با سلام
من یه مسئله ای دارم که خیلی برام حلش مهمه . لطفا من رو راهنمایی کنید :
فرض کنید یه صفحه با اندازه مشخص داریم و همینطور چندتا چهارضلعی با اضلاع متفاوت داریم که از اندازه اون صفحه کوچکترند .
حالا میخوایم این چهارضلعی ها رو توی اون صفحه جوری کنار هم قرار بدیم که فضای خالی بین اونها کمترین مقدار باشه ؟؟؟؟؟ ( یا به عبارتی فضایی که شامل اون چهارضلعی ها نمیشه کمترین حالت باشه )
توضیحات : همه اندازه ها متغییر و دارای مقدار هستند ( یعنی تو هر بار ممکنه اندازه ها عوض بشن )
ممکن هست چهارضلعی ها مشابه هم باشند.
ممکن است مساحت مجموع این چهارضلعی ها از مساحت صفحه بیشتر شوند ( یعنی ممکن است بعد از این چیدمان بهینه تعدادی چهار ضلعی اضافه بیاید )
چرخش در چهارضلعی ها مانعی ندارد .
تعداد چهار ضلعی ها از 60 تجاوز نمیکند.
من به الگوریتم این کار برای تبدیل به زبان برنامه نویسی ( دلفی ) نیاز دارم .
باتشکر فراوان
من یه مسئله ای دارم که خیلی برام حلش مهمه . لطفا من رو راهنمایی کنید :
فرض کنید یه صفحه با اندازه مشخص داریم و همینطور چندتا چهارضلعی با اضلاع متفاوت داریم که از اندازه اون صفحه کوچکترند .
حالا میخوایم این چهارضلعی ها رو توی اون صفحه جوری کنار هم قرار بدیم که فضای خالی بین اونها کمترین مقدار باشه ؟؟؟؟؟ ( یا به عبارتی فضایی که شامل اون چهارضلعی ها نمیشه کمترین حالت باشه )
توضیحات : همه اندازه ها متغییر و دارای مقدار هستند ( یعنی تو هر بار ممکنه اندازه ها عوض بشن )
ممکن هست چهارضلعی ها مشابه هم باشند.
ممکن است مساحت مجموع این چهارضلعی ها از مساحت صفحه بیشتر شوند ( یعنی ممکن است بعد از این چیدمان بهینه تعدادی چهار ضلعی اضافه بیاید )
چرخش در چهارضلعی ها مانعی ندارد .
تعداد چهار ضلعی ها از 60 تجاوز نمیکند.
من به الگوریتم این کار برای تبدیل به زبان برنامه نویسی ( دلفی ) نیاز دارم .
باتشکر فراوان
دیدگاه