اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد عدم کارکرد رادیو با باطری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد عدم کارکرد رادیو با باطری

سلام دوستان
    من یک رادیو ساعت دارم که با برق اوکی هست و کار میکنه ولی باطری میذارم روش و میخوام با باطر روشنش کنم روشن نمیشه
    اتصالات و ولتاژ روی برد رو تست کردم حتی همه دیود های روی برد بجز دیود های زینر رو تست کردم و سالم بودن عکس برد رو میذارم اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست.ممنونم

درود
    مسیر های PCB و لحیم کاری ها رو چک کردید ؟ به نظر برد رو از روی بدنه باز نکردید

دیدگاه

سلام.
      چند سال قدمت داره؟
      مسخره نمیکنم واقعا می پرسم.
      مهمه

دیدگاه

اگر بیشتر از دو ساله که باید بگم همه خازن های برد دار فانی رو وداع گفتن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tayan نمایش پست ها
          سلام دوستان
          من یک رادیو ساعت دارم که با برق اوکی هست و کار میکنه ولی باطری میذارم روش و میخوام با باطر روشنش کنم روشن نمیشه
          اتصالات و ولتاژ روی برد رو تست کردم حتی همه دیود های روی برد بجز دیود های زینر رو تست کردم و سالم بودن عکس برد رو میذارم اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست.ممنونم
          درود. سیمهای باتری مستقیم میاد روی برد ؟

فیش برقش چه مدلیه ؟
          این مدلیه ؟

بعضی مدل ها توی قسمت فیش برق یک ضامن دارد که باید حتما فیش جدا کنی و یک ضامن آزاد میشه و دوتا پلاتین بهم وصل میشن و مسیر باتری فعال میشود.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

درود، در این نوع ساعتها اگر فیش باتری ۹ ولت داشته باشد این برای بک آپ ساعت هست و در مدتی که برق قطع می‌شود ساعت به کار خود ادامه می‌دهد ( دیسپلی خاموش هست) و بعد از اتصال برق ساعت درست نشان داده خواهد شد.
            برای کارکرد این ساعت با باتری شما باید اول ولتاژ خروجی ترانس و بعد از دیودهای یکسو ساز را بگیرید و ببینید چند ولت هست و بعد باتری با همین ولتاژر به خروجی دیود های یکسو ساز وصل کنید تا ساعت کار کند البته بخاطر مصرف بالای دیسپلی ( اگر از نوع LED باشد) باتری به سرعت خالی خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الکترونیک مبتدی...... نمایش پست ها
              درود
              مسیر های PCB و لحیم کاری ها رو چک کردید ؟ به نظر برد رو از روی بدنه باز نکردید
              سلام بله کاملا بازش کردم و چک کردم لحیم سردی نداشت و دیود ها رو بجز زنر دراوردم و تست کردم سالم بودن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
                سلام.
                چند سال قدمت داره؟
                مسخره نمیکنم واقعا می پرسم.
                مهمه
                حداقل برای 20 سال پیشه و چون یادگاری هست به فکر درست کردنش افتادم

دیدگاه

اگر بیشتر از دو ساله که باید بگم همه خازن های برد دار فانی رو وداع گفتن.
                  سلام بیشتر از این حرفاست ظاهرشون سالمه ولی ممکن هست که خراب باشن باید چک کنم مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

درود. سیمهای باتری مستقیم میاد روی برد ؟

فیش برقش چه مدلیه ؟
                    این مدلیه ؟

بعضی مدل ها توی قسمت فیش برق یک ضامن دارد که باید حتما فیش جدا کنی و یک ضامن آزاد میشه و دوتا پلاتین بهم وصل میشن و مسیر باتری فعال میشود.
                    سلام سیم برق توی عکس مشخصه یسره هست و چک کردم سوییچی نداره .ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                      درود، در این نوع ساعتها اگر فیش باتری ۹ ولت داشته باشد این برای بک آپ ساعت هست و در مدتی که برق قطع می‌شود ساعت به کار خود ادامه می‌دهد ( دیسپلی خاموش هست) و بعد از اتصال برق ساعت درست نشان داده خواهد شد.
                      برای کارکرد این ساعت با باتری شما باید اول ولتاژ خروجی ترانس و بعد از دیودهای یکسو ساز را بگیرید و ببینید چند ولت هست و بعد باتری با همین ولتاژر به خروجی دیود های یکسو ساز وصل کنید تا ساعت کار کند البته بخاطر مصرف بالای دیسپلی ( اگر از نوع LED باشد) باتری به سرعت خالی خواهد شد
                      سلام خیلی محتمل هست برای بک آپ باشه چون با باطری کاملا صفحه خاموشه (صفحه LED هست)و باید تست کنم که باطری میزارم روش و از برق جدا میکنم مپلا پنج دقیقه بعد دوباره بزنم به برق ساعتش حفظ شده یا نه.ممنونم

دیدگاه

سلام بیشتر از این حرفاست ظاهرشون سالمه ولی ممکن هست که خراب باشن باید چک کنم مرسی

تست لازم نیست.خازن بعد یکی دوسال مواد داخلش تخلیه میشه و باعث تغییر ظرفیت و esr میشه

دیدگاه

تست لازم نیست.خازن بعد یکی دوسال مواد داخلش تخلیه میشه و باعث تغییر ظرفیت و esr میشه
                          همشون رو تعویض کنم یا فقی یه ظرفیت های خاصی بیشتر نیاز به تعویض دارن؟

دیدگاه

همشون رو تعویض کنم یا فقی یه ظرفیت های خاصی بیشتر نیاز به تعویض دارن؟
                            با این قدمتی که دارن همه باید عوض شوند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X