اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر برد گرافیک rx580 بخاطر پریدن یهویی تصویر ..

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر برد گرافیک rx580 بخاطر پریدن یهویی تصویر ..

سلام دوستان ، کارت گرافیک Rx580 xfx بعد از اینکه سیستم بالا میاد بعد از 15 یا x ثانیه تصویر میپره هر دو مانیتور No signal میدن ، بعضا 15 ثانیه هم متغیره ...

​​​​​​یکی از دوستان تعمیرکارم گفت مشکل نشتی خازن داره
    باز کردم خازن ها بعضیاشون Ol میدن ، بعضیا نصف ظرفیت و بعضیا کلا نامربوط ، مثلا روی خازن سالید نوشته 270 ، مولتی متر 230 نشون میده ، میخواستم از برد جداش کنم تست کنم ، لحیم میزنم بهش برای شارژ لحیم روی برد جهت جداسازی خازن ، اصلا بهم قاطی نمیشن ، دمای 500 درجه با هیتر گرفتم روش خم به ابرو نیورد ... لطفا راهنماییم کنید اگه نیازه عکس بدم
    ​​
    جدیدترین ویرایش توسط Satrx; ۲۱:۰۱ ۱۴۰۵/۰۱/۰۶.

نوشته اصلی توسط Satrx نمایش پست ها
    سلام دوستان ، کارت گرافیک Rx580 xfx بعد از اینکه سیستم بالا میاد بعد از 15 یا x ثانیه تصویر میپره هر دو مانیتور No signal میدن ، بعضا 15 ثانیه هم متغیره ...

باز کردم خازن ها بعضیاشون Ol میدن ، بعضیا نصف ظرفیت و بعضیا کلا نامربوط ، مثلا روی خازن سالید نوشته 270 ، مولتی متر 230 نشون میده ، میخواستم از برد جداش کنم تست کنم ، لحیم میزنم بهش برای شارژ لحیم روی برد جهت جداسازی خازن ، اصلا بهم قاطی نمیشن ، دمای 500 درجه با هیتر گرفتم روش خم به ابرو نیورد ... لطفا راهنماییم کنید اگه نیازه عکس بدم
    ​​
    درود،
    برد کارت گرافیک و مادربرد معمولا بین 4 تا 8 لایه هست ، به همین دلیل ظرفیت حرارتی بالایی داره و حرارت هیتر و هویه رو به سرعت جذب میکنه...

در ابتدا باید با هیتر دمای محل لحیم کاری رو به حدود 120 درجه برسونید ، سپس با خمیر فلاکس مرغوب و هویه حداقل 60 وات ، اقدام به جداسازی قطعه کنید.
    این رو در نظر داشته باشید که نوک هویه سوزنی و امثالش جواب نمیدن، از نوک هویه کاتری یا سنبه ای استفاده کنید.

دیدگاه

​​
      سلام و درود

اگر گرافیک تصویر رو به درستی نشون میده یعنی که چیپست اصلی و بایوسش سالمه
      از اون جایی که این (مخصوصا این مدل ) گرافیک ها مدت های طولانی در رک های ماینینگ بیست و چهار ساعته زیر فشار و دمای بالا کار میکردند خازن های گرافیک توی اون فشار و دمای بالا بعد این همه مدت قطعا آسیب دیدند یا مقاومت داخلی آنها یعنی مقاومت ESR آن ها بیشتر شده و تعویضشون با نمونه مرغوب مشکل رو معمولا حل میکنه

یک نکته که باید بگم اینه که سلامت خازن ها را با مولتی متر نمیشه سنجید یعنی حتی اگر مولتی متر ظرفیت خازن رو درست نشون بده باز هم دلیل نمیشه که خازن سالمه چون مولتی متر نمیتونه esr خازن رو بسنجه و شما حتما نیاز به LCRمتر دارید

اگر بعد از تعویض خازن ها مشکل همچنان بود و دمای گرافیک هم نرمال بود ممکنه از مموری ها باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
        برد کارت گرافیک و مادربرد معمولا بین 4 تا 8 لایه هست ، به همین دلیل ظرفیت حرارتی بالایی داره و حرارت هیتر و هویه رو به سرعت جذب میکنه...

