اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعویض ترانزیستور 13009 با 13007 در منبع تغذیه تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعویض ترانزیستور 13009 با 13007 در منبع تغذیه تابلو روان

سلام
    من یک منبع تغذیه زنبوری تابلو روان 5 ولت 40 آمپر چک کردم دو تا ترازیستور 13009 پکیج بزرگ داشت که سوخته بودن
    می تونم جای این دو تا از ترانزیستور های 13007 که داخل پاور های قدیمی کامپیوتر هست استفاده کنم؟

پاسخ : تعویض ترانزیستور 13009 با 13007 در منبع تغذیه تابلو روان

درود
    جریان کلکتور 13007 ، 8 آمپر و جریان کلکتور 13009 ، 12 آمپر است لذا 50 درصد جریان دهی بیشتری دارد و بعید است بتوانید از 13007 استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      جریان کلکتور 13007 ، 8 آمپر و جریان کلکتور 13009 ، 12 آمپر است لذا 50 درصد جریان دهی بیشتری دارد و بعید است بتوانید از 13007 استفاده کنید.
      حتی اگه توقعم پایین تر بیارم و دیگه آمپر کمتری از دستگاه بکشم باز هم شدنی نیست؟
      8 آمپر 30 درصد کمتر از 12 آمپر هست شما چرا می فرمایید 50 درصد کمتره؟

دیدگاه

درود
        بله 30 درصد پایینتر است من نسبت به 8 آمپر گفتم . اما شما چگونه میخواهید جریان کمتری از دستگاه بکشید ؟
        معمولا هر دستگاه بر حسب نیازش(توانش که حاصلضرب جریان در ولتاژ کاریش است) جریان میکشد و بدون دستکاری در طراحی نمیتوان توانش را تغییر داد و خب این یعنی استاندارد طراحی را باید به هم زد مثلا یک لامپ 200 وات حدودا 1 آمپر جریان میکشد حالا شما برای تغییر توان باید بکمک دیمر نور را کم کنید تا توان کمتری مصرف کند خب این دیگر لامپ 200 وات با روشنایی استانداردش نیست . ضمنا مدار تغذیه لامپ را هم دستکاری کرده اید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها
          سلام
          من یک منبع تغذیه زنبوری تابلو روان 5 ولت 40 آمپر چک کردم دو تا ترازیستور 13009 پکیج بزرگ داشت که سوخته بودن
          می تونم جای این دو تا از ترانزیستور های 13007 که داخل پاور های قدیمی کامپیوتر هست استفاده کنم؟

من 13005گذاشتم و با جریان کشی ده آمپری چند ماهه مشکلی نداره...

دیدگاه

سلام

درود،
            از نظر تجربی، اگر سطح توقعتون رو کمتر کنید اکثرا مشکلی نداره.
            ولی در اینصورت با کوچکترین نوسان برق یا تغییر ناگهانی جریان کشی
            احتمال سوختن ترانزیستور ها بالا می‌ره.
            البته برای حل این مشکل پیشنهاد میکنم مقدار مقاومت بیس ترانزیستور ها رو افزایش دهید.

دیدگاه

خیر ...عیار پاور زیر بار نامی مشخص میشه و اینکه رو تابلو روان بره مشخص میکنه زیاد دوام نمی تونه بیاره

دیدگاه

درود
                اصلا بحث راجع به این مطلب غیر کارشناسیه اگر طراح میتوانست با ترانزیستور 13007 مدار را طراحی کند و بصورت استاندارد در جریان لازم از آن کار بگیرد دیگر لزومی نداشت از ترانزیستور 13009 با جریان بالاتر و قیمت بیشتر استفاده نماید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
                اصلا بحث راجع به این مطلب غیر کارشناسیه اگر طراح میتوانست با ترانزیستور 13007 مدار را طراحی کند و بصورت استاندارد در جریان لازم از آن کار بگیرد دیگر لزومی نداشت از ترانزیستور 13009 با جریان بالاتر و قیمت بیشتر استفاده نماید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                  درود،
                  از نظر تجربی، اگر سطح توقعتون رو کمتر کنید اکثرا مشکلی نداره.
                  ولی در اینصورت با کوچکترین نوسان برق یا تغییر ناگهانی جریان کشی
                  احتمال سوختن ترانزیستور ها بالا می‌ره.
                  البته برای حل این مشکل پیشنهاد میکنم مقدار مقاومت بیس ترانزیستور ها رو افزایش دهید.
                  ممنون از پاسخگوییتون
                  با 13007 مدار شروع به کار کرد
                  امروز دو تا ترانزیستور گردن کلفت 2sc2625 به پستم خورد
                  امکانش هست جای 13009 این دو تا 2sc2625 را جایگزین بکنم یا همون 13007 ها بهتر هستن؟

دیدگاه

ممنون از پاسخگوییتون
                    امکانش هست جای 13009 این دو تا 2sc2625 را جایگزین بکنم یا همون 13007 ها بهتر هستن؟
                    البته که 13009 از هر سه قوی تر هست. ولی در صورت عدم وجود ترانزیستور 13009 بهتره از 2sc2625 استفاده کنید چون جریان 10 امپر رو تحمل میکنه ولی 13007 جریان 8 آمپر رو تحمل میکنه
                    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

ممنون از پاسخگوییتون
                      بله دوست عزیز 2SC2625 جایگزین خوبی هست.
                      البته احتمالا استوک و کارکرده پیدا کردید وگرنه 2SC2625 الان
                      نسبتا کمیابی هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                        بله دوست عزیز 2SC2625 جایگزین خوبی هست.
                        البته احتمالا استوک و کارکرده پیدا کردید وگرنه 2SC2625 الان
                        نسبتا کمیابی هست!
                        بله استوک هست
                        همین طوری مثل 13007 ها بزنم بره؟ نیاز به تغییر قطعه دیگه نیست؟

دیدگاه

بله استوک هست
                          همین طوری مثل 13007 ها بزنم بره؟ نیاز به تغییر قطعه دیگه نیست؟
                          بله ، نیازی به تغییر قطعه ای نیست.
                          هر چند بهره اونها تفاوت دارن اما مهم نیست.
                          البته بشرطی که اطمینان ۱۰۰ درصدی بر سلامت ترانزیستور های مورد
                          نظر داشته باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X