع ثانویی من ادبیات و عربیم بد بود اینجوری فهمیدم نوشتم(:
                      ما هممون حامل چیزی هستیم حمال هستیم از حمل دانش گرفته که دانشمندان و استاد دانشگاه*ها تا مردم هرکسی تجربه ای' فنی' یا فرمولی بکسی منتقل کنه تا جابجایی باری یا مسافری
                      دلیل سرفه ت شاید دلایلی داره میتونه از تعمیر برد باشه که تهویه مناسبی برا لحیم کاری نداری یا آلوده بودن هوای شهرتون باشه تا حساسیت فصلی و سرما تا آنفولانزا باشه.بیمه گفتی!خدا خیرشون بده چیزی از آدم نگیرن دادنش پیشکششون الهی....

دیدگاه

سلام استاد
                        اینجور نفرمایید(:
                        برا گفتن میگم هردوش از حمل کردن میاد بر وزن فاعل کننده کار میشه درزمان حال میشه میشه حامل(فاعل)مثلا من حامل خبری هستم یعنی در زمان الان.حمال بر وزن فعال هست مثلا مال زمان گذشته هست .حمال(فعال)مثلا فلانی حمال هست یعنی کارش از گذشته هست تا اطلاع ثانویی من ادبیات و عربیم بد بود اینجوری فهمیدم نوشتم(:
                        ما هممون حامل چیزی هستیم حمال هستیم از حمل دانش گرفته که دانشمندان و استاد دانشگاه*ها تا مردم هرکسی تجربه ای' فنی' یا فرمولی بکسی منتقل کنه تا جابجایی باری یا مسافری
                        دلیل سرفه ت شاید دلایلی داره میتونه از تعمیر برد باشه که تهویه مناسبی برا لحیم کاری نداری یا آلوده بودن هوای شهرتون باشه تا حساسیت فصلی و سرما تا آنفولانزا باشه.بیمه گفتی!خدا خیرشون بده چیزی از آدم نگیرن دادنش پیشکششون الهی....
                        نصف زبان ما عربیه
                        بدجور قاطی کردیم
                        نمیدونم دستور زبان کنونی ما چگونه ست .. چون عربی پارسی و غیره قاطی شدن
                        فقط زبان مون نیست که معلوم نیست چی به چیه
                        کلا اسم کشورمون فقط برمیگرده به باستانش .. فقط یه اسم ازش مونده به یادگار
                        واقعا ایران نیست .. و چقدر فرق هست بین ادم ها و بوم هام