در ابتدا باید با هیتر دمای محل لحیم کاری رو به حدود 120 درجه برسونید ، سپس با خمیر فلاکس مرغوب و هویه حداقل 60 وات ، اقدام به جداسازی قطعه کنید.
        این رو در نظر داشته باشید که نوک هویه سوزنی و امثالش جواب نمیدن، از نوک هویه کاتری یا سنبه ای استفاده کنید.

سلام ، ممنونم دوست عزیز واقعا موثر بود ، از نوک هویه کاتری استفاده کردم و روغن فلاکس نداشتم ، مجبورا روغن لحیم زدم خیلی کمک کرد نسبت به بهتر شدن وضعیتش ، حالا همه خازن های rx580 عوض کردم و دیگه اون پریدن تصویر نیست ، اما مشکلی که پیش اومده اینه که فن هاش با نهایت دور دارن کار میکنن ، بدون اینکه دما بالا باشه یا مشکلی باشه ...

جدیدترین ویرایش توسط Satrx; ۲۳:۵۹ ۱۴۰۵/۰۱/۱۷.

دیدگاه

در حالت روشن با احتیاط ببین کدام قطعه روی کارت گرافیک داغ می‌کنه (ESD حواست باشه با دست به برد تخلیه نکنی )

اگر رگولاتور ها داغ میکنن باید تعویض بشن ، تمام خازن های استوانه ای یا الکترولیتی هم تعویض کن احتمال خرابی دارن ، بین آیسی ها و هست سینک اگر چسب سیلیکون هست باید تعویض بشه

دیدگاه

​​
            خواهش میکنم،
            مورد جالبیه ، درصد دور فن رو 0 زده ولی تعداد دور بر دقیقه رو 3571
            حدس میزنم ترانزیستور مربوط به کنترل فن اتصال کوتاه شده باشه.
            از نظر نرم افزاری هم احتمال داره BIOS کارت گرافیک رو اشتباها دستکاری کرده باشید یا خود BIOS نیاز به بروزرسانی داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinnet1 نمایش پست ها
              در حالت روشن با احتیاط ببین کدام قطعه روی کارت گرافیک داغ می‌کنه (ESD حواست باشه با دست به برد تخلیه نکنی )

اگر رگولاتور ها داغ میکنن باید تعویض بشن ، تمام خازن های استوانه ای یا الکترولیتی هم تعویض کن احتمال خرابی دارن ، بین آیسی ها و هست سینک اگر چسب سیلیکون هست باید تعویض بشه
              با احترام ،
              تمام خازن های سالید عوض شدن با همون مقدار دقیق ، برنامه fan control نوشت که هیچ pwm کنترلر روی کارت گرافیک جواب نداده ...
              این کارو میخاستم انجام بدم ولی از هوش مصنوعی پرسیدم گفت میتونه مشکل از قسمت های vram هم باشه ، چسب سیلیکون هم نداشت روش کلا ، خمیر داشت پاک کردم خمیر زدم روش
              دما نرماله ، فن چسبونده ...
              با دست تست کردم
              ​​​

دیدگاه

خواهش میکنم،
                مورد جالبیه ، درصد دور فن رو 0 زده ولی تعداد دور بر دقیقه رو 3571
                حدس میزنم ترانزیستور مربوط به کنترل فن اتصال کوتاه شده باشه.
                از نظر نرم افزاری هم احتمال داره BIOS کارت گرافیک رو اشتباها دستکاری کرده باشید یا خود BIOS نیاز به بروزرسانی داشته باشه.
                بعدا با نرم افزار gpuz از طریق furmark تست کردم ، نوشته دور فن 99 درصد
                پس ازین بابت مشکلی نمیمونه ،
                مورد دوم که فرمودین تقریبا کدوم بخش میتونه باعث این حرکت باشه روی عکس میتونید نشون بدین ؟

حقیقتا سر در نیوردم
                از نظر نرم افزاری هیچ اقدامی انجام ندادم ، تنها مشکلش پریدن درایور و تصویر بود که با تعویض خازنای جامد حل شده ، حتی تست furmark گرفتم نتیجه ناب ، هیچ مشکلی پیش نیومد ...

