اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل بالاست تغذیه لامپ زنون - HID 23000 V

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل بالاست تغذیه لامپ زنون - HID 23000 V

درود دوستان عزیز

یه بالاست زنون دارم مال ماشین که کار نمیکنه ،

میخوام اگه خودمو نکشت ازش به عنوان حشره کش برقی استفاده کنم??????
    چجوری میشه ولتاژ ۲۳۰۰۰ رو کمتر کنم ؟
    بازش کردم ۱۲ ولت که بهش دادم برد اولیش ۲۷۶ ولت دی سی خروجی میده ولی توی قسمت افزایش دهنده‌ش دیدم خازنش ترکیده و اصلا معلوم نیست چه خازنی بوده ؛ و اینکه خازن انگار سه تا پایه داره دلیلش رو نمیدونم

وقتی ام بهش ولتاژ میدم یه جرقه تو قسمت افزایش دهنده میزنه ؛ طبیعیه ؟

عکس هاش رو میذارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

جدیدترین ویرایش توسط hossein_._gh; ۰۷:۱۶ ۱۴۰۲/۰۳/۲۱.

پاسخ : مشکل بالاست تغذیه لامپ زنون - HID 23000 V

درود
    - چرا دو تا تاپیک برای مشکل خود ایجاد کرده اید ؟
    - از بالاست بعنوان حشره کش نمیتوان استفاده کرد. چون بالاست بطور لحظه ای یک ولتاژ بالا را برای یونیزه کردن گاز داخل لامپ ایجاد کرده سپس این ولتاژ کاهش می یابد و جریان با ولتاژ برق شهر از طریق گاز برقرا رمیگردد ولی حشره کش به ولتاژ بالا حدود 2 تا 3 هزار ولت بصورت دائمی نیاز دارد.
    - خازنها معمولا دو پایه هستند ، مگر خازنهایی که در مدارات راه اندازی موتورها استفاده میشوند که 3 پایه هستند و در حقیقت دو خازن در یک پکیج قرار دارد و یک پایه مشترک است.
    - بدون وارسی کامل مدار و احیانا درآوردن نقشه آن نمیتوان به مقدار خازن دست یافت و یا باید مدارات مشابه آن را با این مدار مقایسه کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      - چرا دو تا تاپیک برای مشکل خود ایجاد کرده اید ؟
      - از بالاست بعنوان حشره کش نمیتوان استفاده کرد. چون بالاست بطور لحظه ای یک ولتاژ بالا را برای یونیزه کردن گاز داخل لامپ ایجاد کرده سپس این ولتاژ کاهش می یابد و جریان با ولتاژ برق شهر از طریق گاز برقرا رمیگردد ولی حشره کش به ولتاژ بالا حدود 2 تا 3 هزار ولت بصورت دائمی نیاز دارد.
      - خازنها معمولا دو پایه هستند ، مگر خازنهایی که در مدارات راه اندازی موتورها استفاده میشوند که 3 پایه هستند و در حقیقت دو خازن در یک پکیج قرار دارد و یک پایه مشترک است.
      - بدون وارسی کامل مدار و احیانا درآوردن نقشه آن نمیتوان به مقدار خازن دست یافت و یا باید مدارات مشابه آن را با این مدار مقایسه کرد.
      خودبخود دوتا شد شاید بخاطر مشکل اینترنت بوده و امکان حذف هم وجود نداشت
      البته این بالاست ۱۲ ولت و مال ماشینه و با برق شهر کار نمیکنه
      گفتم شاید اگه لامپی در کار نباشه ، هربار موقع اتصال کوتاه شدن این ولتاژ برقرار بشه
      به هر حال ممنونم از توجهتون

دیدگاه

درود
        فرقی نمیکند که تغذیه 12 ولت باشد یا 220 ولت بعداز یونیزه شدن گاز داخل لامپ و برقرار شدن جریان از طریق آن ولتاژ به میزان تغذیه تقلیل خواهد یافت .
        اتصال کوتاه کردن دو سر خروجی قطعا باعث سوختن ترانزیستور تقویت کننده خروجی خواهد شد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X