اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای تغذیه LED های 3 وات باید چه ولتاژی اعمال کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای تغذیه LED های 3 وات باید چه ولتاژی اعمال کنیم؟

بردهای آلومینیومی
    این برد چیه ازش عکس دارید جایی هم از این برها می زنند؟
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

ممنون از این دو نوع LEDتصویری هم داری مگه میشه لحیم نکرد چون بالاخره باید ولتاژ را یه جوری بهش رسوند یه پایه ای چیزی دارن

دیدگاه

دوستمون در همین تاپیک یک عکس گذاشته است دقت کنید میبینید.
        منظورم از چسباندن یا پیچ کردن هیت سینک بود وگر نه بر روی برد چهار عدد پایه برای لحیم کردن وجود دارد .به جملات بهتر توجه کنید. :agree:

دیدگاه

من با 3وات زیاد کار کردم برا ولتاژ 5ولت کافیه برا حداکثر نور شما اونو با یه مقاومت 4.7اهم وصل کنید اگه سوخت گردن من من یکیشو براتون میخرم فقط به این شرط که از هت سینک والبته مهمتر از خمیر سیلسکون استفاده کنید با خمیر و هت و 4.7اهم هیچ مشکلی نخواهید داشت البته برا سفید و ابی برا قرمز از 4.7+1.5اهم یعنی سری استفاده کنید البته برا حد اکثر نور باز میگم با خمیر هیچ مشکلی پیش نمیاد من کارم نور پردازی با led و زیاد با اینا کار کردم خیالت راهت اگه حد اکثر نورو نمیخوای واضحه که با مقاومت بیشتر و نور کمتر عمر بیشتری خواهد داشت قیمتاش هم متفاوته من 3وات خریدم 1000تومن البته تعداد و همکاری و تا الان هم بعد از گذشت 1-2ماه مشکلی یش نیومده ((*هر جند اگه مثل ما اصفهانی ها لارژ باشی :mrgreen: :redface: :rolleyes: :icon_razz:*)) و مارک everشو بخری قیمت بالاست ولی مطمئن تره این 1000تومنی هارو من برا یه تهرانی خسیس کار کردم :mrgreen:
          اگه اصفهانی بود که بهترین جنسو بدون در نظر گرفتن قیمت انتخاب میکرد (بر منکرش ... :redface: oo: :eek: :eek: oo
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

منون ولی EVWE یا SG که تو بازار هست معمولا الکی هست من یکی از دوستام ال ای دی وارد می کرد می گفت ما از کارخونه ها می ریم ال ای دی درجه سه که ضایعاتشون هست می گیریم بعد بهشون می گیم هر مارکی را که بخواهیم روش بزنن حتی میتونن به نام خودمون هم بزن حتی بعضی شرکت ها حاضرند رایگان به ما بدن چون برای انهدامشون باید به شهرداری پول بدن

دیدگاه

اینی که من استفاده کردم مارک نداره من تو تاپیک دیگه ای هم به دوستان گفتم من هم دوستی دارم که واردکننده است و میگفت هفتی پیش (البته این مال چند وقت پیشه)4000تا led رو فرستادم تهران برای مارک کردن حالا منم موندم چطوری میشه اصلو از قلابی تشخیص داد oo: oo: :sad: اصلا نمیشه اطمینان کرد ایشون به من پیشنهاد کرد که از همین بی مارکا استفاده کنم چون مارک دارا همون بدون مارکها هستند ولی با قیمت چند برابر البته من خودم هنوز ازشون بدی ندیدم و دارن خوب کار میکنن
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

باید به عرض برسونم که اینجانب با مدرک لیسانس الکترونیک تجره زیادی در مورد سوخت led ها دارم
                از تکی بگیر تا دسته های 50 تایی
                بهترین و خوشایند ترین را برای کار با led منبع جریانه نه منبع ولتاژ
                برای فهم مسئله به نمودار ولتاژ جریان دیود نگاه کنید - وقت ندارم عکس بزارم ولی نمایی هست
                اینجوری led نمیسوزه و با بهترین نور کار میکنه
                تا حدود یک آمپر هم دادم نسوخته

