اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد رفع مشکل پیغام S_E هیتر هویه گرداک ۹۵۲

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد رفع مشکل پیغام S_E هیتر هویه گرداک ۹۵۲

با سلام و عرض ادب،،
    متاسفانه از دیروز قسمت هویه قلمی هیتر من وقتی روشن میکنم این ارور رو میده از دوستان و اساتید اگر کسی اطلاعی یا تجروبه ایی در مورد نحوه ی رفع مشکل داره لطفا من رو راهنمایی کنه،،ممنون میشم..
    با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۱۰:۴۰ ۱۴۰۵/۰۱/۱۴.

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب،،
    متاسفانه از دیروز قسمت هویه قلمی هیتر من وقتی روشن میکنم این ارور رو میده از دوستان و اساتید اگر کسی اطلاعی یا تجروبه ایی در مورد نحوه ی رفع مشکل داره لطفا من رو راهنمایی کنه،،ممنون میشم..
    با تشکر
    با سلام،
    این ارور معمولا بخاطر خرابی المنت هویه رخ میده که المنت باید تعویض بشه.
    اگر هم S_E میده که بخاطر خرابی سنسور هست.

اگر المنت سالم بود ، میرسیم به ترایاک و اپتوترایاک المنت .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      این ارور معمولا بخاطر خرابی المنت هویه رخ میده که المنت باید تعویض بشه.
      اگر هم S_E میده که بخاطر خرابی سنسور هست.

اگر المنت سالم بود ، میرسیم به ترایاک و اپتوترایاک المنت .
      سلام و عرض ادب خدمت شما استاد گرامی
      هویه نو هست چند بار ارور H_E داد ولی الان همش S_Eارور میده،،مثلا هویه قلمی رو روشن میکنم دما رو روی ۳۰۰ تنظیم کردم،،به محظه اینکه دما به ۳۰۰ میرسه یهو ارور S_Eمیده،،
      میشه لطف کنید راهنمایی کنید کدوم ایشی یا سنسور رو باید تعویض کنم،هویه رو باز کردم،،قسمت مربوط به هویه قلمی رو چک کروم یه رگلاتور مانند با سریال L7805 دیدم به گمونم اون باید ایراد پیدا کرده باشه،،،یه ایسی ۶ پایه هم جفتش هست یا س یال L1641,,,
      لطفا راهنمایی کنید درستش کنم بخخدا تمام کارم با این هویه هست لنگ شدم،،

دیدگاه

استاد عزیز المنت سالم هست چون گرم میشه،،اون ترایاک و اپتوترایاک که گفتین رو میشه شماره ایشی و یا مکان قرار گرفتنش در روی برد رو بهم بگین که من عوض کنم،،ممنون میشم اگر جواب من رو بدین،،سپاس فراوان

دیدگاه

از اساتید کسی نیست یه راهنمایی به من کنه،،ممنون میشم،،،

دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت شما استاد گرامی
            هویه نو هست چند بار ارور H_E داد ولی الان همش S_Eارور میده،،مثلا هویه قلمی رو روشن میکنم دما رو روی ۳۰۰ تنظیم کردم،،به محظه اینکه دما به ۳۰۰ میرسه یهو ارور S_Eمیده،،
            میشه لطف کنید راهنمایی کنید کدوم ایشی یا سنسور رو باید تعویض کنم،هویه رو باز کردم،،قسمت مربوط به هویه قلمی رو چک کروم یه رگلاتور مانند با سریال L7805 دیدم به گمونم اون باید ایراد پیدا کرده باشه،،،یه ایسی ۶ پایه هم جفتش هست یا س یال L1641,,,
            لطفا راهنمایی کنید درستش کنم بخخدا تمام کارم با این هویه هست لنگ شدم،،
            اون آیسی 6 پایه که میگید همون اپتوترایاکه.
            در صورت امکان ، سیم های سنسور رو از برد جدا کنید و به مولتی متر ( در حالت میلی ولت DC ) وصل کنید
            با گرم شدن المنت باید ولتاژی در حد 10-20 میلی ولت اندازه بگیرید.
            در غیر اینصورت سنسور خراب شده و خرابی سنسور = تعویض المنت.
            و البته اگر تصویر پشت و روی برد رو آپلود کنید هم خیلی بهتره.

دیدگاه

اون آیسی 6 پایه که میگید همون اپتوترایاکه.
              در صورت امکان ، سیم های سنسور رو از برد جدا کنید و به مولتی متر ( در حالت میلی ولت DC ) وصل کنید
              در غیر اینصورت سنسور خراب شده و خرابی سنسور = تعویض المنت.
              و البته اگر تصویر پشت و روی برد رو آپلود کنید هم خیلی بهتره.
              منظورتون از سنسور همون ایسی ۶ پایه هست با سریال L1641؟؟؟

دیدگاه

منظورتون از سنسور همون ایسی ۶ پایه هست با سریال L1641؟؟؟
                سنسور داخل المنت هویه هست .
                سوکت هویه معمولا 4 یا 5 پین داره ، دو تایی که حدود 5 الی 12 اهم به هم راه میدن المنت هستن و کاری بهشون نداریم
                دو تایی که به هم اتصال کوتاه هستن برای سنسور هست ، و شما باید ولتاژش رو اندازه بگیرید.
                آخری هم مربوط به بدنه فلزی هویه که به ارت وصل میشه.

