اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر موبایل با منبع تغذیه کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر موبایل با منبع تغذیه کامپیوتر

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر منظورتون از فست شارژ ۵ ولت ۲ آمپره این فست شارژ محسوب نمیشه ، شارژر استاندارد ۱۰ واته که اکثر دستگاههای ۲۰۱۲ به بعد ساپورتش میکنن .

فست شارژ پروتکلهای خاص خودش رو داره ، ولتاژهاش بیشتر از ۵ ولته ... شارژر و دستگاه زیر شارژ باهم ارتباط دیتا دارن و ...

اتصالات الکتریکی هاب ( یا حداقل هابهای معمولی ) ضعیف تر از اونیه که هر پورت بتونه ۲ آمپر استاندارد رو تامین کنه .

پایه های مثبت و منفی سوکت usb تایپ A تا منبع تغذیه باید با سیم نسبتا ضخیم مسی مجزا متصل بشه .

سوای این موضوع از منبع تغذیه تا سوکت موبایل طبق استاندارد در جریان ۲ آمپر حداکثر ۱۰۰ میلی ولت روی هر لاین ( برای دو لاین مثبت و منفی ۲۰۰ میلی ولت ) افت ولتاژ مجاز داریم .

اگر افت ولتاژ شما از قبل پورت یو اس بی تا سوکت موبایل روی هر لاین بیشتر از ۱۰۰ میلی ولته اتصالات و کابل شارژر استاندارد نیستن که باید بررسی کنید مشکل از کجاست ( سوکتها ، کابل یا هر سه ) و برطرفش کنید . اکثر کابلهای غیر فابریک این مشکلات رو دارن .

در مورد ریپل فرکانس بالا موبایل و کلا تغذیه از طریق پورت یو اس بی حساسیتی به این موضوع ندارن ... تغذیه یو اس بی همیشه بوسیله سیستمهای سوییچینگ فرکانس بالا تامین میشه ، خود کامپیوتر و موبایل کلی منابع نویز فرکانس بالای دیگه هم دارن که به ریپل تغذیه اضافه میشن ( تمام رگولاتورها و پاور منیجرهای هر دو سیستم منابع سوییچینگ هستن )

در ارتباط دیتا ( شامل شارژر معمولی و سیستم شما نمیشه ) پورت یو اس بی استاندارد هر طرف یک خازن ۱ میکروی esr پایین متصل به سوکتها دارن ( حداکثر خازن بای پاس یو اس بی همینقدره )

پ.ن : در شارژر مد نظر شما دو تا پایه DM و DP اتصال باز باید باشن .

اگر تاچ موبایلتون با شارژر بهم میریزه شیلد سوکت سمت شارژر وصل نشده که باید بدنه سوکت یو اس بی به گرند سیستم وصل بشه ( گرند همون تغذیه منفی هست ) .

در شارژر های استاندارد ۲ آمپر ولتاژ تغذیه اسما ۵ ولته ... رسما بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلی ولت خروجی رو اضافه در نظر میگیرن که افت ولتاژ کابل و سوکتها جبران بشه . این ولتاژ اضافه باعث میشه پاورمنیجر گوشی روی مود usb سوییچ نکنه ( در مود usb گوشی جریان شارژ رو به ۵۰۰ یا ۹۰۰ میلی آمپر بسته به اینکه ارتباط usb2 یا usb3 تشخیص بده محدود میکنه ... در حالتی که ارتباط دیتا تشخیص نده پاور منیجر جریان کشی رو روی حد ۴.۶۵ ولت در سمت گوشی نگه میداره که به منبع تغذیه و اتصالات آسیب نزنه )
    سلام بدنه سوکت usb رو به گراند وصل کردم اما فرقی نکرد و بازم توی تاچ موبایل مشکل دارم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    درود، یک فازمتر به بدنه پاور متصل کنید، اگر چراغش روشن شد یعنی گرند خروجی ها فاز ضعیفی داره که باعث اختلال در تاچ خازنی گوشی میشه. معمولا با وصل کردن ارت به بدنه
    مشکل حل میشه. در شارژر های فابریکی موبایل برای جلوگیری از این مشکل خازن سرامیکی کلاس Y قرار میدهند.
    سلام
    ممنون میشم نحوه اتصال خازن سرامیکی y رو توضیح بدین...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidtb نمایش پست ها
      سلام بدنه سوکت usb رو به گراند وصل کردم اما فرقی نکرد و بازم توی تاچ موبایل مشکل دارم
      همونطور که دوستان گقتن منبع تغذیه اتون اتصال امپدانس بالا ( خازنی یا مقاومتی ) با گرند ولتاژ بالا داره .
      این اتصال رو قطع کنی درست میشه.

برای تست میتونید جهت دوشاخ پریز تغذیه رو عوض کنید اگر مشکل رفع شد حتما تغذیه اتون از داخل اتصال گرند به گرند داره
      جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۰:۱۱ ۱۴۰۱/۱۲/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidtb نمایش پست ها

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
        ممنون میشم نحوه اتصال خازن سرامیکی y رو توضیح بدین...
        معمولا داخل خود پاور خازن کلاس Y وجود داره ولی ظرفیتش مناسب نیست یا کارایی خودشو از دست داده، فازمتر زدید؟
        قاب پاور رو باز کنید کنار محل ورودی سیم برق دو عدد یا 3 عدد خازن عدسی آبی رنگ میبینید.که با حذفشون مشکل بر طرف میشه.
        یک راه دیگه، اگر شارژر همیشه یجا باقی میمونه و حمل نمیشه، بین بدنه پاور و سیم نول ورودی یک مقاومت 100 کیلو اهم قرار بدید. البته اگر جای دوشاخه عوض بشه ممکنه در صورت لمس بدنه پاور برق گرفتگی خفیفی رو حس کنید!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X