اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگذاری چهارضلعی ها در حالت بهینه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جایگذاری چهارضلعی ها در حالت بهینه

با سلام

من یه مسئله ای دارم که خیلی برام حلش مهمه . لطفا من رو راهنمایی کنید :

فرض کنید یه صفحه با اندازه مشخص داریم و همینطور چندتا چهارضلعی با اضلاع متفاوت داریم که از اندازه اون صفحه کوچکترند .
    حالا میخوایم این چهارضلعی ها رو توی اون صفحه جوری کنار هم قرار بدیم که فضای خالی بین اونها کمترین مقدار باشه ؟؟؟؟؟ ( یا به عبارتی فضایی که شامل اون چهارضلعی ها نمیشه کمترین حالت باشه )

توضیحات : همه اندازه ها متغییر و دارای مقدار هستند ( یعنی تو هر بار ممکنه اندازه ها عوض بشن )
    ممکن هست چهارضلعی ها مشابه هم باشند.
    ممکن است مساحت مجموع این چهارضلعی ها از مساحت صفحه بیشتر شوند ( یعنی ممکن است بعد از این چیدمان بهینه تعدادی چهار ضلعی اضافه بیاید )
    چرخش در چهارضلعی ها مانعی ندارد .
    تعداد چهار ضلعی ها از 60 تجاوز نمیکند.
    من به الگوریتم این کار برای تبدیل به زبان برنامه نویسی ( دلفی ) نیاز دارم .

باتشکر فراوان

پاسخ : جایگذاری چهارضلعی ها در حالت بهینه

این مسئله در واقع همون مسئله معروف "کوله پشتی" در درس طراحی الگوریتم بچه های کامپیوتری هست و روشهای مختلفی براش پیشنهاد شده . البته لزوما همواره این روشها بهترین جواب ممکن رو بهت نمیدن. مثلا الگوریتم های حریصانه یا الگوریتم ژنتیک. شما اگه با یکی از بچه های کامپیوتری صحبت کنی یا تو فرومهای نرم افزار کامپیوتریها سرچ کنی با همون عنوان کوله پشتی راحت به جوابت میرسی
    البته اگه تعداد چهار ضلعی ها کم باشه راحت ترین راه برای رسیدن به بهترین جواب سرچ تمام حالتهای ممکن هست که روشهای جستجوی زیادی هم در درس هوش مصنوعی کامپیوتریها عنوان شده مثل جستجوی سطحی و جستجوی عمقی
    و یه سوال : آیا منظور از چهار ضلعی مربع و مستطیله یا مثلا ذوذنقه هم میتونه باشه؟

دیدگاه

پاسخ : جایگذاری چهارضلعی ها در حالت بهینه

نوشته اصلی توسط mojalan
      این مسئله در واقع همون مسئله معروف "کوله پشتی" در درس طراحی الگوریتم بچه های کامپیوتری هست و روشهای مختلفی براش پیشنهاد شده . البته لزوما همواره این روشها بهترین جواب ممکن رو بهت نمیدن. مثلا الگوریتم های حریصانه یا الگوریتم ژنتیک. شما اگه با یکی از بچه های کامپیوتری صحبت کنی یا تو فرومهای نرم افزار کامپیوتریها سرچ کنی با همون عنوان کوله پشتی راحت به جوابت میرسی
      البته اگه تعداد چهار ضلعی ها کم باشه راحت ترین راه برای رسیدن به بهترین جواب سرچ تمام حالتهای ممکن هست که روشهای جستجوی زیادی هم در درس هوش مصنوعی کامپیوتریها عنوان شده مثل جستجوی سطحی و جستجوی عمقی
      و یه سوال : آیا منظور از چهار ضلعی مربع و مستطیله یا مثلا ذوذنقه هم میتونه باشه؟
      سلام و تشکر از شما

راستشو بخواین خودم رشتم نرم افزاره ولی بسکه درس خونیم .... :nerd: .

درسته اگه تعدادشون کم بود مشکلی نداشت ، من رو این فکر کردم ، مثلا اگر 4 تا بود میشد با تست 24 حالت یا همون 4 فاکتوریل به جواب رسید ولی تعداد یکم بالاست و مثلا اگر تعداد بشه 20 تا یه عدد حدود سی رقم برای حالات بدست میاد .

منظور من مربع و مستطیله .
      ممنون از پاسختون ولی اگر کسی همچین کاری رو کرده یا روش خوبی سراغ داره لطفا دریغ نکنه .

باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X