دیدگاه

بعدا با نرم افزار gpuz از طریق furmark تست کردم ، نوشته دور فن 99 درصد
                  پس ازین بابت مشکلی نمیمونه ،
                  مورد دوم که فرمودین تقریبا کدوم بخش میتونه باعث این حرکت باشه روی عکس میتونید نشون بدین ؟

حقیقتا سر در نیوردم
                  از نظر نرم افزاری هیچ اقدامی انجام ندادم ، تنها مشکلش پریدن درایور و تصویر بود که با تعویض خازنای جامد حل شده ، حتی تست furmark گرفتم نتیجه ناب ، هیچ مشکلی پیش نیومد ...

قطعات دور و بر سوکت فن رو چک کنید ( به نظر بالا سمت راست تصویر )

دیدگاه

قطعات دور و بر سوکت فن رو چک کنید ( به نظر بالا سمت راست تصویر )
                    چک کردم همه چیزارو ، فقط این دو تا خازن 29 اهم نشون میدن هر دو تا
                    خازن هستن دیگ درسته؟ تست بازر گرفتم
                    هر 4 سمت بهم دیگه راه میدن ،
                    تست ظرفیت خازن با مولتی متر ol نشون میده
                    جدیدترین ویرایش توسط Satrx; ۲۲:۴۱ ۱۴۰۵/۰۱/۱۸.

دیدگاه

چک کردم همه چیزارو ، فقط این دو تا خازن 29 اهم نشون میدن هر دو تا
                      خازن هستن دیگ درسته؟ تست بازر گرفتم
                      هر 4 سمت بهم دیگه راه میدن ،
                      تست ظرفیت خازن با مولتی متر ol نشون میده
                      ظرفیت رو روی برد اندازه گرفتید یا بیرون برد ؟
                      اگر بیرون برد هم OL بود پس مطمئنا سوختن

دیدگاه

ظرفیت رو روی برد اندازه گرفتید یا بیرون برد ؟
                        اگر بیرون برد هم OL بود پس مطمئنا سوختن
                        نه ، روی برد تست گرفتم هر چهار سمتش به هم بوق میزنن مثبت منفی ، مثبت مثبت و ...

دیدگاه

نه ، روی برد تست گرفتم هر چهار سمتش به هم بوق میزنن مثبت منفی ، مثبت مثبت و ...
                          حیف متاسفانه الان به سایت badcaps دسترسی نداریم، اونجا میشد شماتیکش رو پیدا کرد و با معادلش جایگزینشون کرد
                          البته احتمالا تعمیرکار ها کلی از این کارت ها دارن ازشون میشه خواست که اندازشونو بگن

اگه عضویت این سایت رو دارین و مدل کارت XFX هست میتونین از اینجا هم استفاده کنین

دیدگاه

فن هاش با نهایت دور دارن کار میکنن ، بدون اینکه دما بالا باشه یا مشکلی باشه ...
                            ایسی یا مسیر سیگنال pwm فن ها طی تعویض خازن ها اسیب دیده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Khan- نمایش پست ها
                              ایسی یا مسیر سیگنال pwm فن ها طی تعویض خازن ها اسیب دیده
                              اره انگار بهتره پس قطعش کنم . یه چیز دیگه خودم بسازم براش ...
                              پیشنهادی دارین؟
                              مغزم خورد و نابود کرد
                              جدیدترین ویرایش توسط Satrx; ۲۲:۴۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X