دیدگاه

سنسور داخل المنت هویه هست .
                  سوکت هویه معمولا 4 یا 5 پین داره ، دو تایی که حدود 5 الی 12 اهم به هم راه میدن المنت هستن و کاری بهشون نداریم ۲تایی که به هم اتصال کوتاه هستن برای سنسور هست ، و شما باید ولتاژش رو اندازه بگیرید.
                  آخری هم مربوط به بدنه فلزی هویه که به ارت وصل میشه.
                  اقا من اون دوتا ایسی LM365 و اون ایسی ۶ پایه L1641 رو عوض کردم ولی تاثیری نداشت،،سوکت هویه من ۵ تا خروجی داره،،سوکت رو که روبه روی خودت بگیری از سمت راست اولی و دومی ۱۶ اهم داشت،،سومی ارت بود،،چهارمی و پنجمی هم ۴ اهم نشون داد،،حالا یه سوال من مولتی متر رو روی تست بوق که گذاشتم هم خروجی اول و دوم و هم خروجی چهارم و پنجم جفتشون اتصال کوتاه بودن چوم اهم جفتشون پایین هست حالا من از کجا بفهمم کدومشون مربوط به سنسور هست بعد شما گفتی ولتاژ سنسور رو بگیر اون ولتاژ باید چند ولت باشه،،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید،،یه سوال دیگه ایا اون المنت سرامیکی رو جدا میفروشن یا باید یه دسته کامل بخرم؟؟.

دیدگاه

از کجا بفهمم کدومشون مربوط به سنسور هست بعد شما گفتی ولتاژ سنسور رو بگیر اون ولتاژ باید چند ولت باشه؟
                    اون دوتایی که مقاومت کمتری داره برای سنسور هست ، ولتاژش هم
                    نوشته اصلی توسط HS1386
                    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید،،یه سوال دیگه ایا اون المنت سرامیکی رو جدا میفروشن یا باید یه دسته کامل بخرم؟
                    بله اکثر سایت ها المنت رو جداگانه دارن.

دیدگاه

اون دوتایی که مقاومت کمتری داره برای سنسور هست ، ولتاژش هم

بله اکثر سایت ها المنت رو جداگانه دارن.
                      دوست عزیز من با یه ادابتور ۱۲ ولتی به دوتا از سیم های المنت ولتاژ دارم المنت شروع به گرم شدن کرد مطمئن شدم که المنت سالمه،،اما سنسورش رو نمیدونم چطوری تست کنم،،الان وقتی دستگاه سرد هست روشنش میکنم تا یه ۱۰ دقیقه الی ربع ساعت اوکی کار میکنه یکدفعه ارور H-E یا S_E میده..

دیدگاه

درود،،اساتید ایا کسی این مشکل رو با هویه اش نداشته،،از دوستان تعمیرکار اگر کسی تجروبه ایی داره لطفا راهنمایی کنه با تشکر

دیدگاه

سلام. بعد از چند سال دارم پست جواب میدم!
                          البته جوابم خیلی امیدوار کننده نیست، همین اول کاری بگم!
                          هویه منم گرداک هست، یه مدت ارور H-E میداد. کلی باهاش ور رفتم، رگولاتور، آی سی آپ امپ، پتانسیومتر مربوط به ولوم رو هم عوض کردم، بازم قطعی درست نشد. یه خورده کار میکرد، یهو ارور میداد. آخرش دادم یه تعمیرکار (تو تبریز) که کارش تعمیرات هویه بود، کمتر از نیم ساعت درستش کرد. ولی نگفت بهم که چی رو عوض کرده. به نظرم یه ایراد شایع هست
                          پیشنهادی که دارم: مسیر پایه های سنسور دما رو بررسی کن. شاید یه مقاومتی باشه که مقدارش تغییر کرده باشه. یا یه دیودی که ظاهرا سالم هست، اما درست کار نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
                            سلام. بعد از چند سال دارم پست جواب میدم!
                            البته جوابم خیلی امیدوار کننده نیست، همین اول کاری بگم!
                            هویه منم گرداک هست، یه مدت ارور H-E میداد. کلی باهاش ور رفتم، رگولاتور، آی سی آپ امپ، پتانسیومتر مربوط به ولوم رو هم عوض کردم، بازم قطعی درست نشد. یه خورده کار میکرد، یهو ارور میداد. آخرش دادم یه تعمیرکار (تو تبریز) که کارش تعمیرات هویه بود، کمتر از نیم ساعت درستش کرد. ولی نگفت بهم که چی رو عوض کرده. به نظرم یه ایراد شایع هست
                            پیشنهادی که دارم: مسیر پایه های سنسور دما رو بررسی کن. شاید یه مقاومتی باشه که مقدارش تغییر کرده باشه. یا یه دیودی که ظاهرا سالم هست، اما درست کار نمیکنه.
                            درود
                            ایراد از المنت بود که با تعویض المنت مشکل بر طرف شد،،گفتم تجروبه ی خودم رو اینجا با دیگران به اشتراک بزارم یه وقت یه بنده خدای دیگه ایی این مشکل براش پیش اومد مثل من نخواد معطل بشه..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X