نه لحیم کاری نمیکنم .. سرفه زیاد میتونه دلایل زیادی داشته باشه از مجاورت و تماس با مواد شیمیایی تا آسم و سل و الودگی هوا و بماری مثل انفلانزا ووو
                        مال من شغلیه
                        حداقل نصف شغل ها بیماری های مربوطه دارن .. ولی وزارت بهداشت کارش فقط باج گرفته و حق سکوت گرفته
                        یه رنگ کار های هست که بعد شروع کار حدود 5 سال بعدش میمیرن .. به اون کارگر ها هم چیزی نمیگن .. حتی حقوق بیشتری بهشون نمیدن
                        سواستفاده تادلت بخواد تو این کشور ریخته .. کار وزارت بهداشت همین ولی معروف به نا بهداشت بهتره بگیم وزارت کثافط
                        تو این زمونه که دکترا جیب ادم ها رو خالی میکنن و سهم دولت رو میدن باید از بیماری ترسید
                        تازه حین بیهوشی بیضه های ادم برندارن خوبه اخه بیضه یکی رو دزدیده بودن دکترا جاش توپ پلاستیکی گذاشته بودن .. سرچ کنید
                        من دارم 10 برابر مزدم بیمار میشم و در اینده باید هزینه کنم که اونم خیلی ها هزینه درمان ندارن
                        ظرف روز هاست داره دندون درد تحمل میکنه چون نداره چندین ملیون برا یه دندونش هزینه کنه ووو
                        خلاصه برده داری شاخ دم نداره .. همینه
                        راستی بسته های اینترنتی شما هم 10 برابر شده ؟ یه ماهه ها شدن 220 هزار خخ جالب از رو نمیرن خخ هر روز گستاخ تر میشن
                        بگذریم
                        راستی و.اقعا استاد نیستم از شوخی گذشته
                        استاد بودن خیلی بالاتر از جایی که من هستم
                        اگه یه رشته ورزشی فرضش کنیم من همون بچه ولگردم که برای تماشای مسابقات ورزشی رفته البته بلیط هم نخریده
                        سپاس
                        جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۹:۲۹ ۱۴۰۱/۱۰/۰۸.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          پس بیماریتون مربوط به شغلتونه.درسته از همه ثروتها ومنابع باارزش فقط ایران خانم برامون مونده.از بیمه و وزارت بهداشت نگو من چندین ساله بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هستم چون بیمار نشدم از هیچ کدوم استفاده نکردم ماهی انقد از بابت تکمیلی میگرفتن تا سال99 مریض شدم دو عمل جراحی شدم کلا روی هم 45 میلیون شد(غیراز مخارج جانبی) مدارک رو آوردیم بیمه تکمیلی که هزینه رو بده که سالیان پول ازم میگرفتن بردیم برگشت داده شد گفتم فاکتور ولیست اقلام نیست داخل پرونده دوباره بردم بیمارستان حسابداری گفت این فاکتور قیمت*ها اینم لیست دوباره بردیم بیمه گفت اسم فاکتورها اسم خودت نیست بارسوم بردم بیمارستان گفت بیمه شما داره بهانه میگیره لیست خریداری میشه فاکتور به اسم بیمارستان خریداری میشه بشما نگفتیم برو فلان وسیله رو بخر بیار تا فاکتور فروش اسم خودتون باشه اتاق عمل هم علم غیب نداره که وسیله ی که خریداری میکنه تو بدن فلان بیمار میره تا به اسم اون بیمار خریداری کنیم.خلاصه دیدم بیمه تکمیلی نمیخاد بده یکماه بعد باز یه عمل دیگه داشتم عمل کردم پرونده رو گرفتم مطالعه ش کردم دیدم عین همون لیست استفاده شده وسایل نوشته پیش خودم گفتم پس رو اینم ایراد میگیرن بردم تکمیلی تعجب اینجاس ایراد نگرفت فقط گفت سقف قیمت بیمه سالی12تومنه این 12تومن چندبار واریز کردن.یچیز فهمیدم پرونده قبلیم مشکل نداشته پرونده دومم هم نگارشش عین اولی بود ولی دومی قبول کردن خلاصه33تومن از جیب دادم بااینکه سالهاست ماهی انقد تومان از حقوقم کم میکردن بیشتر از 12ساله ماهانه پول دادم تا سال 99هم از تکمیلی استفاده نکردم.اینجور حقمو خوردن
                          عزیز منadslدارم پارسال 480گیگ پهنای 8گیگ شدسیصدو خورده ی امسال که یکسال سرآمد 5دی سرویس گرفتم 600گیگ پهناباند 8گیگ خریدم 512تومن.خیلی کم بسته میگیرم اونم اگه جایی مسافرت بدم به نت نیاز داشته باشم

دیدگاه

سالهاست ماهی انقد تومان از حقوقم کم میکردن بیشتر از 12ساله ماهانه پول دادم تا سال 99هم از تکمیلی استفاده نکردم.اینجور حقمو خوردن
                            عزیز منadslدارم پارسال 480گیگ پهنای 8گیگ شدسیصدو خورده ی امسال که یکسال سرآمد 5دی سرویس گرفتم 600گیگ پهناباند 8گیگ خریدم 512تومن.خیلی کم بسته میگیرم اونم اگه جایی مسافرت بدم به نت نیاز داشته باشم
                            با درود
                            جالب اینجاست هیچ بیمه ای ندارم بجز یه بیمه درمانی که نمیدونم اسمش چیه چون اصلا
                            اخرین بارم پام شکست که اصلا نگاه پام یا عکسش نکرد گفت برو گچش کن .. یه مسکنم برام ننوشت که بیمه بخواد بخرج بیوفته .. بعد یکی اومد گچ اماده گذاشت روش بستش گفت برو ..

