اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 24 ولت به 12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 24 ولت به 12 ولت

در مورد موازی کردن نمی تونم بگم جواب میده یا نه.من خودم 7805 موازی کردم ...تقریبا خوب بود.باید تست کنید...
    باید سوییچینگ طراحی کنید که چون تجربشو ندارید کار ساده ای نیست.البته منم ندارم.اینجا دیگه تخصص آقای ahmadmn رو می طلبه.
    نگفتید 4آمپر رو برای چه کاری می خواید?

دیدگاه

من یادمه یه جایی خونده بودم سری 78xx را نباید موازی بست .

معمولا با ترانزیستور جریان خروجی را بالا میبرند .

البته در عمل من موازی نکردم

دیدگاه

یکی از دوستان سه تا رو با هم موازی کرده بودند و مشکلی پیش نیومد ، ولی میگن بهتره که منابع ولتاژ با هم موازی نشن چون تلفات بالا میره

شما به شکل زیر که همون پیشنهاد آقای نصرالله زاده است نگاه کنید ، جریان اضافی ترانزیتسور رو روشن میکنه و مابقی جریان از ترانزیستور عبور میکنه

منبع :http://www.electro-tech-online.com/electronic-projects-design-ideas-reviews/15890-need-help-about-7805-regulator-circuit.html

دیدگاه

.
          نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
          معمولا با ترانزیستور جریان خروجی را بالا میبرند .
          البته در عمل من موازی نکردم
          فرمایشتون صحیحه.
          این کار اصولی نیست.اگه بود در دیتاشیت به عنوان یکی از روش های افزایش جریان معرفی می شد.
          حالا یه سوال:
          چون این یه آی سی سویچینگه ...استفاده از ترانزیستور مشکل ایجاد نمی کنه؟انگار یه جوریه..... :biggrin:

دیدگاه

جناب حسنی
            فکر کنم من متوجه نشدم
            فرمودید 78XX سوئیچینگه ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام. من یه تعداد زیادی از 7812 رو موازی کردم. اما نتیجه جالبی دستگیرم نشد. فکر نمیکنم تلفات انرژی داشته داشیم. چون جریان قبل از رگولاتورها و بعد از اونها تقریبا یکسان بود. فقط مشکل اینجاست که جریانی متناسب با تعداد رگولاتورها به دست نمیده. یه چیز دیگه..... سری 78 سویچینگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یعقوبی
                یکی از دوستان سه تا رو با هم موازی کرده بودند و مشکلی پیش نیومد ، ولی میگن بهتره که منابع ولتاژ با هم موازی نشن چون تلفات بالا میره

شما به شکل زیر که همون پیشنهاد آقای نصرالله زاده است نگاه کنید ، جریان اضافی ترانزیتسور رو روشن میکنه و مابقی جریان از ترانزیستور عبور میکنه

منبع :http://www.electro-tech-online.com/electronic-projects-design-ideas-reviews/15890-need-help-about-7805-regulator-circuit.html

مقدار المانها برای رگولاتور 12 ولتی که من میخوام استفاده کنم چه تغییری پیدا میکنه ؟ فکر میکنم این مدار کارم رو راه بندازه.
                وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی رضائی
                  یه چیز دیگه..... سری 78 سویچینگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  نه دوست عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
                    جناب حسنی
                    فکر کنم من متوجه نشدم
                    فرمودید 78XX سوئیچینگه ؟؟؟؟
                    خیر....!
                    منظورم LM2586 بود. که جناب ahmadmn معرفی کردند.
                    من خیلی وقت پیش ترانزیستور بستم واسه 7805 ....چون کمبود جا داشتم ،نمی خواستم هیت سینک بزارم....از 0.5 آمپر که بیشتر می شد ترانزیستور روشن میشد.البته فکر کنم جریان زیادی نمی خواستم.
                    شما ورودیتون 24...به خاطر همین سویچینگ بهتر به کارتون میاد..
                    یعنی می خواید Linear استفاده کنید و 24 رو بدید به 7812؟ یا 7818 بعد 12؟! .. داغ می شه... خوب البته می شه هیت سینک گذاشت ولی من کلا از سری 78 خوشم نمیاد جنس تقلبیش زیاده.....
                    نوشته اصلی توسط مجتبی رضائی
                    فکر نمیکنم تلفات انرژی داشته داشیم. چون جریان قبل از رگولاتورها و بعد از اونها تقریبا یکسان بود.
                    خوب بایدم برابر باشه!!مگه خدایی نکرده!! قراره رگولاتور از خودش جریان بده؟!!! :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی

خوب بایدم برابر باشه!!مگه خدایی نکرده!! قراره رگولاتور از خودش جریان بده؟!!! :surprised:

منم نگفتم که رگولاتور از خودش جریان میده . اما اگه جریانی که در خروجی رگولاتور وجود داره کمتر از خروجی 24 باشه اونوقت چی ؟ اونوقت یعنی اینکه رگولاتورها دارن انرژی رو به باد میدن.

دیدگاه

جریان مساویه هر دو طرف تقریبا
                        این تلفاتی که مد نظر شما هستش ( اختلاف ولتاژ ورودی خروجی * جریان عبوری ) هستش که تلفات رو تشکیل میده.
                        مثلا شما 0.5A جریان تو خروجی دارن میکشین. تلفات روی رگولاتور میشه (24-12) * 0.5=6 وات.
                        و اصولا حتی با هیت سینک هم جواب خوبی بهتون نمیده. در واقع شما رگولاتور ولتاژ نساختین , یه بخاری برقی ساختین عملا.
                        حالا هم که زمستونه , خوب شاید بدرد بخوره :biggrin:
                        آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

سلام. آره واقعا بخاری برقیه......
                          حالا با همه این تفاسیر..... آقایون مهندسین eca .... یه مدار به من بگید که بتونم باهاش کارم رو راه بندازم. نظرتون در مورد استفاده از یه ترانزیستور قدرت واسه جریان اضافی تر از حد معمول رگولاتور چیه ؟

دیدگاه

یک فن کارت گرافیک بزار روش برو حالشو ببر !!!!

دیدگاه

عوض یه دونه فن ، 2 تا گذاشتم. باد گرم فن دوم که جریان باد رو به بیرون از جعبه هدایت میکنه خیلی دلچسبه !!!
                              آقا عوض اینا یه مدار بذارید اینجا. یه چیزی به ذهنم میرسه اما فعلا پروتئوس ندارم که شماتیکش رو بذارم اینجا. کمککککککککککککککککککککککککککککک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش فیروزی
                                از یک ترانزیستور قدرت مناسب مثل 3055 استفاده کن. بدین ترتیب که امیتر رو به خروجی رگولاتور وصل کن. کلکتور رو به ورودی رگولاتور متصل کن. بیس رو هم با یک مقاومت مناسب ( بسته به جریان درخواستی در خروجی ) بایاس کن. مشکلتون حل میشه. این باعث میشه به اندازه کافی تو خروجی جریان داشته باشید بدون اینکه ولتاژ خروجی تغییر کنه. البته تو بازار رگولاتور های جریان بالا که به شکل ترانزیستورهای قابلمه ای هستند و تا 10 آمپر جریان میدن هم وجود دارن.
                                من اینکار رو کردم. اما جواب نداد. ولتاژ خروجی رگولاتور بالا رفت . شد همون 24 . البته من از یه ترانزیستور قدرت دیگه استفاده کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X