پاسخ : طراحی بورد پردازش سیگنال مافوق صوت
سلام. راجع به ارسال فرکانس های مختلف یه چیزایی شنیدم ولی فکر میکنم روش قدیمی کار بوده و دقت خوبی انگار نداشته. روش فعلی تداخل سنجی یا interferometry هستش. دو تا سنسور گیرنده میذارید و بعد در هر range cell از سیگنال اکو اختلاف فاز سیگنال دریافتی از دو کانال رو محاسبه می کنید. با استفاده از اختلاف فاز جهت سیگنال رو به دست میارید و از روی range cell هم که فاصله رو دارید در نتیجه میتونید دقیقاً جای هر بازتاب دهنده رو پیدا کنید و از محیط نقشه برداری کنید. البته اینا همه ش تئوریه من هنوز تست نکردم. الان تازه pcb رو گرفتم و دارم لحیم کاری می کنم و هنوز هم هیچ برنامه ای برای dsp ننوشتم.
یه سوال واسم پیش اومد شما واسه اندازه گیری فاصله با امواج صوتی یک پالس میرفستید و اخلاف زمان رفت و برگشت رو محاسبه می کنید و از اون فاصله رو بدست میارید یا از روش استپ فرکانسی ,در یه رنج فرکانس میرفستید و از شیفت فازی و تبدیل فوریه معکوس فاصله یابی می کنید؟ من خودم روی امواج الکترومغناطیس کار می کنم.

باید بخش بخش راجع بهش تحقیق کنی.خودش شامل بحث های کنترلی (phase margin,gain margin,loop bandwidth,تاخیر فیدبک و طراحی سیستم میشه) بحث مخابراتی، بحث الکترونیکی (طراحی فیلتر اکتیو و پسیو-فیلتر سنتز و آشنایی کامل با قطعات الکتریکی) یه چندتا نرم افزار شبیه سازی هم می خواد بلد باشی. (یا از نرم افزارای رایگان analog device استفده کنی-اگر از قطعات همونام می خوای استفاده کنی)
باید سفارش بدی بیارن واست. 

دیدگاه