اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اضافه کردن بلوتوث به پخش سونی خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اضافه کردن بلوتوث به پخش سونی خانگی

سلام
    یه پخش سونی gnz 55 دارم که میخوام از این ماژول های بلوتوث و فلش و ... بهش وصل کنم مشکلی که هست نبود ورودی aux روی پخشه.
    آمپلی فایرش هم smaster که دیجیتاله
    توی راهنمای تعمیراتش دیدم یه برد adc داره که سیگنال آنالوگ وارد میشه و به آمپلی فایر میره
    ولی موفق نشدم ازش صدا بگیرم
    اگه میشه راهنمایی کنید

درود خدمت همکاران و مهندسین عزیز
    من هم یک سوال مشترک در این مورد دارم
    یک ماژول بلوتوث میخوام که بتونم اسمش رو تغییر بدم. ظاهرا باید یک تبديل ttl به usb هم داشته باشم
    عزیزان اگه ممکنه راهنمایی کنید که دقیقا کدوم ماژول رو بگیرم که امکان تغییر نام موقع اتصال رو داشته باشه
    یعنی مثلا ماژول رو اگه روی پخش سونی میذارم، اسمش رو به SONY تغییر بدم.
    دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فرهادزاده نمایش پست ها
      درود خدمت همکاران و مهندسین عزیز
      من هم یک سوال مشترک در این مورد دارم
      یک ماژول بلوتوث میخوام که بتونم اسمش رو تغییر بدم. ظاهرا باید یک تبديل ttl به usb هم داشته باشم
      عزیزان اگه ممکنه راهنمایی کنید که دقیقا کدوم ماژول رو بگیرم که امکان تغییر نام موقع اتصال رو داشته باشه
      یعنی مثلا ماژول رو اگه روی پخش سونی میذارم، اسمش رو به SONY تغییر بدم.
      سلام و احترام، برای تغییر نام ماژول بلوتوث به عبارت دلخواه، ماژول‌های سری HC-05 و HC-06 گزینه‌های استاندارد و مناسبی هستند که قابلیت پیکربندی از طریق دستورات سریال را دارا می‌باشند. برای انجام این تنظیمات، استفاده از یک مبدل USB به سریال یا همان TTL ضروری است تا بتوانید ماژول را به کامپیوتر متصل کرده و دستورات لازم جهت تغییر نام را ارسال نمایید. ماژول HC-05 به دلیل قابلیت‌های بیشتر در پیکربندی و عملکرد، گزینه مناسب‌تری برای کاربردهای متنوع است، اما برای تغییر نام در هر دو مدل باید از طریق یک نرم‌افزار ترمینال و ارسال دستورات مشخص اقدام کنید. جهت مشاهده و تهیه این قطعات می‌توانید از طریق لینک‌های https://eshop.eca.ir/ماژول-های-بلوتوث و https://eshop.eca.ir/ماژول-های-مبدل-مبدل-usb-به-سریال اقدام نمایید. فرآیند تغییر نام به این صورت است که پس از اتصال ماژول و برقراری ارتباط، با ارسال دستور متنی اختصاصی، نام ماژول در حافظه غیرفرار آن ثبت شده و در جستجوی بلوتوث نمایش داده خواهد شد.​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SnoopyCircuit نمایش پست ها

سلام و احترام، برای تغییر نام ماژول بلوتوث به عبارت دلخواه، ماژول‌های سری HC-05 و HC-06 گزینه‌های استاندارد و مناسبی هستند که قابلیت پیکربندی از طریق دستورات سریال را دارا می‌باشند. برای انجام این تنظیمات، استفاده از یک مبدل USB به سریال یا همان TTL ضروری است تا بتوانید ماژول را به کامپیوتر متصل کرده و دستورات لازم جهت تغییر نام را ارسال نمایید. ماژول HC-05 به دلیل قابلیت‌های بیشتر در پیکربندی و عملکرد، گزینه مناسب‌تری برای کاربردهای متنوع است، اما برای تغییر نام در هر دو مدل باید از طریق یک نرم‌افزار ترمینال و ارسال دستورات مشخص اقدام کنید. جهت مشاهده و تهیه این قطعات می‌توانید از طریق لینک‌های https://eshop.eca.ir/ماژول-های-بلوتوث و https://eshop.eca.ir/ماژول-های-مبدل-مبدل-usb-به-سریال اقدام نمایید. فرآیند تغییر نام به این صورت است که پس از اتصال ماژول و برقراری ارتباط، با ارسال دستور متنی اختصاصی، نام ماژول در حافظه غیرفرار آن ثبت شده و در جستجوی بلوتوث نمایش داده خواهد شد.​
        با سلام و احترام
        ظاهرا ماژول را برای پخش صوت میخواهند. اگر ماژول HC-05 یا HC-06 تهیه کردند، چگونه باید از آن خروجی صوت بگیرند؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SnoopyCircuit نمایش پست ها

ممنون از شما مهندس
          جسارتا لینک ها باز نشدن
          اگه امکان داره یکبار دیگه لینک ها رو بذارین؟
          و نرم افزار مورد نیاز واسه اون تبدیل ttl چی هست..؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaRacer نمایش پست ها
            سلام
            یه پخش سونی gnz 55 دارم که میخوام از این ماژول های بلوتوث و فلش و ... بهش وصل کنم مشکلی که هست نبود ورودی aux روی پخشه.
            توی راهنمای تعمیراتش دیدم یه برد adc داره که سیگنال آنالوگ وارد میشه و به آمپلی فایر میره
            اگه میشه راهنمایی کنید
            درود
            میتوانید خروجیهای رادیو را قطع کرده و ماژول بلوتوث را به آن وصل بکنید...

