اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر دستگاه گیرنده دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر دستگاه گیرنده دیجیتال

سلام یک عدد گیرنده دیجیتال هست که روشن نمیشه فقط چراغ سبز پاورش بصورت چشمک زن شده لطفا اگه از شما دوستان عیبش رو میدونید ممنون میشوم راهنمایی کنید

نوشته اصلی توسط mohammadjanam نمایش پست ها
    سلام یک عدد گیرنده دیجیتال هست که روشن نمیشه فقط چراغ سبز پاورش بصورت چشمک زن شده لطفا اگه از شما دوستان عیبش رو میدونید ممنون میشوم راهنمایی کنید
    با سلام،
    مشکل معمولا از خازن کنار آیسی سویچینگ ، یا مقاومت سری شده با اون هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      مشکل معمولا از خازن کنار آیسی سویچینگ ، یا مقاومت سری شده با اون هست.
      سلام سپاسگزارم من نمیتونم عکس بفرستم شما یه عکس دارید که کجای برد گیرنده دیحیتال اون خازن و مقاومت هستن؟

دیدگاه

آموزش ببین

سلطان این انجمن همشون مهندس هستند. قست بدی ندارم . اما سطح الکترونیکی شما باید بالا باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط mahdiimani; ۰۰:۰۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiimani نمایش پست ها
          آموزش ببین

سلطان این انجمن همشون مهندس هستند. قست بدی ندارم . اما سطح الکترونیکی شما باید بالا باشه.
          چرا واقعا!
          برخی شعارها در شرایط جنگی!
          اسمش انجمن پرسش و پاسخ است سطح بندی خودکار دارد!
          یادگار انجمنهای قدیم؛
          قصد بدی نداشتم از سلاطین و حکمای گرامی عذرخواهی میشود؛

دیدگاه

آموزش ببین

دوست عزیز قراره بهم کمک بکنیم از دانش بقیه استفاده بکنیم قرار نیست سواد و دانش رو به رخ بکشید شما سوادت بالا خوشبحالت جواب نده منم اگه چیزی بلد نبود انقدر وسیله برا اقوام و دوستان تعمیر نمیکردم حالا بخاطر مشغله فکری استرس جنگ مسائل اقتصادی یه موقع مغز هنگ میکنه نمیتونی چیزی رو بیاد بیاری اینجا میپرسیم پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب است

دیدگاه

آموزش ببین

سلام بابت فیلم ممنون اتفاقا این دستگاه که دست منم هست دقیقا همین مدل است و همین خازن رو قبل به اشتراک گذاشتن عوض کردم با اینکه از نظر ظاهری مشکلی نداشت ولی مقدارش رو کم نشون میداد براهمین عوضش کردم ولی هیچ تغییری دستگاه نکرد همون طوری چراغ سبز رنگ پاور با نور یکم ضعیفتر چشمک زنه و روشن نمیشه این دستگاه مرتب روشن بوده و خاموشش نمیکردن در طول روز و شب حالا بنظردون عیبش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط unicode نمایش پست ها

چرا واقعا!
                برخی شعارها در شرایط جنگی!
                اسمش انجمن پرسش و پاسخ است سطح بندی خودکار دارد!
                یادگار انجمنهای قدیم؛
                قصد بدی نداشتم از سلاطین و حکمای گرامی عذرخواهی میشود؛

دوست عزیز سلام شما لطفاً خود بزرگی نکنید . لطفاً به کسانی که کمک نیاز دارند کمک کنید .. در این روز های جنگی. لطفاً . انتقادات انجام ندین. آخر پیام این چت ببین
                جدیدترین ویرایش توسط mahdiimani; ۱۳:۳۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۹.

