با سلام و عرض خسته نباشی خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه سیستم تشخیص حروف الفبا در متلب بنویسم ولی ...
اولاً:نمی دونم از کجا باید شروع کنم
دیگه اینکه من تو دستور imrad متلب(2007) مشکل دارم یعنی وقتی یک عکسو براش تعریف میکنم ماتریس بهم نمیده و عدد 1رو بهم میده
با سپاس فراوان
من میخوام یه سیستم تشخیص حروف الفبا در متلب بنویسم ولی ...
اولاً:نمی دونم از کجا باید شروع کنم
دیگه اینکه من تو دستور imrad متلب(2007) مشکل دارم یعنی وقتی یک عکسو براش تعریف میکنم ماتریس بهم نمیده و عدد 1رو بهم میده
با سپاس فراوان

دوم اینکه برای استفاده از سیستم یادگیری خود متلب ابتدا next رو می زنی و در صفحه بعدی ورودی و خروجی رو قرار می دی بعد next می کنی در صفحه بعدی می تونی میزان درصد دیتای test و valid رو مشخص بکنی سپس next رو زده در صفحه بعد تعداد نرون های لایه میانی رو که لایه پردازشی شبکه است رو مشخص می کنی که معمولا این تعداد رو از کم شروع کرده و به تدریج آن را زیاد کرده تا به بهترین جواب ممکن برسند بعد از next کردن در صفحه بعد بر روی دگمه train کلیک کرده و آموزش رو شروع می کنی به طور پیش فرض تا 1000 epoch آموزش ادامه پیدا می کنه مگر اینکه اتفاق دیگه ای بیوفته (مثلا خطا زیاد بشه) حالا اگر از نتایج راضی نبودی می تونی برگردی و تغییرات دلخواه رو بدی بعد بیایی (مثلا تعداد نرون ها رو زیاد کنی) دوباره آموزش رو شروع کنی و گرنه می تونی دو بار next کنی و شبکه رو save کنی و از اون استفاده کنی.
دیدگاه