سرعت و پهنای باند اینا همش دروغ و الکیه .. من تو چند مدلش هیچ تفاوتی ندیدم و همینجوری نت میخوره
                            جدیدا که خیلی گرونش کردن تا هم محصل ها و یا افراد کم درامد کمتر بتونن مجازی بیان و از تحولات با خبر نشن .
                            خلاصه عجب آشفته بازاری ست ایران .. برای یه عده شده بهشت برا یه عده شده جهندم ..
                            جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۲۰:۰۸ ۱۴۰۱/۱۰/۰۸.

دیدگاه

سلام استاد...
                              چه شهری هستین دکتر فله ی میگه شکسته دارو بخور نخور نرو نیا (:
                              اره نت رو درست میگی من بی کله هعی پهنای باند بیشتری بخرم اونی که مسئول فروش سرویس بود گفت مگه پول علف خرسه گفتم میخام سرعتم زیاد بشه' گفت اگرم از مخابرات تا دم خونتون فیبر نوری باشه از 8گیگبایت هرچه بیشتر بخری سرعتت بالاتر نمیره فقط پول بیشتری ازت میگیرن شیر اینترنت دستشون محدود سرعته به اسم پهنای باندت بیشترمیشه'گفتم از مخابرات تا دم خونمون سیمی هست'گفت پس هیچی ??????

دیدگاه

سلام استاد...
                                چه شهری هستین دکتر فله ی میگه شکسته دارو بخور نخور نرو نیا (:
                                اره نت رو درست میگی من بی کله هعی پهنای باند بیشتری بخرم اونی که مسئول فروش سرویس بود گفت مگه پول علف خرسه گفتم میخام سرعتم زیاد بشه' گفت اگرم از مخابرات تا دم خونتون فیبر نوری باشه از 8گیگبایت هرچه بیشتر بخری سرعتت بالاتر نمیره فقط پول بیشتری ازت میگیرن شیر اینترنت دستشون محدود سرعته به اسم پهنای باندت بیشترمیشه'گفتم از مخابرات تا دم خونمون سیمی هست'گفت پس هیچی ������
                                با درود
                                ولا همه جای ایران سرای من است یعنی همه جای این خراب شده همینجوره
                                خب منم برای همین بیانش کردم که تعجب ادم ها رو بر می انگیزه
                                پات بشکنه از درد راضی به مرگ بشی بعد یه مسکن هم بهت ندن و یه بسته مسکن هم برات تجویز نکنن .. خودت فکرشو کن باید چقدر درد بکشی با پای شکسته
                                چند بار بهش گفتم لازم نیست یه نگاه بهش بندازید .. جوابمو نداد انگار بدهکارش بودم
                                یه ویلچر نبود سوارش بشم .. از این اتاق به اون اتاق .. باز یه خانوم بود از پام عکس گرفت اونم انگار بدهکارش بودم صیغه ش کرده بودم بهش پول نداده بودم
                                کلا این ادما احساسات درست حسابی ندارن .. اینقدر ادم مرده و تکه تکه شده دیدن که انگار نه انگار .. فقط دنبال اینن یه جنازه پیدا بشه اعضای بدنشو بدزدن خخ
                                سریع مفاصل زانو رو درمیارن .. نمیدونم عنبیه چشم اینا خخخ
                                حالا اگه همه دوستان خاطره هاشونو بگن تازه اشنایی بیشتری پیدا میکنی .. از کلابرداری های پرسنل .. و غیره و غیره

درسته دکتر بیمارستان عمومی یه نگاه هم به پام نکرد و فقط چند ثانیه عکس پامو و دیگر کاغذ و مدارک گرفت چند بار زد تو میزش و مرتبشون کرد و بعد به طرفم پرت کرد شبیه جوکه .. ولی واقیعت داشت و نتیجه ش شد این که بعد چند سال هنوز پام کبوده و سر جاش جوش نخورده و با کوچک ترین فشاری باز میشکنه

خب برای این چیز هاست ملت حالشون بد .. فساد همه جا رو گرفته .. از ملت استفاده ابزاری میکنن .. انواع سو استفاده ها .. جان مال ناموس
                                وقتی فتوا میدن همسراتونو بدین زوار عراقی خستگیشون دراد ثواب داره .. بقیه ماجرا معلوم دیگه ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X