اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رد یابی تصاویر -- Object Tracking

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رد یابی تصاویر -- Object Tracking

سلام.آق چرا هیچ کس به دادمون نمیرسه؟یعنی تو این انجمن هیچکی نیس که بتونه کد مطلبشو برامون بزاره. (ّface_Tracking)

دیدگاه

سلام
      اگه منظورتون از ردیابی چهره انسان همون face traking باشه کدهای مطلب مربوط به اون رو در لینک زیر پلود کردم .

موفق باشین
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
        من دارم یک مقاله در ضمینه tracking را شبیه سازی می کنم. در این مقاله روش کار پیدا کردن لبه ها است. بعد لبه های افقی که دو خط عمودی را به هم وصل می کنه (کادر vehicle که u شکل هست) را تایید و دنبال می کنه.
        مشکل من در قسمت template matching است. نمی دونم این قسمت از برنامه را چه طوری باید بنویسم.

با تشکر
        فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام ..

اگر قصد Tracking تنها خودرو ها رو دارید؛ شاید کدی که در انتهای این پست ضمیمه شده بتونه (امیدوارانه) خیلی بهتون کمک کنه .. این کد؛ یکی از پر استقبال ترین الگوریتم هایی هست که در زمینه ی Tracking از اون استفاده میکنن .. نکته ی بسیار مهم اینکه این کد نه تنها برای خودرو؛ که برای آبجکت های دیگر هم به کار میره که شاید این یکی از دلایل مورد استقبال قرار گرفتن اون باشه .. در فایل ضمیمه شده؛ یک نمونه ی ویدئو هم از نتیجه ی پیاده سازی الگوریتم قرار داره که میتونه اطلاعات ارزشمندی رو منعکس کنه .. بعلاوه؛ در انتهای ایـن پست، که پستی تقریبا قدیمی هست (--تاریخ و نه مطالب اون--) به صورت خلاصه، برخی الگوریتم های مرسوم در Tracking مورد بررسی قررا گرفتن که شاید بتونن براتون مفید باشن .. موفق بشید ..
          فایل های پیوست شده
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام ..

در انتهای این پست؛ یک جمعبندی بسیار خوب از متدهای مختلف در زمینه ی Object Tracking ضمیمه شده (--به زبان انگلیسی--) که میتونه برای آشنایی با این متدها و یا استفاده در سمینارها؛ پروژه ها و پایان نامه ها خیلی مفید باشه (امیدوارارنه) .. نکته ی خیلی خوب دیگه ای که در مورد این فایل وجود داره؛ این هست که رفرنس هایی که به متدهای مختلف داده شده در انتهای اون؛ خیلی میتونن برای پرداختن و بررسی کردن سودمند باشن (--معمولا یکی از مزیت های فایل های Survey همین مطلب هست--) .. امید که این مطالب بتونن به جمعبندی موضوعات مطرح شده در این تاپیک کمک کنن .. موفق باشید ..
            فایل های پیوست شده
            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

این پست هم میتونه مفید باشه:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88447.0
              انما الحیوه عقیده و جهاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X