پاسخ : توصیف کننده ی SIFT
سلام ........................
من با SIFT کار کردم .. امــا الان برام سوال پیش اومده .. اون رابطه ی اول که برای L تعریف میکنه میاد و Image رو با یه تابع Gaussian کانوالو میکنه .. میدونیم که تابع ما یه سیگما داره .. حالا در مرحله ی بعد؛ (منظورم s بعدیه ..) میان سیگما رو در یه K ضرب میکنن که خود این K میشه 2 به توان یک بر روی S .. یعنی K داره کوچیک میشه دیگه .. مگه غیر از اینه .. اگه اشتباه میکنم بگید .. پس تصاویر باید Sharp تر بشن .. نظر؟
سلام ........................
من با SIFT کار کردم .. امــا الان برام سوال پیش اومده .. اون رابطه ی اول که برای L تعریف میکنه میاد و Image رو با یه تابع Gaussian کانوالو میکنه .. میدونیم که تابع ما یه سیگما داره .. حالا در مرحله ی بعد؛ (منظورم s بعدیه ..) میان سیگما رو در یه K ضرب میکنن که خود این K میشه 2 به توان یک بر روی S .. یعنی K داره کوچیک میشه دیگه .. مگه غیر از اینه .. اگه اشتباه میکنم بگید .. پس تصاویر باید Sharp تر بشن .. نظر؟

. در این کد یک فایل exe وجود دارد که با استفاده از اون میان keypoint ها رو پیدا می کنند و با بقیه توابع قرار داده شده میان کارهای دیگه مانند مچ کردن و مقایسه دو تصویر رو انجام می دند. در واقع کدی که بشه اون رو تحلیل کرد و ازش استفاده کرد وجود نداره. شما چطوری از این کد استفاده کردید. :surprised:

; برای زدن فیلتر بر روی تصویر). در واقع در هر مرحله من روی تصویر حاصل از مرحله قبل فیلتر رو اعمال کردم.
_max

دیدگاه