سلام و درود.
میخواستم این خازن جامد رو عوض کنم فقط نمیدونم دقیقا ولتاژش چقدره؟
با سلام،
با توجه به رنگ چاپی و محتویات داخلش ، بهش میخوره خازن الکترولیت باشه تا پلیمری !
با توجه به نوشته ها به نظر خازن 4 ولتی هست ، ولی بهتره محض احتیاط 16 ولتی استفاده کنید.
با سلام،
با توجه به رنگ چاپی و محتویات داخلش ، بهش میخوره خازن الکترولیت باشه تا پلیمری !
با توجه به نوشته ها به نظر خازن 4 ولتی هست ، ولی بهتره محض احتیاط 16 ولتی استفاده کنید.
ممنون. آخه جالب اینجاست الکترولیت با این ظرفیت حتی ولتاژ ۶.۳ هم از این بلندتره، اگه دقت کنید نزدیک سوکت هست هیت سینک روش میاد حتما باید این سایز باشه، حدودا ۶ در ۸ میلیمتر.
تو سایت خازن جامد ۶۸۰ میکرو هست ولی ننوشتن اصلا چه سایزی هست.
ویرایش: این عکس با هیت سینک، حتی ۱۲ میلیمتر ارتفاع هم فکر کنم بچسبه بهش..
ممنون. آخه جالب اینجاست الکترولیت با این ظرفیت حتی ولتاژ ۶.۳ هم از این بلندتره، اگه دقت کنید نزدیک سوکت هست هیت سینک روش میاد حتما باید این سایز باشه، حدودا ۶ در ۸ میلیمتر.
اگر پایه های این خازن رفته به سمت CPU که مطمئنا 4 ولتی هست.
ولی خازن خودش چه خازن الکترولیت بوده باشه و چه پلیمری ، شما خازن پلیمری بندازید بهتره.
خودم سایت سیلمیک رو گشتم ، خازن 6.3 و 10 ولت 680 میکروفاراد پیدا کردم.
لینکش رو نمیشه گذاشت چون پاک میشه.
درود.
خازن با کیفیت بخیر.بخوابون روی برد ۹۰ درجه نصب کن.مشکلی ندارد.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه