اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Speech Recognition

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Speech Recognition

نوشته اصلی توسط حسام الدین
    سلام ..................
    ..

من یه جای کارام مجبور شدم روی یه الگوریتم Matching کار کنم .. توی اینترنت بر حسب Application ای که داشتم سرچ کردم و به الگوریتم DTW رسیدم .. اساس این الگوریتم بر تطابق دینامیک سمپل های دریافتی از دو سیگناله .. توی Signature Matching فوق العاده خوب جواب داده بود ..(البته برای برخیFeature های خاص ..) .. موارد استفاده ی دیگش رو که بررسی کردم دیدم برای Speech Recognition هم کاربرد داره .. در حقیقت یکی از الگوریتم های Pattern Recognition هست که برای انواع Matching (البته با Accuracy های متفاوت ..) استفاده میشه .. گفتم شاید بتونید برای پروژتون از این الگوریتم هم استفاده کنید .. موفق باشید ..
    سلام آقا حسام خسته نباشی
    میشه یه کم درمورد DTW بیشتر توضیح بدی یعنی بگی که چجوری دو تا سیگنالو با هم مقایسه می کنه یعنی روی چه فاکتورهایی از دو سیگنال کار می کنه؟و اینکه چجوری میشه توی محیط برنامه نویسی پیادش کرد اگه سورسی چیزی باشه ممنون میشم.بابت فایلهایی هم که گذاشتی ممنون ولی همشون اینگلیشن و ترجمش برای من سخته.بازم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط minefield
      سلام این یک پروژه سادس که براحتی روی میکرو پیاده میشه.باشبکه عصبی روی میکرو کار کنید.از cepstral feature extraction استفاده کنید.تو متلب برنامه بنویس وقتی جواب گرفتی الگوریتمشو رو میکرو پیاده کن
      لطفا در مورد نوع شبکه و میکروی استفاده شده هم توضیح بدین و در صورت امکان شبیه سازی انجام شده تو متلب رو در اختیار دوستان قرار بدین

دیدگاه

با سلام
        من چند وقتی بود میخواستم سر این پروژه کار کنم اما راهنمای خوبی پیدا نکردم حالا چندتا سوال.
        1- به نظرتون از چه پرسسوری استفاده کنیم بهتره؟ DSP-FPGA-ARM
        2- نمونه یا سمپلی گیر میاد که بتونیم روش مانور بدیم؟
        ممنون.
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X