اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره مقاله GVF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره مقاله GVF

سلام ...............

برای توضیحات Morphological Image Processing لینک زیر رو ملاحه کنید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23734.0

موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام ................

یه کد به نام LBF در این پست براتون ضمیمه کردم .. ازتون میخوام که حتما اون رو RUN کنید .. دیدتون نسبت به Active Contour ها کاملا باز و روشن میشه .. موفق باشید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25643.0
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

با سلام وعرض ادب به شما
        من این طرح را به عنوان پروژه پایانی انتخاب نمودم زیرا خیلی جذاب وعلمی است باردیگر از تمام کمکهای شما تشکر میکنم
        من سوال از حضور شما داشتم . ظاهرا من باید روی الگوریتم FVFمتمرکز شوم چون با مطالعه مقاله آقای tao wang ایشان الگوریتم FVF را مورد بحث قرار داده بودند

1)آیا درست متوجه موضوع را شده ام ؟

در ضمن طی امروز یا فردا ترجمه مقاله آقای TAO WANG را به اتمام می رسانم و برای شما ایمیل می فرستم اگر برای شما امکان دارد این ترجمه را مطالعه بفرمایید و اگر نیاز به اصلاح داشت آنرا اصلاح کنید ویک نسخه ازخود مقاله .وترجمه در سایت قرار دهید تا دیگر افراد نیز بتوانند از این مقاله استفاده کنند ناگفته نماند سعی براین بوده ترجمه عاری اشتباه باشد هرچند که بندگان خدا عاری از اشتباه نیستند

با کمال تشکر از تمام زحمات شما

دیدگاه

با سلام مجدد
          ببخشید سوال دوم رو یاد رفت که مطرح کنم
          2)دوتا سورس کد از الگوریتم G VF گذاشته بودید . عنوان وتوضیح مختصری از این پروژه ها که از الگوریتم G VF استفاده کرده بودند چی بود ؟

با تشکر در پناه ایزد منان

دیدگاه

سلام ................

عذرخواهی بابت تاخیر ..

ببینید اگه شما قصد دارید مقاله در این زمینه ترجمه کنید، بهتره که سراغ رفرنس های اصلی برید نه این جور Paper ها .. منظورم از رفرنس توی این زمینه هم مقالات و رفرنس های آقای ChenYang XU هست .. اونا اصل مطلبه نه این Report های Selection شده .. اگه خواستید براتون اصل فایل رو میفرستم تا متوجه منظورم بشید .. در ضمن اصل فعالیتتون رو بذارید روی GVF .. اما در مورد Source code .. بازهم تاکید میکنم که باید دنبال Source Code هایی باشید که نتیجه ی یک Implement باشن .. اگه خواستید یه فایل براتون میفرستم که دوتا Paper رو به خوبی Implement کرده اونهم Step By Step .. اینجوری که جسته و گریخته دنبال موضوع باشید خیلی اذیت میشید (البته میبخشید که رک میگم .. ) .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام وعرض ادب
              خیلی ممنون از راهنمایی و تذکر شما ، ونیز خیلی خوشحالم که این چنین با دقت ودرایت تایپکهای اعضای انجمن را دنبال میکنید. گفته شما را قبول دارم در این مدت من خیلی از پروژه غافل بودم اما تصمیم دارم که از این به بعد بیشتر وقتم را برای پروژه قرار دهم چون آن را به عنوان پروژه پایانی خود معرفی کرده ام . واما مورد ترجمه من چون خود به ترجمه این paperها نیاز دارم وآنها را ترجمه میکنم قصد داشتم که دیگر دوستان اگر چنین paperی نیاز داشتند بدون صرف وقت ترجمه آنرا داشته باشند شاید کمکی برای دیگران نیز باشد . و در مورد هدف اصلی اینجانب پیاده سازی الگوریتمGVF به منظور تشخیص توده در مغز انسان است. و در مورد آن دوpaper که فرمودید براتون قرار میدیم خواستم که زحمت این کار رو به شما بدم.
              یه سوال ملاحظه بفرمایید که درست متوجه شده ام:
              1-حال با مطالعه paperآقایtao wang متوجه شدم که الگوریتم FVFکه نوعیه ازGVFاست بیشتر به پروژه کمک میکند ؟
              و در انتهای آن seudo codeالگوریتم FVF موجود است.

دیدگاه

سلام................

همونطور که خودتون هم اشاره کردید؛ BVF و FVF و GVF و ... از انواع مدل پارامتریک هستن که از Snake برای اونها استفاده میشه .. حالا هرکدوم از اینه اندکی با متد قبلیشون (و البته بعدیشون..) تفاوت دارن .. در مورد تومار مغز باید عرض کنم که از GVF استفاده کنید .. دلیلش رو هم میتونیم اینطور توجیه کنیم که اون دو رابطه ی PDE ای که در آخر حل میشه رزولوشن Boundary Extraction رو بالا میبره .. اون فایلی که خدمتتون عرض کردم رو براتون میفرستم .. اصلا میتونید همون رو به عنوان پروژتون در نظر بگیرید چرا که دقیقا همون چیزیه که مد نظرتونه .. الان به سیستم پرسرعت دسترسی ندارم اما در اسرع وقت اون فایل رو براتون میفرستم .. در ضمن اون برنامه ای که انتهای Paper آقای Wang اومده صرفا یه متد الگوریتمیکه که گفته چیکار باید بکنید نه دقیقا کدهای اون .. کدهای مدل پارامتریک یک مقدار مفصل تره .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام وعرض ادب
                  ببخشید اگه براتون امکان داشت دو source code از GVFبرام گذاشته بودید عنوان آن پروژه ها چه بوده ؟

با کمال تشکر از شما

دیدگاه

سلام ................

اون کدهارو خیلی وقت پیش ضمیمه کردم .. الان درست خاطرم نیست که در ارتباط با چه تصاویری بود .. اما اون فایلی که براتون میفرستم تصویر زیر رو به عنوان نمونه و Sample گرفته و Region Segmentation رو انجام میده .. در ضمن ایمیلتون هم به دستم رسید منتهی هنوز وقت نشده فایلتون رو بخونم .. حتما نتیجه ی اون رو هم خدمتتون عرض میکنم .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام .................

فایلی که مد نظرم بود رو براتون فرستادم .. امیدوارم بتونه کمکتون کنه .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام و عرض ادب حضور شما
                        ببخشید دوفایل pdfهمرا ه اونا بود هردو اون paper ها رو باید مطالعه کنم منظورم اینکه پیاده سازی از ادغام این دو paper ا؟

با کمال تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siakamary
                          ببخشید دوفایل pdfهمرا ه اونا بود هردو اون paper ها رو باید مطالعه کنم منظورم اینکه پیاده سازی از ادغام این دو paper ا؟

با کمال تشکر
                          سلام..................

فایل read me اون رو بخونید .. توش توضیح داده .. (این کدها مجموعه ی اون دو Paper هست..) .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام وعرض ادب حضور شما
                            من دارم شروع می کنم که عکسها رو توی متلب وارد کنم یه سری کارها رو هم انجام دادم ابتدا عکسو توی یه folderاز folderهای متلب که پیش فرض متلب هستن قرار دادم و از دستور imreadاستفاده کردم اما خطا می ده

با کمال تشکر

دیدگاه

ساقیا آمدن عید مبارک بادت وان مواعید که کردی مرواد از یادت

جواب تایپک قبل را خودم یافتم اما در موقع اجرای Example_pig و Example_vfc برای اجرا وادامه نیاز به فایلها و تابعهایی دارد

1)یک تصویر یا فایل نویزی برای اجرای Example_vfc نیاز است اما این چنین فایل در فایلهای سند شده شما نیست .
                              2)برای اجرای Example_pig نیاز به یک تابع به نام GRAPHCONNCOMP() در Bioinformatics Toolbox است

با کمال تشکر ا

دیدگاه

سلام .............

عذرخواهی بابت تاخیر .. چند روزیه خیلی شلوغ شدم!

شما فایل رو اجرا کردید اما به باگ خوردید؟ من امروز برنامه رو تست کردم (همون example_pig..) نتیجه ای که داشت رو براتون میذارم ..

حالا احتمالا اشتباهی کردید.. از روند کارتون مطمئنید؟ این برنامه منبعش موثقه .. حتی نویسندش تضمین داده که اگه به باگ خورد با خودش مطرح کنید .. توی اون فایل readme ایمیلش رو نوشته .. میتونید از اون طریق هم پیگیری کنید .. موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X