خواهش میکنم تشکر لازم نیست

دیدگاه

اگه بتونی یه راهنمایی کنی ممنون میشم شاید راه حل بهتریه اینو امتحان نکردم اگه کمک کنی خیلی ممنون میشم
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دایی fakheri عزیز درست میگن اما همون مقاومتی که سر راه LED میزاری باعث تشکیل یه منبع جریان میشه :biggrin:
                    اگه منبع جریان واقعی می خوای می تونی از مدار سایت زیر استفاده کنی که اتفاقا برای LED استفاده کرده.
                    http://users.telenet.be/davshomepage/current-source.htm
                    مقدار جریان برابره با 1.25 تقسیم بر R
                    یعنی برای اینکه منبع جریان 100 میلی آمپر داشته باشی باید مقاومت رو 12 اهم بزاری.
                    برای امتحان R رو 10 اهم بزار تا منبع جریان 125 میلی آمپری داشته باشی. بعد هر LEDآ‌ که دوست داری به خروجیش وصل کن تا ببینی جریان برای همشون 125 میلی آمپر میشه. حتی اگه خروجی مدار رو اتصال کوتاه کنی بازم همین 125 میلی آمپر رو میده.
                    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

یعنی با این اوصاف100میلی امپر به led تزریق میشه یعنی اگه یه دونه وصل کنم 100میلی میکشه و اگه 100تا هم وصل کنم همونو اخه برا پاور میخوام هر کدومشون 330میلی میکشن من میخوام تقریبا30-40تا پاور بهش وصل کنم پس نباید مشکلی پیش بیاد درسته یعنی من با یه سوئیچینگ 5ولت 1امپر میتونم تمام ledهارو با نور مناسب تغذیه کنم با ولتاژ3.3ولت و جریان 330میلی برای هر led ضمنا ولتاژ خروجی رو چطور برا 3.3ولت تنطیم کنم باید یه مقاومت باهاش سری کنم که گفته 3.9اهو خوب جریانشم ثابته که پس 3.9اهم 1/4وات معمولی برا این کار کافیه oo: :eek:
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

40 تا LED داری؟! هر کدوم 330 میلی آمپر جریان لازم داره و افت ولتاژ دوسرش 3.3 ولته؟!
                        یعنی هر کدوم 1 وات توان لازم داره و برای 40 تا 40 وات توان لازمه!

دیدگاه

exactly دقیقا همینطوره یه پروژه گندس که برداشتم برا نور پردازی پیشنهادی برا تامین جریانش دارین
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دایی جان گلم
                            اصلی ترین چیزو نگفتی که!!!
                            می خوای همه LEDآ‌ها باهم روشن بشن یا هرکدوم قراره جدا کنترل بشه؟
                            ای نور ثابت می خوای داشته باشن یا متغیر؟
                            می خوای همیشه روشن باشن یا قطع و وصل نور می خوای؟
                            برق شهر بعنوان تغذیه اصلیه یا باطری یا ...؟
                            ...
                            درواقع بهتره صورت مسئله رو بگی دایی جان :biggrin:

دیدگاه

ببین دایی جان دایی من قراره که با pwm این کارو انجام بدم البته زمانیکه تمام led ها روشنن زمان زیادی نیست ولی این کارو با 9تا led انجام دادم و که با تغذیه 5ولت 3.5امر بود و اونا تا 2.8امپر کشیدن ولی برا فقط نهایتا 1-2ثانیه حداکثر جریان کشیده میشه هر چند شاید بتونم باpwmآ‌حداکثر نورو نگیرم ولی اخرش چه دای جان 40تا led دایی جان دایی جان دایی جان oo: oo: :eek: :eek: چون با pwm نور متغیر و فقط زمان به اوج رسیدن مقدار pwm همه اونا برا چند ثانیه با حداکثر قدرت روشن و دوباره خاموش میشن تغذیه با یه سوئیچینگ قراره که تامین بشه دایی جان نکته نکته نکته با سوئیچینگ 2امپر من جریان 2.6امپر رو اندازه گرفتم برای همین 9تا led :eek: :eek: oo: oo: :eek: واقعا که دایی جان دمش گرم باور نکردنی بود :eek: دایی جان اینم واسه اینکه دور هم باشیم اینم یه دایی جان دیگه :mrgreen: :biggrin: :redface:
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من که متوجه نشدم دایی جان
                                اما با PWM چرا نمیشه حداکثر نور روگرفت؟
                                آیا چیزی که می خوای بسازی فلاشر اسمشه؟
                                اگه فلاشره می تونه بسادگی با تخلیه یک خازن نور شدید ایجاد کنه و خازن دوباره با جریان کم اهسته شارژ بشه. اینجوری جریان مورد نیازت بسیار کم میشه.
                                دمت دایی
                                :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X