پاسخ : ezdsp
دقیقا همینطوره. طرف سیکل هم نداشت عقب افتاده ی صفرکیلومتر به من می گفت اصلا میدونی فلان چیز چیه!؟ (می خواستم بهش بگم چه غلط های اضافه یاد گرفتین شماها!کفری شدم ولی خندیدم گفتم نه نیدونم چیه اما تو که میدونی کارتو بکن!)
- بعضیاشون باقالی میرفوختن اومدن جای باقالی و ذرت با پنیر و سس مایونز و فلفل ؛مقاومت و خازن میرفوشند دهن گشادشون هم تا بنا گوششون بازه و هرکی میاد تو پوز خندهای احمقانشون رو نسار طرف می کنند) - مخصوصا من یکی که زیادی جدی و سن بالا نمیزنم :NO:
:surprised:
طرف مهمه احترام بگذاره و مشتری رو راهنمایی کنه وگرنه بهترین مغازه ی تو بهترین پاساژ تهران هم بخوره توسرش.صد رحمت به کله پزی های میدون خراسون که میدونند چجوری با مشتری حرف بزنند!
oo:
نوشته اصلی توسط پویا
- بعضیاشون باقالی میرفوختن اومدن جای باقالی و ذرت با پنیر و سس مایونز و فلفل ؛مقاومت و خازن میرفوشند دهن گشادشون هم تا بنا گوششون بازه و هرکی میاد تو پوز خندهای احمقانشون رو نسار طرف می کنند) - مخصوصا من یکی که زیادی جدی و سن بالا نمیزنم :NO:
:surprised:طرف مهمه احترام بگذاره و مشتری رو راهنمایی کنه وگرنه بهترین مغازه ی تو بهترین پاساژ تهران هم بخوره توسرش.صد رحمت به کله پزی های میدون خراسون که میدونند چجوری با مشتری حرف بزنند!
oo:

)سی و یک فروردین دوباره یه سر میره که بیاره تا 15 اردیبهشت هم بر می گرده(تخلیه اطلاعاتی شده بنده خدا :icon_razz
. فقط آی سی هاش یه مشکلی که داره اینه که پایه هاش یه خورده از حالت استاندارد خارج شده. منظورم اینه که موقع حملش به ایران یه خورده به پایه هاش فشار اومده. البته زیاد حساس نشین همین که پایه هاش سر جاشه و رسیده ایران خودش خیلیه. گرچه پایه هاش اونقدر ظرفیند که فوتش هم بکنی مریض می شند. خلاصه بهتر از اینه که به قیمت 44 هزار تومن از ایران الکترونیک بخرید. حالا کلی با ایران الکترونیک بحث کردم سر قیمت. فکر کنم دفعه بعد یکی بره سراغش باز هم کمتر بده. :redface:

البته ابن کانکتور های BNC (3تاست) حسابی جا گرفتن. خلاصه برد من زیادی بزرگه اما خوب زیاد تو چاپ هاش قیمتش با برد کوچیکتر فرقی نخواهد کرد.

دیدگاه