دیدگاه

دوست عزیز قراره بهم کمک بکنیم از دانش بقیه استفاده بکنیم قرار نیست سواد و دانش رو به رخ بکشید شما سوادت بالا خوشبحالت جواب نده منم اگه چیزی بلد نبود انقدر وسیله برا اقوام و دوستان تعمیر نمیکردم حالا بخاطر مشغله فکری استرس جنگ مسائل اقتصادی یه موقع مغز هنگ میکنه نمیتونی چیزی رو بیاد بیاری اینجا میپرسیم پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب است

شرمنده . من قست بدی نداشتم خودم هم توی پیام گفتم. من فکرم های بزرگ و بزرگ‌تر. خیلی چیز های کوچک چک نمیکنم . انشاالله بتونم در تعمیر این دستگاه کمک کنم
                  جدیدترین ویرایش توسط mahdiimani; ۱۳:۳۲ ۱۴۰۴/۱۲/۱۹.

دیدگاه

سلام بابت فیلم ممنون اتفاقا این دستگاه که دست منم هست دقیقا همین مدل است و همین خازن رو قبل به اشتراک گذاشتن عوض کردم با اینکه از نظر ظاهری مشکلی نداشت ولی مقدارش رو کم نشون میداد براهمین عوضش کردم ولی هیچ تغییری دستگاه نکرد همون طوری چراغ سبز رنگ پاور با نور یکم ضعیفتر چشمک زنه و روشن نمیشه این دستگاه مرتب روشن بوده و خاموشش نمیکردن در طول روز و شب حالا بنظردون عیبش چیه؟

داداش قسمت پاور یک ولتاژ گیری انجام بده ببین در مدار قسمت های پاور 12 ولت یا 5 ولت وجود داره . اگر ندارد احتمال زیاد آیسی سوعچینگ مشکل دارد. اگه هم بهم بگین تا راهنمایی کنم

دیدگاه

دوست عزیز سلام شما لطفاً خود بزرگی نکنید . لطفاً به کسانی که کمک نیاز دارند کمک کنید .. در این روز های جنگی. لطفاً . انتقادات انجام ندین. آخر پیام این چت ببین
                      شما نوشتید :
                      سلطان این انجمن همشون مهندس هستند. قست بدی ندارم . اما سطح الکترونیکی شما باید بالا باشه.​
                      شما لطفا درست تفسیر کنید. شما به کسانی که سوالی میپرسند از بالا نگاه نفرمایید. ربطی به شرایط فعلی و منت گذاری هم ندارد. کسی هم نمیتواند حق انتقاد صحیح را از دیگری سلب کند. "آخر پیام این چت" دقیقا منظور؟ لزوما به محتوای این تاپیکها چت گفته نمیشه عزیزم سلطان!
                      رفتار شما چند وجهی بود شبیه بازاری های تجربی کهنه کار + لوتی منشی و نصیحت گرای یک طرفه اوستا محور که طبیعی بود سنسورهای انتقاد را در هر کاربری که امروزه را دریافته فعال میکند.
                      البته اینکه توصیه کردید به جستجو قبل از طرح سوال خیلی هم خوب بود.
                      اتفاقا از دید بعضی‌ها همین فروم‌ها روزگاری جای تمرین شده بود و همه توی سر و کله هم میزدند نه لزوما تقویت مهارتهای فنی...
                      هر چی میخواهی بگی فحش حقمه بگو در واقعیت به من نمیرسه.. من هدفم این بود زیاد خودمونو نگیریم به هر مرتبه ای رسیدیم تا ایرانمون بهتر هم بشه؛
                      طبیعیه که هیچ کس کامل نیست مردم هر کدوم یه طرز بیانی دارن یا میره به سمت نرمی یا ........
                      اگه میخواهی عذر خواهی کنم : معذرت که انتقاد کردم.
                      اگه توش توهین نباشه من به این چیزا میگم فیدبک.

دیدگاه

سلام سپاسگزارم من نمیتونم عکس بفرستم شما یه عکس دارید که کجای برد گیرنده دیحیتال اون خازن و مقاومت هستن؟
                        تصویر رو در
                        آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

آپلود کنید و لینکش رو قرار بدید !

دیدگاه

شرمنده . من قست بدی نداشتم خودم هم توی پیام گفتم. من فکرم های بزرگ و بزرگ‌تر. خیلی چیز های کوچک چک نمیکنم . انشاالله بتونم در تعمیر این دستگاه کمک کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X