دیدگاه

سلام
              اگه میشه راهنمایی کنید
              واسه شما بهترین کار اینه که سیم هد نوار کاست را از برد جدا کنی و خروجی صدای بلوتوث به برد وصل کنید
              سیم مثبت آرمیچر ضبط را از موتور جدا کن و به ورودی vcc بلوتوث بزن.
              میتونی نوار خالی بزاری توش که پلی کردی قطع نشه

دیدگاه

سلام و درود
                اگر به رادیو نیازی ندارید،با استفاده از دیتاشیت ایسی رادیو و پیدا کردن خروجی های اون میتونید بلوتوث رو بهش وصل کنید
                این نکته رو درنظر داشته باشید که خروجی های خود ایسی رو از روی برد جدا کنید تا صدا ها به اصطلاح قاطی پاتی نشه

اگه دیتاشیت ایسی رادیو پیدا نشد برای dvd/نوار کاست رو امتحان کنید.

اگر هیچکدوم اینا پیدا نشد بهترین کار پیدا کردن دیتاشیت ایسی امپلی فایره که اکثرا از سری stk هس و احتمال 90% تو سایتای ایرانی پیدا میشه.

دیدگاه

با تشکر از دوستان
                  با نقشه موفق شدم دو تا ورودی پیدا کنم،یکی برای قسمت سی دی هست که صداش کمه دلیلش هم فکر میکنم این باشه که سیگنال های سی دی بعد از آنالوگ شدن میرن به یه آمپلی فایر که اون قسمت روی برد دی وی دی هست و کار نمیکنه
                  یه قسمت دیگه هم داره که مبدل آنالوگ به دیجیتال به این دادم و صدا کیفیت نداره نمیدونم چیکارش کنم

دیدگاه

با تشکر از دوستان
                    با نقشه موفق شدم دو تا ورودی پیدا کنم،یکی برای قسمت سی دی هست که صداش کمه دلیلش هم فکر میکنم این باشه که سیگنال های سی دی بعد از آنالوگ شدن میرن به یه آمپلی فایر که اون قسمت روی برد دی وی دی هست و کار نمیکنه
                    یه قسمت دیگه هم داره که مبدل آنالوگ به دیجیتال به این دادم و صدا کیفیت نداره نمیدونم چیکارش کنم
                    پس باید دیتاشیت ایسی امپلیفایر رو پیدا کنید و طبق نقشه،ورودی هارو پیدا کنید

اگر هم براتون سخته اسم کامل ایسی/ایسی ها رو بنویسید یا ازشون عکس واضح بگیرید.

دیدگاه

سلام
                      شما عکسی از پایین تیونر رادیو بزارید
                      باید روی خود برد خروجی R و L تیونر رادیو را پیدا کنید و سیم های ماژول تون را به اون وصل کنید
                      در ضمن خود تیونر را هم از برد خارج کنید که صدای نویزی نده
                      میتونید از رادیو خود mp3 پلیر بجای اون استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hitman_00 نمایش پست ها

پس باید دیتاشیت ایسی امپلیفایر رو پیدا کنید و طبق نقشه،ورودی هارو پیدا کنید

اگر هم براتون سخته اسم کامل ایسی/ایسی ها رو بنویسید یا ازشون عکس واضح بگیرید.
                        ممنون شماره آی سی
                        cxd 9845m

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electromehr نمایش پست ها
                          سلام
                          شما عکسی از پایین تیونر رادیو بزارید
                          باید روی خود برد خروجی R و L تیونر رادیو را پیدا کنید و سیم های ماژول تون را به اون وصل کنید
                          در ضمن خود تیونر را هم از برد خارج کنید که صدای نویزی نده
                          میتونید از رادیو خود mp3 پلیر بجای اون استفاده کنید
                          این کار گزینه آخرمه ترجیح میدم از قسمت دی وی دی صدا بگیرم

دیدگاه

ممنون شماره آی سی
                            cxd 9845m
                            ​

این ایسی که شما گفتی تقویت کننده صوتی نیست
                            این تصویرو مشاهده کنید: https://uploadkon.ir/uploads/5e6e18_26gghgh.png

دیدگاه

اگه مستقیم به ورودی های RC پشت دستگاه، یا ورودی میکروفن، وصل کنیم چی..؟؟
                              راحت تر نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X